sorunun temeli, mourinho'nun kafasındaki ile gerçek olanın aynı olmaması. dzeko ile tek forvet gol atarım, düşüncesi. dzeko, geçen sezonun ortalarından beri kötü. çift forvette sırırtmıyor fazla, ama tek forvet OYNAYAMAZ. ikinci yarı forveti çiftlerim falan diye kendini kandırıyor mourinho.gireni çıkaramıyorsun daha. maximin, hele arkasında sağlam bir yoksa saatli bomba. dün çok etkisizdi ayrıca. ama b planı szym'yi oraya almak. adam daha kendi mevkisinin gerekliliklerini yerine getiremeyen birisi. oğuz kadroya yazılamıyor bile. yazılsa ne, geçen sene oynadfığı lige yetersiz diyor mou bey. çağlar kötü, gün geçtikçe de kötüye gidiyor. becao sinir küpü. djiku da öyle gerçi. gereksiz kart görmeye bayılıyorlar. fred giderek düşüyor, ismail eski günlerini aratıyor, amrabat sürekli artan iş yükünden pes etmek üzere. kafa hakimiyeti yüksek forvetimiz ya az süre bulabiliyor, ya da ona uygun oyun oynamamakta ISRAR EDEN bir td var. yani, maçı veren mourinho'dur. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (3652. sayfa)

-
-
kulusevski dün ilaçla sakinleştirilmiş gibiydi. bu herif tam canavardır , dün uyuyan güzeldi.
bentancur bir azmandır, dün o da uykusunu alamamış gibiydi.
solenko sürpriz golcüdür. çok ama çok geç oyuna girdi.
-
ts maçını, en nesyri'yi tekrar izle. adamı o maçın hemen akabinde, yedek oturtuyorsun. moral motivasyon sıfır olur. sonra oyuna laıp, kurtarıcı olmasını bekliyorsun ama 40 lık ihtiyarı oyunda tutuyorsun. ismail çıkaracağına 40lık moruğu çıkaracaksın. en nesyri'yi taraftarın önüne atan "dahi" mou ya kızın, elinden geleni yapan nesyri'ye değil. penaltı konusu ayrı.
-
Osterwoldeye sevinen kedilere icardi şoku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali Koç'un yeni başarısızlık hikayesi bu sene şu oldu:
"Icardi'nin sezonu kapattığı senede şampiyonluğu rakibe vermek."
-
Osi yeter yavrum. Sen kendi takimina bak :))
bu saatten sonra, ali koç ile KESİNLİKLE BAŞARILI OLAMAYIZ. ısrarla bunun aksini kanıtlamaya çalışıyor ali bey. üstelik senelerdir olan biten ortada iken. ali koç'un , pembe düşlerinden vaz geçip, seçime gitmesi lazım, yoksa bu sene ile birlikte , gelecek seneyi de yakacak.
-
Yener İnce'ye sordum durumunu, ikinci yarıya yetişir dedi.
-
Biz taraftarlar daha ne bekliyoruz abi, bu kadar mi bitigiz. Neden samandiraya yigilmiyoruz. Bu adamlara ses yok.
Ulan su kepazeliklerin 100 de 1 i rakip takimlarda olacak adamlar yer gök istif der. Daha bu sezon Ozbek denen adama protesto vardi floryada. Adam Osimheni falan aldi da şaka gibi adama olan kin nefret durdu.
Bizim kadroya laf atan arkadaşların hiçbiri samimi değildir. Geçen sene eksiksizdi bu kadro, Fred'e yedek lazımdı sadece ve Dzeko yerine forvet. Forvet için de elde Bats olduğundan çok karamsar değildik o gidince elde adam kalmamıştı. Bir de Ferdi giderse sol bek alırız biter gider diyorduk. Yani taş çatlasın 3-4 transfer.
Bunu diyenlerin tek argümanı rakibinde Osimhen var sende kim var oluyor genelde, Osimhen gibi tarihi bir fırsat çok nadir gelir ve geldiyse de kimseye sormadan gider alır indirirsin. Bizim yönetim ilgimiz olmadı diyor, ne diyebilirsin ki?
20 milyona forvet aldık, 8 milyona kanat aldık, 6 numaraya kaç verdik hatırlamıyorum, stopere yine bi 8 verdik sanırım, devre arası bi 15 milyon da 8 numaraya verilecek gibi, tek eksik sol bek diyebilirim ona da idarelik birini aldılar rakibinde Berkan falan sol beke geçiyor çok da sorun olmaz herhalde?
