Sen nası yazıyosun hala ya? Sorularıma cevap verene kadar alıntılama beni demiştim. Mertens pozisyonu da penaltı falan değil, yabancı hakem hatalı karar verdi. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5345. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ligin sonuncusunu bile penaltısız haramsız yenemiyorlar bunları artık uefa paklar
-
Pen6haramsaray
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lig sonuncusuna karşı bile beleş penaltıya ihtiyaç duyuyorlar
Ya 37 yaşında adamsın senelerce İtalya’da üst düzey top oynadın kendini şu hale düşürmeye hiçmi utanmıyorsun
Penaltıya gümledim haramzadelere yakışan penaltı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haram, haram, haram. Yüzsüzler bu kelimeyi marifet olarak algılıyor artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yooo ben savunmuyorum ilk anda değil dedim mertens in her zamanki işleri sarı gormeliydi
Ahlaksızlar
Ya GS zaten bu maç normalde 5-10 gol atacak, ne gerek var böyle saçma sapan olmayan penaltıyı vermeye?
Mertens'e sarı çıkması gereken pozisyonda adam penaltı aldı. İnanılmaz bir akıl tutulması bunlar. Bir de savunan var tam komedi.
-
Yalnız Ben Mertens'in bu durumlara düşmesini de kendisine yakıştıramıyorum. Bu profesyonellik değil.
Haram zıkkım olsun ya insallah ayağı kopar
Skriniarı iki koluyla kucaklayınca ülkede kıyamet koptu, bu ne vicdansızlar
Bu hakem umut vadediyordu ama dakika gecmeden düdük astırmaları lazım.
Hep böyleydi ki. Türkiye liglerinde futbol nasıl oynanıyor, gelir gelmez osyante ettiler. Rezil kepaze ahlak düşmanı.
buna penaltı mı verildi?
-
bunu penaltı diye savunan artık bu rekabet felan değil bu bildiğin mhk nin hakemlerinin aleni şekilde taraf tutması ve taraftarın bu durumdan hoşnut olmasıdır . açıkcası ülke futbolu böyle bir bataklıktan çıkmak için mhk nin topluca yabancı olması şarttır . çaycı telefona bakan sekreterine kadar herkez kovulmalı yabancı mhk yabancı var yabancı hakemler gelmeli artık bu işin pisliği ayyuka çıktı böyle penaltı olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X