Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143.884
Cevap
285
Favori
3.583.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
130 oy
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ‘Fenerbahçe kulüpler ile görüşmeme izin verirse, istedikleri miktarda teklif gelirse gider görüşürüm, kalmam isteniyorsa buna saygı gösteririm ve Fenerbahçe için savaşırım.’

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 19 Haziran 2024; 16:55:37 >

icardi'den ona forma sırası gelecekte paşam oynayacak

hadi kanata soksan orada da oynayamaz

zaten sistemleri tek forvetli

10 maç bile doğru dürüst oynamayacak adama dünya para verdiler...

1000 dakikayı geçebileceğini sanmıyorum oynama süresinin

güzel yatış yapacak yani adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 19 Haziran 2024; 16:58:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bats'ı da çok istese arar ikna eder kal derdi.

Bakalım baba hangi forveti telefonla arayıp indirecek merakla bekliyoruz.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐

Lewa ve Dzeko 5 yok götürür sizi.

Gs icardiyi satmıyorsa eğer batsı 1. santrafor olarak almıyorsa geçen sezon bulduğu sürenin yarısını bile bulacağını zannetmiyorum, okan icardiyi bizim dzekoyu oyundan çıkardığımız gibi 70de falan çıkaramaz ya da avrupa maçlarında dzekoyu kenarda oturttuğumuz gibi kenarda oturtamaz.

Kanat forvet olarak Mane.

Bu şekilde bir yapılanmaya tamamım. Gerektiğinde Mane ileride oynar.

Stoper rotasyonu net GS derim ben, son haftalarda aksamaya başlasalar da sezon geneli net daha iyilerdi.

Orta saha da FB, derbide de bu açıkça görüldü zaten. Torreira yanına koyacak 2. bir adam yok bizde, FB MHY-Fred'le süpürdü orayı. İsmail Yüksek de oynayabilse daha da baskın bir oyun izleyebilirdik FB lehine.

Barış Alper-Mertens'in ofansif katkılarıyla birlikte, takım oyununa yapmış oldukları katkı GS'yi öne attı. Icardi de Dzeko da maliyetlerine göre kötü sezon geçirdiler ama Icardi yine de Dzeko'dan iyiydi. Onun da etkisi var. Özetle, GS'nin kalecisi, stoper rotasyonu, Mertens-Barış Alper'in ekstra oyunu ve Icardi'nin Dzeko'ya üstünlüğü, FB'nin bekleri ve orta sahasına daha üstün geldi sezon genelinde.

Tanıştırayım yeni yedek forvetimiz...

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐360editionyoutube
    Don't forget to follow our AC Milan Edition page! I will share the best AC Milan clips with you. Channel Link ; https://www.youtube.com/c/RossoneriEdition ♫ Song : 1 - Calvin Harris - Summer (Mike Stud Remix) You can contact with us for advertising and promotion on e-mail. COPYRIGHT DISCLAIMER: "Act of 4 February 1994 on Copyright and Related Rights This video is fair use under U.S. copyright law because it is noncommercial and transformative in nature, uses no more of the original than necessary, and has no negative effect on the market for the original work." 360edition #ACMilan #Fenerbahçe #Beşiktaş
    https://www.youtube.com/watch?v=Sw31zN8XhHk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

dzeko'yu 50 kere 11'e yazarsın inanılmaz bir bağlantı oyunu var, sezon başında gücü kuvveti yerindeyken de toplara iyi vuruyordu, xg-gol oranı gayet iyiydi.

sonlara doğru yaşı gereği dedemin vücut bitti maalesef, sonrası da gelmedi. bats'in 11 olduğu maçlar allah sabır versin tadındaydı sıkıntı yok.

bats kesinlikle bu paraları hak etmez bu 1, kendi kulübünü ezeli rakibine para için meze eden adamdan zaten hayır gelmez bu 2. profesyonellik adı altında karaktersizlik yapmak da moda oldu arkadaş, arkasına da taraftarlar diziliyor. mourinho zaten sevmez böyle adamı.

burada asıl mesele bats hainin gitmesi değil, yönetimin ve teknik ekibin onun yerine oyuncu bulup bulamayacağıdır.

Ben bunu 2-3 ay önce de söyledim, Batshuayi hem Dzeko hem Icardi'den de önde.

Savunmayı perişan etmesi, dripling özelliği ve her türlü zor pozisyonda gole çevirebilme beceresi ne Dzeko'da var ne Icardi'de.

Çok iyi bir adamı kaptırdık. Burada komik şeyler yazmayın gittiği iyi oldu falan diye.

Batshuayi'ye gelirsek hayatının yanlışını yaptı. Icardi kötüde oynasa süre alamayacak Galatasaray'da. Göreceğim ben onu sezon içinde.

Böyle bir prestij kaybını yaşayamazsın. Gereği neyse yapacaksın. Şu Tezeko'yu da övüp durmayın. Gitmem dediği için bu hallere düşüyoruz. Muhtemelen mecburen bu senenin yedek forveti bu herif olacak. O kadar karakterliyse anlaşsın, maaşının yarısını alsın gitsin. Gerçi işte bunların hepsi alinin işbilmezliğinden kaynaklı. 50 yaşında adama şak diye opsiyonsuz 2 yıl sözleşmeyi verirsen adam da gitmez tabi.

• Önemli bir noktaya atlamamak gerekir. Galatasaray neredeyse tüm sezon boyunca as takım oynadı. Biz de şanssız sakatlıklar cezalar derken ilk yarıdaki ritmimizi sona doğru yitirdik. Yoksa as takım oynasaydık daha iyi ve baskılı futbol sergiliyorduk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Livakoma bak be ne kurtarışlar yapmış yine

• Tezeko gibi ihtiyar yerine 32 yaş altı düzgün bir forvet alsan yedeğinin ilk 11 başlayacağı maç sayısı maksimum 2. Bayern'de bile Harry Kane'in yedeği Fener'e gelse burun kıvrılacak Choupo-Moting. Kartalball'un kerametine Bats'a yormaya da gerek yok. Serdar bile 225 dakikada 3 gol 2 asist yaptı. 45 dakikada bir skor katkısı yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.