< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5180. sayfa)

-
-
Takımı korumak yetmez kalite arttırmak şart özellikle hücum bölgesi. Takımların lig başı motivasyonu olmadığı için kilitler daha kolay açılıyor yoksa hücum da kalite eksikliğimiz devam ediyor. İsmail hoca ile daha takım olduğumuzu oyuncuların özgüvenin yükseldiğini kabul ediyorum ama yeterli değil. Çok kaliteli bir forvet + skorer bir hücum oyuncusu şart. Orta sahaya sertliği olan dinamo lazım ama o bölgeden satış yapabilmek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin argümanınız neydi?
''Futbolcular kurşun yedi, böyle dağılmadık.''
Ben de anlattım zaten sebebini, neden dağılmadığımızı söyledim. Fenerbahçe kurşunlanma olayı sonrası maç kaybetmedi ligde. Rizespor maçı sonrası 1 aylık süreçte (yani 4 maçta) 3 galibiyet 1 beraberlik almış takım. Hatta bu arada bir de Ziraat maçı galibiyeti var, kurşunlanma sonrası 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik almışız. Gördüğün gibi takım o kadar da etkilenmemiş demek ki. Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu gibi bir yetersizle seri yaptı ve şampiyon oldu.
Neden fazla etkilenmediğimizi de anlattım. O günkü camia psikolojisi, bugünkü gibi değildi. Çok daha sağlamdık. Bir şey başımıza geldiğinde, dağılmak yerine daha da fazla kenetlenirdik. Hatta şöyle bir istatistik vereyim: Kurşunlanma olayı öncesindeki 8 haftada 2 mağlubiyet, 2 beraberlik, 4 galibiyet almışız (Rize galibiyeti dahil). Kurşunlanma sonrası 8 haftada ise 5 galibiyet 3 beraberlik almışız.
Camia o günlerde çok daha iyi kenetlenirdi. Bugün öyle değil ama. Fenerbahçe'yi yarıştan koparmak artık çok kolay. Yapılan tek bir şey var, Fenerbahçe iyi giderken bir derbi maçı kaybetmesini sağla, bu kadar. Zaten Fenerbahçe kendi havlu atıyor o saatten sonra.
Biz bir şampiyonluk görüp şeytanın bacağını kırana kadar, üzerimize yapışan bu panik ve kaos havası bizi düşürmeye devam edecek.
-
Vitor gibi vur ensesine al ekmeğini tipte teknik direktör olursa takımda ilk darbede yıkılırız tabii. Vitor ve Zeki'nin moral olarak enkaz bıraktığı takımı toparlayan adam ile o dönem takımın düşmesini engelleyen adam aynı adam. Vitor da çocuk gibi küseceğine takımı toparlamaya çalışsaydı o zaman. Takımdaki iki döneminde de aynı haltı yedi adam.
Neyse boş konuşuyorum, istediğim kadar yazayım yeni bahaneler bulup galip geleceksiniz zaten. Daha da kimseyle Vitor tartışmam. Kazanmak imkansız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ads ts maçı size neyi hatırlatması lazım.
2011 ts sini.
Bak hiç hakeme bile gerek yok.
Bildiğin ads yattı.
O penaltıya basketbolda bile faul vermezler.
Yatacak takımın oyuncularının hareketlerinden belli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 24 Nisan 2022; 8:39:20 >
-
Yiğidi öldürün hakkını yemeyin, sezon başı Ferdi sol beke yazılsa herkes dalga geçerdi şimdi sol beke Ferdi yazılmayan kadro yok. Zayt 8 numara olur, Gustavo'suz orta saha olur dediğim de bile dalga geçen taraftarın olduğu, Eljif gibi, Ferdi gibi topçulara ikinci lig topçusu falan denen taraftarların olduğu, herkesin futbol üstadı olduğu, üslup bilmeyen, eleştiri kültürü olmayan bir camiada bunu başarması gerçekten takdiri hak ediyor.
