Nasıl ya ahahahahahahahahhah Ulan mertens ulan mertesn. Adamların resmen transfer yaparken ilk baktıkları nokta. sahtekar eziğin tekidir in yanındaki kutucuk check ise hemen kadroya katıyorlar Forumdaki kedilerde engelle engelle bitmiyor ya < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 17 Ocak 2025; 22:30:43 > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4709. sayfa)
-
-
Hocam ciddi soruyorum sen sezon başında sadece sizin yabancı hakem gelsin dediğinize gerçekten şakasız inanıyor musun? Eğer cevabın evetse benimle iletişime geç elimde sağlam köprüler var ucuza bırakabilirim.
-
Gs bolumunde bu arkadas yaziyor ben goruyorum niye yalan söylüyorsun ayip degilmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece macın skoruna baktım. Baktılar yenılcekvgıbı yıne gs ye penaltı jokerı verılmış sanırım. Maksat yenılgızsız sampı yapmak. Penaltıcı osımhen e yıne penaltıyla gol atmış.
O 1 şampiyonlukta yapı desteği yok hakem skandalları yok beleş penaltılar yok kart operasyonları yok
Senin 9 şampiyonluğundan daha değerli o 1 şampiyonluk
Hayatınızda hiç İzmir'e gittiniz mi bilmiyorum ama ben ne gsli, ne fbliyim. Gese konusunda mesajımı goremezsiniz çünkü GS konusuna GS aleyhine yazdığım mesaj siliniyor üstüne durduk yere uyarı puanı yiyorum. İki takımı da eşit derecede hakemlere olan baskıları ve neticeleri nedeniyle sevmiyorum. Hangisinin aleyhine yazacaksam onun diğer karşıti olan konusuna yazıyorum. Öbür türlü suçsuz yere uyarı yiyorum. Stalki bırakın lütfen.. Bir diğer arkadaş da yüzde vererek beni fenerli yapmış.. muazzam. Güldük eğlendik ben yine kaybolayım 😂
Senelerdir aklımda bir soru vardı Atam Hatay ı neden aldı? Sebebi buymuş teşekkürler Atam
Osimhen ile En Nesiri kıyaslayan kimse kendini 1 hafta karanlık bir odaya kapatsın, hiçbir insan ile diyalog kurmasın. 1 hafta sonra da bir doktor kontrolünden geçsin. Osimhen'i Galatasaray"a kaptırmak beceriksizliktir, başka da bir şey değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu gesenin kayrıldığını söylemekten çekindiği için araya bizi de katan eyyamcı söylemlere ayar oluyorum. Hakemler gese gibi bizi de kayırıyorsa nasıl gese son 10 senede 5 kez şampiyon olmuş biz hiç olamamışız? Kaç kere tek bir maçla, 3 puanla şampiyonluk kaybettik senin haberin var mı? Utanmadan nasıl yazıyorsunuz şunları anlamıyorum
Yabancı var'ın olduğu ilk maçta 10 puanlı küme takımına türk hakemin yardımı ile 1 puan aldı. Hakemlerin tamamını yabancı yapsalar lig sonunda 50 puan bile toplayamazlar.
-
Yusuf Demir ve Jelert değişikliklerine bam güm gittim ya şunu Mou bile yapmazdı (Osayi-Mert değişiklikleri seviyesinde)
-
Rize'den aldıkları haksız 6 puan olmasa daha iki sene önce küme düşüyorlardı. Tüm hakemler yabancı olsa ilk sezondan küme düşer bunlar.
Oha baskette inanılmaz dönmüşüz
-
-
USTA YABANCI HAKEMİ GS İSTEDİ SEZON BAŞINDA USTA AMA GETİRMEDİLER USTA
Okan Buruk: "Yabancı VAR hakemleri geldi ama Türk hakemleri nasıl eleştirdiysek yabancı VAR hakemlerini de eleştirmeliyiz. Dünyanın neresine giderseniz gidin bu pozisyon penaltıdır. Onların da Türk hakemlerinden hiç farkı yok. Türk hakemlerini nasıl eleştiriyorsak yabancı VAR hakemleri de eleştiriden nasibini alacak." (beIN Sports)
Lan daha ilk maçtan hocanız ağlamaya başladı?
-
İlki penaltıda 2. Uydurma penaltıya niye uydurma diyemiyor cüce
Osimhen son 9 maç penaltısız 1 gol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X