Beşiktaş maçı son yıllarda oynadığımız en şanssız maçtı hocam. Yenmemiz gerekiyordu ama maalesef olmadı. Bu maçta zaten kaybedeceğimizi düşündüğüm için rahat izledim. Beklediğim kadar kötü oynamadı takım. Ayrıca Mourinho marka bir adam ama bu ligi hiç bilmiyor. Bu ligi bilen ve taraftarları anlayan bir hoca olması gerekiyor. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4161. sayfa)
-
-
Bir daha ki avrupa maçında sol bek kim? :D::D:D:D:DD
levent, kostic yazılmadı.
Jayden sakat, Mert cezalı.
Sol bekte oynatacak adam yok. Fıkra bu kadar.
1 sene öncesinde ferdinin gideceğini söyleyen adamın takımı bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 11 Aralık 2024; 20:59:39 > -
Sokayım onun yapacağı asiste ben beyinsiz herif.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu, iyi oyun kötü oyun tanımına göre değişir. senin için iyi oyun çok fazla atak yapmak önde pres yapmak ise geçen sene biz dünyanın en iyi takımıydık sana göre. o yüzden sıfır kupayla bitirdik sanırım. sorduğun için söylüyorum ben takımın oyununu beğenmiyorum ama oynamaya çalıştığı oyunu beğeniyorum. bunun içinde takıma hocanın oyununa uygun doğru isimlerin transfer edilmesi gerektiğine inanıyorum. ama bunlar taraftarın gazını alıp biraz daha oyalamak için hocayı yiyip üzerine talisca falan çekip kurtarıcı ismailide geri getirirler ve yeniden başa sararız. kulüpte futbol kültürü diye birşey yokki paso gaz ve anlık parlamalarla çalışan bir mekanizma işte.
-
Kendisi olsa “Topu rakibi eve götürsün 3 puanı biz aldık” der iki yüzlü.
Bir tek ben mi dikkat ettim ama bir Galatasaraylı olarak Çağlar Söyüncüye. Dikkat edin her pası kendinden çıkarttıktan sonra el kol hareketleriyle yönlendirme yapıyor. Aşırı korkak aşırı vasat bir stoper bana kalırsa. Ne bel döndürebiliyor ne dikine kilit pas var ne de etkili istasyon hiçbir şeyi yok adamın resmen
x (formerly twitter)Rıdvan Aksu (@AksuTw) on Xhttps://x.com/AksuTw/status/1866883462583681150?t=Kf1KKUiByjK0MCprKTj7Tw&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Üründül olsa o bile bugün sameti oynatmazdı
fred'e yedek arıyorduk, olmadığı maçlarda puan alamıyorduk = bu sene fred'e küfrediliyor arabistan'a satalım deniyor
becao-djiku tandemi en iyi stoper hattımız olabilir denirdi = djiku el bombası oldu, becao kadroya giremiyor
irfan kariyer sezonunu geçirdi = 11'e giremiyor son 10 dakika oyuna alınıyor
dzeko iyiydi ama vadesi doldu net santrafor lazım = 20 milyona "hocanın çok istediği" forveti aldık 1 tane top indiremiyor
-
İşte bunların hepsi yapı
-
Haketmedik diyor ulan Dakika 10’da geriye düştün zaten neyi gördün de iyi oynadık diyorsun.
arkadaşlar maçı bizim Mert eşeğinin kırmızı kart gördüğü dakikalarda açtım.
2-0 gerideyiz taraftar olarak sahada; rakibi sıkıştıran, atak yapan, pozisyona giren bir takım görmek istiyoruz ama takım o kadar kötüydü ki 2 pas üst üste yapamadı.
Bilbao terlemedi bile, bizim takımın oyunu inanılmaz geriye gitmiş.
6 senede hiçbir ders almayan ve hala daha bir şey öğrenemeyen bir başkanımız var ki geçen seneki takımın amına koymuş vaziyette.
bundan sonrada bir şey olacağı yok kendisinden ve jose mourinho'dan
en acilinden kongre yapılmalı yeni başkan seçilmeli bütün yönetim istifa etmeli ve yeni bir hoca takımın başına gelmeli
bir sonraki seneye şimdiden hazırlanmalıyız.
-
2 HAFTADIR BURADA SAMET ÖVENLERLE LAF DALAŞINA GİRMİŞTİM...
ŞİMDİ ORTALIKTA YOKLAR
-
Hata makinesi herif
Bu arada bu en Nesyri de balonun önde gideni. Dzeko en azından pozisyona falan giriyor, şut çekiyor, asist yapıyor atıyor atamıyor orası ayrı ama en azından hep aksiyonun içinde. Bu nesyri denen herif sahada dolaşmaktan başka bir halta yaramıyor
EVET ARKADAŞLAR BEKLEDİĞİMİZ AÇIKLAMA GELDİ....
RESMEN BİLLLURRRR GEÇİYOR BİZLE
İYİ OYNADIK, OYUNA İYİ BAŞLADIK, RAKİBİ İLK YARIDA ÇOK BASKI ALTINA ALDIK DEMİŞ. POZİSYONLAR BULMUŞUZ.
HAHAHAHAHA
-
Sameti alkışlayanlar burada mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
morinyo biz daha iyi oynadik dedi?yanlis duydum sanirim.Adam beyin iptal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk defa mağlubiyete sevindim desem yeridir. En hayırlısı ikinciliği hedef koyup kulübü acilen olağanüstü kongreye götürmek. Yok devre arası Taliscaymış bilmem neymiş. Ben devre arası stoper alınsın falan diyordum da yok kim gelirse gelsin bu binanın temeli baştan çürük. Oyuncu grubu da bıkkın kimsenin yüzü bile gülmüyor. Takım ofansif olarak o kadar yetersiz ki Amrabat gibi dos bizi kaç kere ipten aldı ama o da bir yere kadar.
Bugün için de gerçekten kulübü sevmek dışında bir menfaati olmayan taraftara teşekkür ederim kulübün gerçek sahibi olduklarını hatırlattılar. Özellikle o al paralı köpeklerinle istifa et diye tezahüratıyla noktayı güzel koydular.
Kaç senedir Fenerbahçeyi takip ederim ilk defa Ali Koç'u bu kadar çaresiz gördüm. Adamın utancından yüzü kıpkırmızıydı kendi yarattığı sistemle kendisi vuruldu. Kendi aleyhine tezahürat gelmesin diye tribünün ortasını locaya çevirdi bu adam ya tribünde en çok baskı yapman gereken yer orası. Hangi başkan gelirse gelsin tribünle aran kopuksa o iş bitmiştir, sadece süreci ertelersin. Zamanında Aziz'i bitiren de bu oldu.
-
Erenimin maç analizi ne zaman gelir 👀😍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X