Bizde para çok, Cengiz'i 3-5 zarara satarız problem olmaz. Oğuz ise gayet iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4861. sayfa)
-
-
hemen atla zaten. abin redpyro da gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tane 8 oynadik gecen sene 6 oynadigimizi iddia etmiyoruz ztn
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar künefe yemekle meşgul şu an, sığınıklarındalar. Olası bir Göztepe puan kaybımızı bekliyorlar anında damlayacaklar buraya. Dakika dakika maç saatini beklediklerine eminim. Ama istedikleri kadar damlayabilirler yani benim için Göztepe maçında puan kaybı sürpriz olmaz.
-
yıllardır avrupada oynayan premier lig roma marsilya görmüş topcuyla bu seneye kadar 2. liglerde oynamış adamı kıyaslıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coobain -- 24 Ocak 2025; 0:32:0 >
3 tane 8, futbolda devrim olmuş. O da iyidir.
-
Göztepe maçı için Avrupa'daki gibi eksiğimiz yok, Szy sol bek oynamayacak en basitinden. Yeni transferler de hazır geldikleri için oynama ihtimalleri var. Puan kaybedeceğimizi hiç zannetmiyorum. Edersek Mou kapının önüne konulsun gerekirse.
takimi hizlandirmamiz lazim deyip talisca aldiriyor hoca, dk 70’ten sonra sahada kosamiyorken artik dk 60’ta takimin pili biter.. skriniar ve carlos da 30+
mario branconun su kulupten 3 sene ekmek yemesi fenerbahce tarihinin en rezil 3 olayina girer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akıllı olması gereken sensin. İlla avrupa ligini almak şart mı ? Maddi anlamda getirisini düşünebilirsin, prestijini düşünebilirsin mesela. Gidebildiğin yere kadar gideceksin. Skriniar ve Diego Carlos geldi, Kostic’ i ve Oğuz’ u yazacağız kadroya. Muhtemelen iyi bir sol bek gelecek, Talisca gelecek. 6 tane iyi adam eklenecek kadroya. Elenebiliriz belki ama kimse bizi bu kadroyla delik deşik edemez Avrupa liginde.
Kıyaslıyor derken? Cengiz’le Ahmed Kutucu’yu kıyasladığımı nerden çıkardın?
Cengiz’i aktif futbol oynayan herhangi birisi ile kıyaslamam zaten. Adam kafada futbolu bitirmiş. Jübilesini yapmış kişilerle kıyaslayabilirim ancak. Sercan Yıldırım gibi Survivor‘a gider 2-3 seneye.
Gerçekleri kabullenmek niye zorunuza gidiyor anlamıyorum. Mesela bizde de Ziyech kafada futbolu bitirmiş bir eleman. Bunu bile bile aldılar. Ben bunu açık bir şekilde söyleyebiliyorum. Her şeyi savunmak zorunda değilsiniz. Yanlışa yanlış deyin bir şey kaybetmezsiniz merak etmeyin.
Maçın özetini izledim Kaleci irfan tam bir bomba gibi. Üstüne gelen pas sayılabilecek şutları bile illa yere sektiriyor. İlk temasta tutamıyor. çevresinde rakip topçu olsa bu şekilde rahat 2-3 gol yermiş.
-
x (formerly twitter)Fener Ajans 🇹🇷 (@ajansfenercom) on Xhttps://x.com/ajansfenercom/status/1882539673542959112
"Uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alındı." diye ahlaksızca iftira attıkları Oosterwolde 20 dakika önce idman yaparken hikâye paylaşmış. Bu iftira atan gönderileri görürseniz CİMER'e bildirin, dezenformasyon yaparak iftira atıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 24 Ocak 2025; 0:41:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Reis bir aya dönecek izlenimi veriyor
Bugün ki oyunu o kadar beğenmedim daha iyi olabilirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 24 Ocak 2025; 0:54:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cengiz fenerbahçeye gelmeden 1 sene önce 12 m euroya roma'dan marsilya yapmış yaşı da daha genç bi oyuncu, hala da piyasası var. şu an ki formsuzluğu bunu değiştirmez. ahmed kutucu yıllardır bundesliga 2 ve ptt ligine oynamış bi oyuncu
gerçekleri açık bir şekilde söyleyebiliyorsan kıskançlıktan balon dediğin oğuz aydının günlerce kapısında yatıp alamadığınızı da söyle
-
Yendiğimiz takımlarda alayı sizin üstünüzde
Şu beraberliğe sevinen fener taraftarı var, alooo 23. Sıradasınız bir sonraki rakibinizde yıllardır turk futboluna ters gelen İskandinav deplasmanı
Şu Ahmet Kutucu bile ne para kazanıyor be. Keske futbolcu olsak. Dünyanın en iyi mesleği prof futbolculuk
Sen bizi düşünme Yarmolenko
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X