Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.120.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51805181518251835184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şey diyenlerde var

" Evet penaltı değil ağır karar ama bunlar hep büyüklere çalındı birazda Trabzon'a çalınsın o kadar yıl hakkını yediler " diyorlar.

8 yıldır kupa yok hala en çok reytingi Fenerbahçe'den alıyorlar bizde de hata var. Türk futbolun geldiği nokta bu işte. Fenerbahçe iyiyse Türkiye iyidir, Fenerbahçe kötüyse Türkiye kötüdür.

Her anlamda bakın 2004-2008 Türkiye'ye bakın, 2014 den sonra ülkenin sistematik şekilde geriye gidişine bakın. 90 lardaki kaosa bakın.

O kadar doğru orantılı ki.

Seneye inşallah hem ülke olarak hem Fenerbahçe olarak tekrardan kendimize geleceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk en çok bize yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 24 Nisan 2022; 13:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vp tartışması bitsin deyip sonraki mesajlarında hala vitora sallıyorsun ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 "fanları"diye bahsedip sevmeyenlerin tartışma çıkartmasını görmezden gelinmesi de niyetinin ne olduğunu gösteriyor.Sadece arda kısmını söyleyeyim .Vitor varken hala şampiyonluk yarışı devam ediyordu .Ardaya verdiği değer net görülüyordu ve rize maçında da son dakikada oyuna aldı .Daha o yaşta 1dk süre vermesi bile önem verdiğini ,ileride kullanmak istediğini gösteriyor.İsmail ardayı oynatırken şampiyonluk şansı yoktu taraftar bile gençler oynasın diyordu.

Arda-Vitor konusunda insanları aptal yerine koymayı bırakın vitorun arda-muhammed ve diğer genç oyuncular konusunda tutumu gayet iyi fb lig seviyesinin gayet üstünde

• 60'ına kadar hayatındaki en büyük başarısı ankaragücü'nü lige çıkarmak olan ismail lütfen kalsın.

seneye haftada 3 maçın olduğu fikstürde tepe taklak olduğumuzda, kalsın dediğiniz hocanızla arap ismail, ismail eagle vs diye dalga geçmeyin sonra.

ortada jesus, löw, schmidt iddaları varken ismail konuşuyoruz. aynı taraftar geçen sene bielsa kalibresi hoca diye kafayı yiyordu. ne istediğini bilmeyen, vizyonsuz güruh.

• ExcessiveScreen kullanıcısına yanıt

O kadar yazının arasından gidip sadece Vitor kısmına takıldıysan büyük bir Vitor fanisin demek ki.

Ben yazımda İsmail Kartal'a da Vitor'a da Ersun, Aykut, Terim, Şenol ve yönetime de saydırdım.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

?? ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 Vpden Bahsettiğin mesajı alıntıladım al sonrada bunu yazmışsın işte .

Alıntı

metni:
    "Şu Vitor'u savunanlar ilk geldiği senesini bile hatırlamıyor galiba? İsmail Kartal'a bir oyuncu dahi almayan Aziz Yıldırım, Vitor'a 40M civarında para harcayarak kadro kurdu.Sonuç? İsmail Kartal kadar bile olamadı, bile diyorum çünkü İsmail Kartal sezonunda kurşunlanma olmasa İsmail Kartal şampiyon olacaktı büyük ihtimalle.
    Kupa finali hatırlayamayan taraftarımız var birde. O rezil GS'ye karşı kupa verdi, elinde kahvesi bacak bacak üstüne atarak."

Hem Vitor Pereira dan bahsetmeyin hem de Vitor şöyle rezil böyle bla bla bla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 24 Nisan 2022; 13:55:25 >
  • İsmail Kartal iyi bir hoca kesinlikle değil ama yerine getireceğimiz adam Jesus ise kesinlikle kalsın isterim. Jesus bitik bir hoca. Psikolojik olarak da taktik olarak da. Devri geçmiş, ilk derdi para olan bir adam. Vitor burada kıçını yırttı her anlamda, yine bir şey beceremeyip gitti. Bu onu da yapmaz.

Hoca arıyorsan yabancı, bin tane hoca var. Gasperini bile boşa çıkıyor. Carvajal Braga'da büyük işler başardı. Farke'ler, şunlar bunlar. Gidip de küllenen aşk misali Jesus'u alacaksan İsmail kalsın. Çok açık konuşuyorum.

