Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6095. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: APOLL0 , Ruskid1 , geng , Ronon Dex , brkzkn Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 28 Misafir (20 Mobil) - 13 Masaüstü20 Mobil
5 sn
122.147
Cevap
409
Favori
2.822.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 60936094609560966097
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

defans oyuncusu rakibini engelleyerek görevini yapıyor. buyur abi meydan senin, ben rahatsız etmeyim seni, top filan gelirse rahat rahat poziyon al, golünü at mı diyecekti.

değişik bir bakış açısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catry -- 11 Mart 2025; 0:48:35 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Sen her gün forumuna yapı sapı diye 50 tane mesaj atınca ne kadar ağlamış oluyorsan arkadaş da o kadar ağlamış. Hatta daha az bile denebilir.

• catry C kullanıcısına yanıt

engellemiyor, tutup indiriyor. neyse, demek istediğim şu.

önümüzde bjk gs maçı olmasa bu penaltı verilirdi.

eyyam bu oluyor, art niyet.

• Livakovic

Carlos-Skriniar-Yusuf

Oğuz-Fred-İsmail (?)- Kostic

İrfan Can Kahveci

Nesyri-Talisca

Bu kadro hakkında ne düşünüyorsunuz renkdaşlar?

Mou Taliscayı monte etmeyi düşünüyormuş. Taliscanın maalesef Arabistandan dolayı fizik gücü iyi değil ama çift forvette iş yapabilecek bir oyuncu.

Bizdeki en büyük sıkıntı Fredin alternatifi yok ve İsmail'in sakatlıktan nasıl döneceği belli değil. Amrabat şu anki form durumuyla maalesef 11 oynayamaz. Her ne kadar orta saha statik gözükse de İrfan Can'ın 10 numara oynaması daha iyi. En azından şut tehditiyle bir şeyler yapabilme potansiyeli var.

Dzeko, Levent, Maximin, Symanzski, Mhy, Osayi falan yedekten girer en kötü.

Bu takıma girmemesi gereken kesinlikle Tadic. 1 sezon ekmeğini yedik ama hiçbir yerde yok. Ne ofansı iyi ne defansı iyi. Bırak şut tehdidinin olmasını kendi takım arkadaşlarının da gollük pozisyonlarını bozuyor. Her ne kadar fiziki olarak dıştan iyi gözükse de tükendi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tartışmalara ufak bir ara...

YILDIZIMIZ NİCOLAS ANELKA KADIKÖYLÜ

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• idda oranlarına baktım. Rangers iyi oran açılmış. Ms 0 bitebilir demisler. Eve bu kadar oran verilmesi şüpheye düşürdü beni evin kazanmaya ihtiyacı yok çünkü.

İlk maçı izledik fenerin elemesi için 2x hizla tempo ile koşması gerekecek buda mümkün değil zaten. Ev hücuma hızlı çıkıp iyi savunma yapıyor orta saha hızlı geçiyor. Herkes fred felan diyor o yok ondan oldu felan, ya bırakın bu işleri freed bu sene en kötü halinde zaten o oynayınca da görecek o tempoya nasıl ayak uyduracak?

Şans için rakip 10 kişi felan kalmalı çünkü ev 1 gol her türlü aticak fener 3 gol nasıl atacak deplasmanda? Soru işareti bence imkansiz. Tur geçilir en azından uzatılır sa helal olsun derim ben gördüklerimden sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Yalniz ben baska bolumde bunlari yazmiyorum, kendi bolumumde yaziyorum. Sende kendi bolumunde benzer seyleri yaziyorsun, bunda bir sorun yok. Ironik olan bunu burda yapmasi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt

G.antepli sarı yiyip hakemle taştaş geçip alkışlıyor hakem bakmıyor bile penaltı yaptıran herif o an kırmızı görmeli sarı görüyor neden çünkü forma sarı kırmızı renkli değil💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ he bizde kötüydük de Anadolu takımı gibi ince ince doğranıyoruz💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• catry C kullanıcısına yanıt

At gözlüğünü çıkar tekrar izle derim  size olsa burada yırtınırdın  Hadi penaltıyı geçelim şunu koyayım izle 

x (formerly twitter)
    Muhammet Atmar (@MuhammetAtmar) on X
    https://x.com/MuhammetAtmar/status/1899205643057463592

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Mart 2025; 4:33:26 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Ne güzel sohbet ediyoruz burada. Fenerbahçe forumunda, fenerbahçe asbaşkanına acur yazamazsınız.anlık sinirle olanilir bu tavırı kullanmayın

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

Alanyaspor'un 3 ve 5 numarası hariç Alanyaspor müthiş koştu müthiş mücadele etti. Kalecileri Ertuğrul da çok iyiydi,Osimhen'e atılan tüm hava toplarını çıktı aldı ağaçtan meyva toplar gibi.

