Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]#AliKocİstifa⭐⭐⭐⭐⭐ (1109. sayfa)

5 sn
137.254
Cevap
403
Favori
3.166.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %100 katılıyorum... burada ve gs forumunda çok ciddi bir çifte standart var gs lehine... bunların lobisi buraya bile sirayet etmiş...
    O, 85 yaşındaki anamı mesajına karıştıran iyi aile çocuğu ile, ona küfürsüz, hakaretsiz cevap veren bana aynı cezayı, 4 gün tüm forumlardan uzaklaştırma verdiler...
    Adalet, maalesef her yerde aranıyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seqred S kullanıcısına yanıt

Öyle bir kadro kuracağız ki  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Geçen sene çok istedik, hocası Hojbjerg'i kesip onu oynattı. Adam değerine değer kattı, şimdi nasıl alacağız? Gelse çok güzel olur ama imkansız şuan.

Nobre'yi Dzeko ile mi kıyaslayacagiz hocam? Anelka genelde kanatta oynuyordu ayrıca.

• GS amigolari yine milli takımı ne hale getirmişler... Yazık cidden

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

Semih de o dönem genç semih bile değildi, şu anki emir ortakaya kıvamında bir gençti.

• Almanya'da son şampiyon Bayer Leverkusen'de Sportif Direktör Simon Rolfes açıklamalarda bulundu.

Rolfes, "6 numara, oyunun kalbidir. 6 numara oyunun ritmidir. 6 numara, futbolda en stratejik pozisyondur.''

''Oyunu ofansif mi, defansif mi oynayacağınızı 6 numara belirler. 6 numara takımın tüm parçalarının bağlayıcısıdır.

Bu sebepten ötürü en etkili transferimiz Granit Xhaka oldu" açıklamasında bulundu.

• Acun laf yapmayı algı yapmayı çok iyi yapıyor
    3 forvet de 3ü birlikte oynamayacak sonuçta
    Ve verecekleri performans önemli,şampiyon yapmadıktan sonra istediğin kadar iyi olsunlar boş

Bu orta saha ile şampiyonluk zor

• Kovalenko kullanıcısına yanıt

Hatırlayan hatırlar taa Jesus dönemi başlamıştım savunmaya. 2. Lig topçusu diyenler, kazma diyenler doluydu forum o zaman. Potansiyelini tam gösterememişti o zamanlar ama azıcık futboldan anlayan çok büyük potansiyeli olduğunu anlardı.

Bugün de Fred İsmail orta sahasının ben ana orta sahamız olmasını isterim şahsen. Berge falan İsmailden iyi orta saha değil. Skills videosu izleyip gaza gelenler var ama İsmail için fazla uğraşmadan Sevilla, Hırvatistan ve Rennes maçlarından kesit alsam bu Berge’den daha güzel skills videosu çıkarırım.

İsmail yerini dolduracaksak Sangareyi almamız lazım.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

orta sahaya takviye yapılmayacağını kim söyledi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 26 Temmuz 2024; 23:41:51 >
    Kağıt üzerinde şu anki 3 lü daha iyi görünüyor... ama tabii nesyri ve cenk in ne performans vereceğine bağlı... anelka da bizde daha çok sağ açık oynuyordu bu arada...

• AnondraX kullanıcısına yanıt

Bende İsmail'i her zaman savundum ama kalite arttırmak istiyorsak ondan kalitelisi bulamıyorsan bile hem taktik alternatif çözümler üretsin hemde sakatlık ceza gibi durumlar için kaliteli bir alternatif şart oraya öncelik her zaman kalite arttırmak olmalı.

• xcode35 X kullanıcısına yanıt
    Sağlam bi oyuncu alınmalı,Fred ayarında
    Gidip de İsmail yüksek gibi birini alırsak farkeden bişey olmaz,hiç tartışmaya kapalı biri olmalı ve direkt etki etmeli

• TEHET kullanıcısına yanıt

Çok doğru demiş bu yüzden o tarz profil istiyoruz geçen sene direkt xhaka istedik ama olmadı  

• brsaltnc kullanıcısına yanıt
    Ne zaman demiş onu...? Doğruysa ağır saçmalamış...

• Seqred S kullanıcısına yanıt

Yaptıktan sonra kapattım ps'yi. Dosyayı kaydetseydim yapardım.

• Krunic'in gönderilmesi de bir transfer olur. Oynaması nötr bir olay değil takıma zarar veriyor kesinlikle. İsmail Kartal bu adamı takıma bela etti devre arası 10 milyon veriliyordu neredeyse ama takımı hem şampiyonluktan hem türkiye kupasından hem de konferanstan etti. Tüm kritik kaybedilen maçlarda takımın en kötüsü oldu. Özellikle olympiakos ve ankaragücü maçları direk etki etti.

• AnondraX kullanıcısına yanıt
    İsmail yerine değil, farklı bir profil istediği için berge yi istiyor bence... maça göre ya bergeyi, ya da ismaili oynatmayı düşünüyor sanki... çünkü berge ve ismail çok farklı özellikleri olan oyuncular...

• Benim anladigim kadari ile FB konusuna bakan moderatorler öyle fanatik falan degiller. FB li bile olmayabilirler. Geçen buradaki mod ben burda konuyu okumuyorum sikayet ederseniz bakarim diyodu.

Birde bunlarin ustundeki modlar var onlar ceza veriyo. Anladigim kadari ile onlar gs li. Mesela Jeasme diye gs li bi mod benim bu konuda yazdigim mesaja islem yapmisti kendisi bu konunun modu olmamasina, gs li olmasina ragmen ust yonetimde oldugundan burada da yetkisi var.

Bisey yapamiyoruz. Diyoruz ya bu adamlar her yere sizmislar diye... Gsliler istedigini yaptiriyo. Geçen adamlar konu disina konu açip sayfalarca konustular. Biz yapsak baska konu açtik diye saniyede konuyu kapatip susalim diye ceza verirler. Malesef burada soz sahibi olan yoneticiler arasinda bizi koruyan yok. Ust yonetime bildiriyoruz ama onlarinda umrunda degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.