Bu kulübün en büyük sorunu, ne istediğini bilmemesi. Her şeyden hemen vazgeçiliyor. Bir şey inşa etme sürecine katlanılamıyor. Arteta sene başı neredeydi, şimdi nerede. Kulübeye 10 sene eşek bağlasak iki şampiyonluk alırdık şimdiye.

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

+1

Arteta sezon başı küme düşmeye yakındı arsenal başkanı helal olsun güvendi göndermedi.Tüm kamuoyu dalga geçiyordu

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Bir kaç kişi hariç İsmail kalsın diyenler de İsmail'i normalde istemiyor. İsmi geçen hocalardan veya o hocalar gibi hocalar gelmeyecekse İsmail kalsın diyorlar. Kalkıp Cocu, Vitor gibi biri gelecekse İsmail kalsın deniyor. Yoksa bir kaç kişi hariç kimsenin İsmail'i istediği yok

• Küme düşme olmazsa vay halimize. Bu şartlarda Avrupa Liginde bile oynayamayız bence elenip gelelim. 45 - 50 takımlı ligde zaten Avrupa başarısı beklemek hayal olur, daha bunun bir de Türkiye Kupası vardı. Neyse altyapı futbolcularını bazı lig maçlarında ve kupada oynatırsak Avrupa'ya asılabiliriz diye düşünüyorum başka türlü bu imkansız gibi bir şey olur.

• Şu an bile futbolcularda mental yorgunluk, sakatlık vs. çok sık yaşanıyor. Premier League'de 50 takım olsa onlar bile kaldıramaz bu yükü ligimizin hali ortada zaten ne ısrarı bu anlamıyorum. Yapılacak en mantıklı sistem bu sene 2 takım düşecek, 2 takım yükselecek. Düşecek takımlar da eleme maçı yapacak.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

işte benim demek istediğim bu hocam ağzını bal yesin , jesus u çok izledim aktif td görevinde bu adama kalburüstü kadro vermeyince bi oyun oturtup oynatamıyor geçmişteki başarılarını karıştırmıyorum şu anki jesus için konuşuyorum

kalbimden gönlümden heryerden löw akıyo jesus u sağda solda sıfır bırakır

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok bilmem Jesus'u ama geçenlerde futbolcularla tartıştı haberleri vardı, son iki senede yaşanılan futbolcular ile teknik direktörler arasındaki sorunları tekrar yaşarız diye korkuyorum. Teknik becerilerinin dışında disiplinli, otoriter ama insan ilişkilerinden de anlayan biri gelsin isterim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekşi sözlük
    23 nisan 2022 göztepe'nin attığı gol
    https://eksisozluk.com/entry/136566384

Neler dönmüş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arda ve Goat

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jesusu alma şansın varsa gidip ismail kalsın demek akıl tutulmasıdır iki hocanın kalibresi yakın bile değil jesusun para harcatacağını söyleyenler bu takım aykut kocamana her sezon 30 milyon harcayıp 2. Oluyordu jesusa 20 harca şampiyon ol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ulan bir suredir yazmiyordum. Su siralar geldim az cok bisey karaliyoruz. Yine vitor yine vitor. Yok mu arkadasim bu bolumun yetkilisi ? Cingenin tekini hala yuceltmeye calisiyorlar. Konusunu acmissiniz gidin orda konusun. Palmerias 3 tane saplamis vitor’a. Gidin orda corintias’in kalecisine ve forvetine suc atin. Sizin sacma argumanlarinizi okumak zorunda degiliz. Tarikat gibiler arkadas. Yapanlarda az cok belli kisiler. Hepsi agiz birligi yapmis, whatsapp’dan gelip ayni seyleri yaziyorlar. Bu tipleri bilmeyenler de cevap yazip iyice cekilmez hale geliyor. Kulubun baskani cikmis hakemle puan aldilar demesin kimse trabzon icin diye aciklama yapmis zamaninda. Simdi de kalkip sezon soyle sezon boyle diyor. Tutarsiz, her yaptigi is’in hic bir yarari yok. Asil sorun göz önünde iken cikip hala ferdi’yi sol yapti, osayi’yi sag yapti diye masturbasyon malzemesi yapiyorsunuz kendinize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi oluyor size. beter olun. hala süper lig izlememeniz için ne yapılması gerekiyorsa yapıyor adamlar. hala oturup izliyorsunuz.

beter olun.

• 
Sayfa: önceki 51805181518251835184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.