|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4789. sayfa)
-
-
ben bunu taa Muslera'nın ilk yıllarında söylemiştim. Muslera iyi kurtarışlar yapan ama aynı zamanda çok basit goller yiyen birisi. hep böyleydi. milli takımda da böyleydi. basit gol yiyen kaleci üst düzey kaleci olamaz ve büyük takımlarda oynayamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diego Carlos nasıl biri beyler. İyi gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elin fransızından ülke için empati beklemek yanlış olur.
-
-
fb - lyon 3-0
goller szymanski szymanski en nesyri.. hem fransizlara (lisesi olanlara) hem de futbol cahili fenerlilere cevap niteliginde olur
ryan kent ve burak kapacaktan sonra cenk tosun oynasinciliga mi basladiniz
abi biz hocaya 10 milyon euro bosuna mi veriyoruz cikin siz yonetin bari takimi
-
Vitor bunu Wolves'a transfer etmeye çalıştıysa kötü çıkma ihtimalini görmüyorum. Çağlar ve Djiku'dan iyi olduğu kesin.
Hayırlı olsun.
-
vitor baba acaba fenerin serefini kurtarmak icin mi araya girmek istedi yoksa iyi oyuncu mu.. 50/50
2 kere kovulduğu takımı mı koruyacak?
-
Sosyal medya taraftarlığından bahsetmiyorum. Önce okuduğunuzu anlayın rica edeceğim.
-
Sağlam stoper, tendon sakatlığı yaşadıktan sonra formu düştü ama hâlâ iyi ki PL ve ŞL seviyesinde oynayabiliyor. Sevilla'da gösterdiği performansın yarısını gösterebilirse Süper Lig'i süpürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cenk tosun taş gibi forvet son maçta topu önüne alışı bile klas. bugün ver gs'ye osimhen'den formayı alır
ayrıca hocaya rahat 20m ödüyoruz yıllık
-
Bu lafınla Türkiye liginin adil yönetildiğini ve rakiplerin bize karşı oynadıkları oyunun aynını Gs karşıda oynadıklarını söylemiş oluyorsun bilmeni isterim.
Rakipler bize karşı oynadıkları oyunu GS karşı oynasalar emin ol o aldırdığı 3 şampiyonluğu filan aldıramazdı o Muslera.
Volkan'ın kurtarışlarıyla sayısız kazandırdığı büyük maçlar var. Bana şişirilen Muslera'nın kazandırdığı bir tane büyük maç saysana. Büyük maç derken sadece derbileri kas etmiyorum. Avrupa'dan da maç say.
-
Yahu saçma sapan şu açıklanan maliyetleri x2 ile çarpmayı bırakın. Adamın maaşı 10 milyon. Vergisiyle 20 oluyordur orası bizi ilgilendirmez. Adamın kazandığı para 10 milyon. Siz bizi malûm kulüple karıştırdınız herhalde.
-
ne diyeyim insallah gsye gider de siz de gsyi desteklersiniz cenk icin
fenerbahçe önce lyon-göztepe engelini geçsin diyenlere hatay-kiev şoku
-
yok 50
-
Aklı eyüpte kalmış.
Eyüp oyuncuları karakterli davranıp yatmadı diye sanırım kulüp başkanının amigoluk yapmasında sorun olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X