-
Sadece şunu soruyorum
Bu futbol ile şampiyon olacağını ALİ KOÇ inanıyormu?
Eğer cevabı EVET ise , ben kendine şok iğne vurdurucam bildiğim herşeyi unutucam..
Benim için günah diye bişey yok yani☺️☺️
-
Gs icardi yerine hangi klas santraforu çekecek acaba
morukinyo'dan olmayacak belli. ben kafasını verip de motive bir şekilde çalıştığını düşünmüyorum. doymuş artık. güncel futbola dair ekstra bir çalışma yaptığına inanmıyorum, ben en iyisiyim zaten diyip geçiyor muhtemelen.
futbolda yeni trend genç hocalar, bakın büyüklere kimleri alıyorlar. bizim de buna uymamız lazım.
Geldiğimiz noktada daha kesinleşmese de Mou başarısız olmuştur. Neden?
1-) Süper Lig için bir hocaya 10m € maaş verilmez. Verilecekse Avrupa başarısı önemlidir dedik. En azından takımı CL'ye soksun para kazandırsın, imaj kazandırsın dedik. Biraz da şanssız elendik aslında ama yapacak bir şey yok futbol bu, elendik mi elendik.
2-) UEL'e kaldık ve evet zor bir kura çektik. Fakat daha zor maçlara gelemeden kolay maçlarda ağır puanlar kaybettik, muhtemelen ilk 24'e bile giremeyebiliriz. Burası da giderse Avrupa falan kalmıyor zaten.
3-) Ligde durum ortada. Puan kayıplarını geçtim yarıştaki rakibine evinde hiçbir varlık gösteremedin avantajı verdin. Kaybedilen maçlar da ortada saç baş yolduk.
4-) Oyuncu performansları. Geçen seneden iyiye giden 1 tane oyuncumuz yok. Geriye giden ise var.
5-) Hoca dokunuşu. Vitor'un sağ bek yaptığı Osayi'yi senelerdir oynatıyoruz, 1 tane böyle dokunuşu yok.
6-) Duran top sorunu sonunda çözülür dedik daha kötü haldeyiz.
7-) Oynanan oyun. Bize ve oyuncu grubuna tamamen ters bir anlayış var ve sahaya yansıtamıyor bu yüzden.
Daha liste uzar gider. Kısa kısa aklıma gelenler bunlar. UEL'den elenince detaylısını yazarız.
-
o dzeko'nun kaçırdığı 3-4 %100 lük gol pozisyonlarını Semih en azından 1 tanesini değerlendirirdi... kendi pozisyonunu kendi yaratıp kendi bitiren forvettir Semih...
iddiasız takım vs fark etmiyor. Attığı gollerinh çoğu golde kalite kokuyor...
Ayrıca bana kızacaksınız ama bizden gelen Cenk sizin bastonlu ve Bedevi Guiza'nızdan daha iyi ve kaliteli... Zira bu bastonlu ve Bedevi Guiza gelecek maçlarda rakiplerden ziyade sizin canınızı daha çok yakacak
Mou'nun yerinde olsam bir iki maç ilk 11 başlatırdım Cenki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 8 Kasım 2024; 20:8:40 > -
Yalan olabilir. Yine tatil yapmak istemiştir.
-
USG maçında 5 dakika daha olsa onu da yenemeyecekti. Twente yeneme, Manu yeneme, AZ Alkmaar yeneme. Ne diye geldin ki sen? Avrupa’da başarılı ol diye 12 M vermedik mi biz bu adama? İsmail’i nasıl Avrupa’daki başarısızlık için eleştirdiysek Mou içinde aynısı geçerli. Salt başarısızlık. A’dan Z’ye. Önce başkan gidecek. Yeni başkan Mou ile çalışmak isterse kalacak yoksa o da gidecek. Bu kadar.
İlk defa bu cümleyi kuracağım artık resmi olarak Koç İdman Yurdu’nun maçlarını izlemeyeceğim. Fenerbahçe geri gelince izlemeye devam ederiz. Babam beni Koçbahçeli yapmadı Fenerbahçeli yaptı. Ortada bir Fenerbahçe yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X