Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94.410
Cevap
380
Favori
2.271.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 47074708470947104711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl ya ahahahahahahahahhah

Ulan mertens ulan mertesn.

Adamların resmen transfer yaparken ilk baktıkları nokta.

sahtekar eziğin tekidir in yanındaki kutucuk check ise hemen kadroya katıyorlar

Forumdaki kedilerde engelle engelle bitmiyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 17 Ocak 2025; 22:30:43 >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

Hocam ciddi soruyorum sen sezon başında sadece sizin yabancı hakem gelsin dediğinize gerçekten şakasız inanıyor musun? Eğer cevabın evetse benimle iletişime geç elimde sağlam köprüler var ucuza bırakabilirim.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Gs bolumunde bu arkadas yaziyor ben goruyorum niye yalan söylüyorsun ayip degilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece macın skoruna baktım. Baktılar yenılcekvgıbı yıne gs ye penaltı jokerı verılmış sanırım. Maksat yenılgızsız sampı yapmak. Penaltıcı osımhen e yıne penaltıyla gol atmış.

• demircibu kullanıcısına yanıt

O 1 şampiyonlukta yapı desteği yok hakem skandalları yok beleş penaltılar yok kart operasyonları yok

Senin 9 şampiyonluğundan daha değerli o 1 şampiyonluk

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Hayatınızda hiç İzmir'e gittiniz mi bilmiyorum ama ben ne gsli, ne fbliyim. Gese konusunda mesajımı goremezsiniz çünkü GS konusuna GS aleyhine yazdığım mesaj siliniyor üstüne durduk yere uyarı puanı yiyorum. İki takımı da eşit derecede hakemlere olan baskıları ve neticeleri nedeniyle sevmiyorum. Hangisinin aleyhine yazacaksam onun diğer karşıti olan konusuna yazıyorum. Öbür türlü suçsuz yere uyarı yiyorum. Stalki bırakın lütfen.. Bir diğer arkadaş da yüzde vererek beni fenerli yapmış.. muazzam. Güldük eğlendik ben yine kaybolayım 😂

• Senelerdir aklımda bir soru vardı Atam Hatay ı neden aldı? Sebebi buymuş teşekkürler Atam

• Osimhen ile En Nesiri kıyaslayan kimse kendini 1 hafta karanlık bir odaya kapatsın, hiçbir insan ile diyalog kurmasın. 1 hafta sonra da bir doktor kontrolünden geçsin. Osimhen'i Galatasaray"a kaptırmak beceriksizliktir, başka da bir şey değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

Şu gesenin kayrıldığını söylemekten çekindiği için araya bizi de katan eyyamcı söylemlere ayar oluyorum. Hakemler gese gibi bizi de kayırıyorsa nasıl gese son 10 senede 5 kez şampiyon olmuş biz hiç olamamışız? Kaç kere tek bir maçla, 3 puanla şampiyonluk kaybettik senin haberin var mı? Utanmadan nasıl yazıyorsunuz şunları anlamıyorum

• Yabancı var'ın olduğu ilk maçta 10 puanlı küme takımına türk hakemin yardımı ile 1 puan aldı. Hakemlerin tamamını yabancı yapsalar lig sonunda 50 puan bile toplayamazlar.

• Yusuf Demir ve Jelert değişikliklerine bam güm gittim ya şunu Mou bile yapmazdı (Osayi-Mert değişiklikleri seviyesinde)

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Batman kullanıcısına yanıt

Rize'den aldıkları haksız 6 puan olmasa daha iki sene önce küme düşüyorlardı. Tüm hakemler yabancı olsa ilk sezondan küme düşer bunlar.

• Oha baskette inanılmaz dönmüşüz

• Ne oldu len tombalak ivedik

Güdümlü füzemi yedin

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 17 Ocak 2025; 22:51:51 >
  • USTA YABANCI HAKEMİ GS İSTEDİ SEZON BAŞINDA USTA AMA GETİRMEDİLER USTA

Okan Buruk: "Yabancı VAR hakemleri geldi ama Türk hakemleri nasıl eleştirdiysek yabancı VAR hakemlerini de eleştirmeliyiz. Dünyanın neresine giderseniz gidin bu pozisyon penaltıdır. Onların da Türk hakemlerinden hiç farkı yok. Türk hakemlerini nasıl eleştiriyorsak yabancı VAR hakemleri de eleştiriden nasibini alacak." (beIN Sports)

Lan daha ilk maçtan hocanız ağlamaya başladı?

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

İlki penaltıda 2. Uydurma penaltıya niye uydurma diyemiyor cüce

• Osimhen son 9 maç penaltısız 1 gol

• 
Sayfa: önceki 47074708470947104711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.