⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (1212. sayfa)

-
-
Kırılma anlarında hata yapan altay kadar kötü olamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim Berke'yi olur olmaz diye çok inceleme şansım olmadı, demek istediğim şuydu, şu çocuğa para verip yatırım yaptın, süreci de yönetemedin. Bence odaklanılması gereken çocuğun yeteneğinden ziyade süreç olmalı, uzat 4-5 yıl daha ve kirala sürekli, alt liglere kirala, bizim ligde kirala oynayacağı yerlerde kirala şu çocuğu en kötü maç tecrübesi olan vasat bir kaleci olur.
_____________________________ -
Aynen yıllardır forvetsizlikten kafayı yedik. Dembele hassas noktam
Uygulamad Passolig i aktifleştirmeden Qr koda kadar gelemiyorsun diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kime göre, neye göre... -
Bir kulüp her yaptığı transferde nasıl rezil olabilir aklım almıyor Diğer takım taraftarları bize ne dese haklı. İrfan Can Eğribayat transferinin bir üst noktası futbolu bırakan Semih Kaya'yı ikna edip 2 m euro maaş vermek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
O sene Harun’a da para verdik bu arada. Yedek kaleciye 2.5 M verdik hiç oynatmadan 4. Senenin sonunda bedavaya yolladık. Aynen kurlar yüksek maddi durumumuz iyi değil rengim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır... -
altay da koyu galatasaraylı ama kariyeri için profesyonelce her şeyini vererek oynuyor yeter karakteri sağlam olsun ama İrfan canda pek öyle gözükmüyor bizim diğer saboteci karaktersizlerin arasına katılır bütün sezon tam lazım olduğunda sakatlanır iş işte geçtikten sonra panter kesilir kral olur Fenerbahçe içindeki ve medyadaki pislikleri temizle eden susturmadan şampiyon olması çok zor bizim taraftar bu pisliklere inanır kanarsa hiç olmaz
Rüştü ve Volkan ellerine geçen fırsatı kullanarak eldivenleri almıştı, Berke maalesef bu fırsatı değerlendiremedi, yedek kulübesi için bile güven vermiyor.
İrfan gs' li veya ts' li olması hiçbir şey ifade etmiyor, profesyonel olsun oyununu oynasın, her şeyini versin yeter. Fenerbahçeliyim diyen ruhsuzlardan kat kat iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 3 Ağustos 2022; 22:24:30 >_____________________________ -
2 hafta once çeşme de tatildeydim. Tekne turunda cikti bu arkadas, tesadufe bak :d
5 milyon kaleciye bağladık ama hiçbir şey elde edemedik.
Bu seneki sınavımız da sanırım Ali Koç'un vasat transfer önerilerini Jesus'un gözü kapalı onaylaması.(Listede çok daha iyi oyuncuların olduğunu varsayarak ve Emre Mor ve İrfan Can Eğribayat'ın Jesus'un isteği olmadığını varsayarak) Jesus'a dikkat edin her ciddi toplantıda takımın mali durumundan bahsediyor. Daha geçen maç kalite eksikliği var dediği bölgede forvet oyuncularımıza güveniyoruz diyor. Aksini söylemesi zaten beklenemez ama burada yanlış giden birşeylerin olduğunun habercisi bu. Adamın gözünü nasıl korkuttular bilemiyorum ama gelen geçene eyvallah diyor gibi geliyor 1 yıllık sözleşmenin etkisiyle... Halbuki geçen senelerde çok daha kötüydü finansal durum yanılmıyorsam FFP hesabına... 3-4 tane taş gibi sağlam adam alın kapatın işte ne uğraşıyorsunuz.
Ulan Samatta gördüğüm en büyük kazık oldun belki de bu takıma, hem gol atamadın, hem klübün maddi olarak en zayıf anında ağır maliyet oldun, hem yer kapladın hem de bulunduğun klübün beceriksiz yöneticilerinin gözlerini öyle bir korkuttun ki adamlar ucuza adam kapatmak için vasatları dolduruyorlar. Ama bir klasiği de asla atlamadın ve tuttun Avrupa liginde Fener'e gol attın. Seni transfer edenin gözlerinden öpüyorum. Ancak bu kadar nokta atışı olurdu. (!)
Eran Zahavi alınsın dediğimiz o anlar geliyor aklıma hala... O da gitti Avrupa'da GS'ye 3 tane salladı sonra.
İçinde bulunulan durum kötü yönetimden öte bir psikolojik bunalımın öyküsü camia olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 3 Ağustos 2022; 22:42:2 >_____________________________
-
lucescu yine 1 tane attı üstüne yattı geberrti maçı , bunlara güzel kolay bir takım gelir tesadüfen playofflarda.
Leicester Altay'ı alabilir. Karşılığında Vardy + para isteyelim teklif varsa.
Hala fbli gsli muhabbeti kaldı mı ya siz ciddi misiniz 90li yıllarda bile artık böylr bir şey yokmuş. Mert Hakan Y buraya gelmeden önce mesajlaşmalarnı biliyoruz ama adam nasıl mücadele veriyor
Şöyle fbliyim böyle camia çocuğuyum diye bizi daha çok silkeleyecekler anlaşıldı
Apar topar yangından mal götürür gibi transfer yapılır mı? Takımda hiç kaleci olmasa şaşıracağım. 3 yıldır kaç tane maç kurtaran Altay'a ayıp oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Herkes ederi kadar. -
Mesutu geri çağırısınlar madem fenerli futbolcu eksiği varmış
Sene 2022 Fenerbahçe hala Ukrayna takımlarından ve Lucescu'dan çekiyor...
Kiev maçında çok ters giden şeyler oldu. Her zaman böyle olmayacak.
Ben gidecek oyuncular ve gelecek yeni oyuncularla şekillenecek kadronun başarılı olacağını düşünüyorum.
Jesus kurt bir hoca. Çok tecrübeli.
Ben zamanla iyi olacağımızı düşünüyorum. Sabretmek gerek.
Ama Ali Koç un çok hataları oldu. Umarım bundan sonra doğru işler yaparız.
Berke'nin rezil performansını unutanlar var sanırım. Alın size ufak bir hatırlatma:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=L44po11c22E
Tuttuğu köşeden bu şekilde 35 metreden gol yiyen adamdan 1. Lig kalecisi olmaz. Zaten adam da kaç aydır boşta, bu yerli sınırında bile kendini bir anadolu takımına atamadı. Buradan anlayın işte yeteneğini.
Irfancan iyidir kötüdür net olarak bilmiyorum, bizim maçlarda izledim yalnızca. Oyuncu zaten kiralık, iyi performans göstermezse 2.lige geri döner. Berke'den iyi yanı maç temposu, tecrübesi olması. Bize karşı kurtardığı şutlara bakınca da onun kadar kötü olacağını sanmıyorum yine. Altay bu şekilde kronik sakatken, yabancı sınırı da varken kötü bir tercih diyemem. Umarım iyi bir performans sergiler de çoğu zaman Berke' yi aratmayan Altay'ı izlemekten kurtuluruz artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X