Bu kaleci gol yemez dedim bir ara.

Yalnız Alanyaspor'un 5 numarası ile Osimhen gülüşerek kendi aralarında bişeyler konuşurken gördüm ara sıra.

Nitekim Osimhen'in attığı golde 3 ve 5 numara önce Osimhen'i tuttu,markaj etti,tam Barış Alper arka direğe Osimhen'e topu şişirecekken Osimhen'in yanından uzaklaştılar,Osimhen hiç yükselmeden sıçramadan boş kaleye kafayla vurdu. Bu durum çok ilginç.

Bu arada kaleci pozisyon gereği o an ön direğe yönelmişti,Barış arka direğe üstten çok kavisli ortalayınca kalecinin uzanabilmesi parmak uçlarıyla bile dokunması mümkün değildi. Kaleci geriye döndüğünde Osimhen kafayı vurmak üzereydi.

Alanyaspor'un 3 ve 5 numarası araştırılmalı.

Bu arada,Galatasaray maçın 30. dakikası ve 45. dakikası arası hariç çok baskılı atak oynadı. Alanyaspor kalecisi çok iyiydi.

Hakemlik pozisyon olarak Alanyaspor'un görmesi gereken sarı kartlar verilmedi,Muslera cılız bir itiraz yaptı,hakem sarı kart gösterdi. Muslera hakeme, rakip tacı hatalı kullandı işareti yaptı sadece. Muslera kırmızı görseydi yedek kaleci yoktu Galatasaray kalecisiz oynayacaktı. Hakem bunu bilerek sarı kart ile hiç ilgisi olmayan harekete sarı kart gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 11 Mart 2025; 3:9:53 >

Haklısın düzenledim de arkadaş baya hırslanmış sanki hakem süper maç yönetmiş gibi yazıyor 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

teşekkür ediyorum. kendince yorumlamış. bence ince doğradı. penaltı ve sarı bence hatalı. ama beşiktaşın kadrosu çok yetersiz. hoca iyi. transfer döneminde bildiği istediği oyuncuları takviye yapacaktır.

Tabi ki kadro kötü ama hakemde bunu yapınca kazanma şansımız kalmıyor örnek lider gs nasıl kazandı Alanya maçını hakem o maçta bizdeki hakem gibi yapsa neler olurdu sen düşün

• Mounun iyi veya kötü bahanesi yok. Bizim yönetim beceriksiz kabul ediyorum ama bu sezon için kimsede olmayan alternatifli kadrosu var. Tamam Fred'in yedeği yok, bir iki eksiklik var ben de kabul ediyorum ama bu bahane değil. Beşiktaş kalede Ersinle, stoperde Neciple, Nskala ile forvette Gökhan Töre oynatarak şampiyon oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

mou bekleneni verememiş olsa da ligdeki 2.44 puan ortalaması devam ederse 93 puanı oluyor sezon sonunda. normal şartlarda şampiyon olurdu. ismail hoca da öyle. jesusun da 80 puanı vardı.

okan buruk ve bu gs yönetimi başarı için her şeyi mübah gördükleri için bu puanlar yetmiyor. fatih terim falan bunların yanında melek kalır. o yüzden öyle şampiyonlar görmeyiz bunlar varken.

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt

İsmail Kartal kalsa ne yardımcıları güçlendirilseydi bu seneki gs yi yenmek daha kolaydı. Bitikler ama biz bu bitik gs ye 4 puan verdik büyük tazminatör hocamız sayesinde. Adamın Umrumda bile değil lig. Avrupadan elenelim iyice salacak kendini

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt

Ligde artık şampiyonluk için 90 puan ve üstü gerekiyor hocam zaten, yarışı ilk haftadan bırakan BJK ile Samsunspor bile 70-80 arası bi puan toplayacak haliyle puan ortalaması falan çok dikkate alınmaması gereken konular. Büyük takımlar ile anadolu klüpleri arasında fark iyice açıldı.

Eskiden şampiyonluğa yeten 70 puan ile artık ilk 4'e zor giriyorsun

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Ben irfan yerine istemeyerek Symanzski koyarım oraya irfan kanat harici oynamaz bunu kabul etmek lazım artık hem taliscanin fizik dezavantajını kapatır harici iyi kadro Carlos ne durumda acaba

• 
Sayfa: önceki 60936094609560966097
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.