2 bekte ağır çöp. mert zaten bilinen bir çöptü ama oster tam bir balon. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]#AliKocİstifa⭐⭐⭐⭐⭐ (2916. sayfa)

-
-
En neysri tombul yanak boyle giderse Cenk e haksizlik olur.Pilavci Cengiz desen o biçim döktürüyor maşallah tu tu tu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri İmmobile aldı diğeri Osimhen. Biz gittik bunu aldık. Bats’i tutsan 20 M ne yıldızlar alırdık. Terrier gibi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ali Koç'tan kurtulamayız kendi istemedikçe.
-
oo ed wood cezan bittimi
-
ha bu arada Syzo da paspası yipranmis vileda sopası gibi sahada.
En Nesyri’nin herhangi bir konuda çok iyi olması imkansız.
ismail eagle aptal kararlarıyla maç hatta şampiyonluk verirdi ama en azından izlediğim maçtan keyif alırdım. şu takım ucl şampiyonu olsa ne arkadaş ben izlediğimden keyif almadıktan sonra
-
Yeni bir hoca, yeni bir sistem, yeni eklemlenen oyuncular vs. Ne bekliyorsunuz? Birbirlerini 40 senedir tanıyan arkadaş uyumu mu? Mourinho gelirken sevindiğinizde bu süreçlerin yaşanacağını bilmiyorsanız, futbol ile bir alakanız zaten yoktur. Yok, ben 10 senedir kafayı kırdım arkadaş. 1 dakika bile bekleyemem diyorsanız, o zaman A'dan Z'ye hepiniz, İsmail Kartal'ın kalmasını savunmalıydı. Adama her güzelliği paket hâlinde vermiyorlar.
Bu meselenin Mourinho ile oyuncular ile vs. hiçbir alakası yok. Teknik ekip ve takım yeni bir yapılanma içinde. Daha yolun başında bu kadar ağlarsanız, seneye yeni bir hoca, yine baştan başlama serüveni, yine aynı sonuçlar derken dejavu olup durursunuz.
Ben dahi tahammülsüz ve İsmail Kartal ile devam edelim diyen birisi olarak Mourinho geldikten sonra sabırla bekleme sürecine girdiysem, Mourinho gelince sevinenlerin hayli hayli sabretmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 26 Eylül 2024; 20:43:46 >
Biz ilk yarı ne oynadık bilen var mı? Sanliurfaspor-corumspor maçı gibiydi resmen bu nedir ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nesrin bir hava topu dahi alamadı.
Szy sadece deli dana gibi koşuyor.
Becao saatli bomba. 10 kişi bırakır.
İsmail > Dombili Amrabat
İrfan takıma tripli anlaşılan. GS yaparsa şaşırmayın.
Cengiz geçen senenin Nesrin’i. Bir dünya para saydık ve çöp.
Osayi nerede? Mert çöp.
Çağlar golü attı ama Ivanovic sürekli içinden geçiyor.
Ooster solda zorlama oluyor.
Livakovic iyi ama her an kova modunu açabilir.
Fred eskisi gibi değil.
The Special Malım yine takımı yakıyor. İsmail Hocam neredesin?
Güzel rüyaymış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hafif sakatlığı var, ikinci yarı girer muhtemelen. Onsuz olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 26 Eylül 2024; 20:42:46 >
Dzeko sakat ve aşırı yorgun değilse ilk tercih kesinlikle neysri olmamalı, O kadar çok para verildiki adama sanki para boşa gitmesin diye zorla oynatılıyor gibi.
Lakin benim bu takımdan daha senelerce umudum yok çünkü altyapı yok her sene TD değişen bir takımın sıfırdan kurulan kadrolar ile başarılı olma imkanı pek yok bana göre.
-
Dostum bu takımda şu an herkes kötü. 25 30 gol katkısı veren irfan dahil. Fred bile etkisiz duruyor. Ama bunlar oyuncu performansları ile alakalı değil tamamen. Yüzde 30 taktik, yüzde 60 takımın kadro olarak geriye gidişi.
Szymanski, mert, cengiz yerine farklı oyuncularımız olsa bu takım çok değişir.
Mert bi top kullanamıyor. Defansı ofansı yetersiz. Pas alışverişi zayıf. Szymanski yine ofans ve defans katkısı yok denecek kadar az. İlk dokunuş 10 numaraya göre çok çok kötü. 8 numaraya göre fiziksiz. Cengiz zaten berbat ötesi. Stoper lideri yok. Bu takım geçen seneki oyunu oynayamaz.
Kendi evinde oynadığın futbola bak. 11 de 1 tane 15 bir tane 20 milyonluk gereksiz var. Beni 11 koy ikisinden iyi oynarım. Çok koşamam belki ama top geldi mi ikisinden daha iyi iş yaparım.
Saha da bir şeyler yapmaya çalışan 2-3 oyuncu var ama onlarda yakınlarındaki isimler bir şey yapmadığı için istenen gibi oynayamıyor. Israrla yazmaya devam edeceğim. İrfan Can'ın arkasında Osai oynamalı. Mert oynadığı sürece İrfan gecen seneki gibi etkiyi veremez. Bir şeyler yapmaya çalışır ama etkili olmaz çünkü Mert verkaçlar yaparak oynayabilen bir isim değil. İrfan'ın dilinden anlayan isim Osai. Şuanki kadro tercihi ile İrfan'a yazık oluyor.
Bu arada becao atılır benden söylemesi
En Nesyri 13'te 2 hava topu almış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok bilmişler ismailin aynısı diyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X