Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (1214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir - 18 Masaüstü
5 sn
105.438
Cevap
204
Favori
3.902.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salvatore Sirugu, Fenerbahçe’nin sunduğu şartları kabul etti. Fenerbahçe oyuncuyu beklemeye aldı. Verilecek karara göre Sirigu, resmi imza için İstanbul’a davet edilecek.

yagosabuncuoglu

Sirigu irfan can ertuğrul

Kalanının allah cezası ı vermesin tanımıyorum abi kimseyi tanımıyorum kimleri aldık nasıl adamlar bunlar.Ay ı mevliye 28.kişiyi aldık yeter be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Katar'dan kavruk bir adam geliyor "ya habibi gel benim heykeltraşım ol" diyor. Bir yıl kalacaksın, kalacak yerin, yiyeceğin, yatacağın bile hazır. Yıllık alacağın para da senin 4 -5 senelik paran olsun.

Kabul ediyorsun. Adam diyor ki benim heykelimi yap, bu teklife de bozulsan da yapıyorsun, sanat yapmaya gelmişsin ama adam durur mu karımın heykelini yap vs. Ailesinin heykelini yaptırıyor sırayla, diyorsun ki tamam ne isterse yapacağım gün sayıyorsun ama parayı da alıp gitmek istiyorsun. Her şey bittikten sonra kötü bir anı olarak kalacak nasılsa, oyuncak ayısını bile yapıyorsun. Sözleşme bitiyor, paranı alıyorsun, adamın telefonunu bir daha açmıyorsun, kaçıp gidiyorsun oralarsan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hedgehog24 kullanıcısına yanıt

Biz Kiev'i burada da orada da dövdük hocam zaten. Bunu görmeyen ya da görmek istemeyen sadece kötü niyetlidir. Oyuncu kalitesi yanı sıra yeni takım olgusu yüzünden takıldık biz. Takım birkaç maç ideal 11'e yakın şekilde oynasaydı Play-off'a çok rahat kalırdık.

Maçın kırılma anı zaten bizim adımıza baskı yaparken attığımız golün verilmemesi... Bunun üzerine biz 3-4 bile gidebilirdik. İkinci yarıda kırmızı yiyene kadar iyidik ve bence hatta gol atacağımızdan emindi çoğu kişi.

Savaş filan bahane sadece... Adamlar geçen seneki ideal takımlarına yakın ve maç eksiği olmadan devam ediyorlar hazırlık vs. de olsa maç maçtır sonuçta. Biz yeni hoca ve yeni takım olgusu ile sahaya çıkıyoruz 5 maç oynamışsın oynamamışsın... Onlara çıkmayan ikinci sarılar ve bize çıkan kolay kartlar (cidden çok kolay 2 kartımız var) sayesinde turladılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O kadar yıllık tecrübeye sahip bir hocanın, bizlerin dahi buradan gördüğü bir hamleyi yapmamasıyla tur elden gitmiştir. Kiev bizi o gün ancak 10 kişi kalsak eleyebilirdi ve bu durum göz göre göre geldi. Transferde geç

kalınması, beceriksiz oyuncular, kötü hakem kararları vs... bunlar da etken olmuştur; ama bizim bunlara sığınmadan da turu geçmemiz gerekirdi. Kura şansımız vardı ve biz bunu imkanımız varken değerlendiremedik. Hepsi

bu.

Hahaha umarım böyle bir son bizi beklemiyordur. Çünkü bu Ali Koç'un çevirdiği filmler arasında en acıklılarından birisi olabilir.

Ama sanırım bu endişeyi sadece biz yaşamıyoruz Flamengo zamanında da bazı taraftarlar yaşamış:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙Sporxtwitter
    “#SXDH | Jorge Jesus: "Van Persie'yi isterim ama stadı satmamız lazım" #Sporxtransfer https://t.co/TBXvGBDkhG”
    https://twitter.com/sporx/status/757094982746447872

Maç boyu düzgün atak yapama sonra kırılma noktası ok

Hocam görüşünüzü merak ediyorum,

Şampiyonlar ligine kalıp gruptan elenmeyi mi tercih edersiniz yoksa avrupa liginde yarı finale kadar gelmeyi mi?

Taraftar camia büyük hayal kırıklığına uğradı anlıyorum ama keşke bu sene için lig ve avrupa ligine odaklansak. Sonraki sene takım ve oyuncular birbirine tam olarak alıştıktan sonra şampiyonlar liginde oynamayı hedeflesek.

Ne yazık ki Türk futbolunun çok fazla geride kaldığı gerçeğini kabullenemiyoruz.

Ben iddialı konuşayım clde zor bir grupta başa baş oynayıp elenmek uefa yarı finalinden iyidir.

Mesajım da duruyor isteyen aratabilir. Jorge jesus ilk gelfiğinde şampiyonlar ligine kalıcaz diye söz verdi. Sandık ki 2 iyi trasnfer ve futbol bilgiisi ile çzöecek işi. ADAM ilk maçta elendi ya :D

Ahahaha sonra da dedi ki kalite düşük :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 3 Ağustos 2022; 23:47:52 >

• "Galatasaray'a ilk geldiğimde, bana Fenerbahçe'yi 20 senedir yenemediğimizi söylediklerinde inanmadım ve şaşırdım. Futbolda nasıl olur da bir takımı 20 sene yenemezsiniz diye düşünmüştüm." Onyekuru

-ismi güzelmiş alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 3 Ağustos 2022; 23:56:3 >

• maşık reise iyice üzülmeye başladım. Geçen sene sevdiceği Vitor hocasından ayrıldıktan sonra ayık kafayla gezmez oldu. Yine kafası güzelken izlediği için Kiev maçında atağımız olmadığını söylemiş.

Şahsen tanıyan varsa bir teselli filan etsin, yazık dağ gibi adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibaNeko -- 3 Ağustos 2022; 23:58:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Hocam o sadece kırılma anı ve haklısın da ama düşün ilk yarı baskı artıyor, yükleniyorsun ve tribünler seninle... O dakikalarda gelecek ilk gol gazı ile 4-5-6'ya gidersin.

Bir tarafta da son kısımlara göre ayağına gelen beraberlik fırsatı... İkisinin getirisi aynı değil ki...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.