Geçen sezon ki Ankaragücü topçusu Osayi nerede, şimdi ki Osayi nerede?
Üçlü ile kendini bulan Attila, Tisseland nerede?
Crespo, Kim transferlerini kim yapabilirdi bu camiaya?
Arda, Muhammed'i sahaya sürme cesaretini her teknik direktör bulamaz.
İsmail Kartal yukarıda saydığım hiçbir şeyi yapamaz. Bu yüzden bir illüzyona kapılıp iyi hoca getirmekten vazgeçilmesin. Vitor Pereria vasat bir teknik direktörse, vasat bir teknik direktörün bile katkılarını gördük, hiçbir vasat yerli teknik direktörün yapamayacağını üç ayda yaptı, gidip bizim takıma, camiaya uygun birini bulsunlar gelecek sezonu da yakmasınlar.
-
fbnin hocadan daha büyük sorunu var maalesef
-
Yahu yeter V.P. mesajları. Bizim hocamız değil artık, Ferdi, Kim, Osayi, Zajc ... gibi konularda güzel işler yaptı eyvallah.
Gına geldi aynı şeyleri 1000 defa yazmaktan. Bıkmadınız mı?
V.P. konuşmak isteyen gitsin konusunu açsın oradan takip etsin, ben Fenerbahçeliyim. Yıllarca Ersun ve Aykutçular çıktı başımıza şimdi bir V.P. fanları eksikti.
-
Kendi sahamızda kaybettiğimiz maçlara yanalım yapacak birşey yok arap atı gibi sonradan açılmak maalesef yetersiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsmail hoca gidince ya gelen yabancı takımı böyle oynatmazsa ve takım yine baştan kurulursa hem kadro hem taktik olarak, o zaman ne halt edecez? İyi giden makinaya çomak sokmaya gerek yok, İsmail hocaya 3-4 transfer yapılsın tozunu atarız bu ligin seneye.
-
Şuan iki ucu pis değnek ile karşı karşıyayız.
Şimdiye kadar hep bizde hocaya süre verilmiyor, istikrarımız yok diye eleştiriyoruz. Zaten en büyük problemimizin bu olduğunu düşünüyorum.
Bir yandan ise İsmail Kartal'ın yetersiz kalabileceğine yönelik kaygılarımız var.
Bu lig için zaten çok kaliteli hocaya gerek yok, baktığımızda son yıllarda şampiyon olmuş hocaların neredeyse hepsi işsiz. (Sergen, Okan, Terim, Şenol, Ersun, Aykut...)
Birde şöyle bir durumda var, son 2 yılda şampiyon olan hocalar hep bir önceki dönemim ortasında geldi. (Sergen ve şimdi şampiyon olacak Avcı)
Başkan şu aşamada hangi kararı verirse versin sonunda eleştirilecek.
En risksiz tercih Löw + Kartal tercihi olacak gibi duruyor. Diğer türlü yenilgiler sonrası hep eleştiri olacak.
-
Atamazsak ne halt edeceğiz? İki ucu . değnek.
İsmail kartal seneye devam etmezse de mutlaka gelen teknik direktör yendikten sonra tekrar gelecektir. Bu performansıyla bir sezon daha kazandırdı kendine.
Jorge jesus'un iyi bir performans göstereceğinin garantisi yok, üzerinde oluşturulacak medya baskısıyla beraber işi çok zor olacak. Ona 7 milyon verene kadar ismaile 500 bin euro verirsin, üstüyle forvet alırsın gayet güzel olur.
Bu arada trabzonspor hak ederek şampiyon oldu. İttirme varsa da etkisi çok azdır. Geçen sene mesut ve irfanı almasak, sene başı rogon topçuları yerine vitorun listesindekileri alsak, vitora mesutu oynat diye baskı yapmasak zaten iki yıldır net şampiyonduk. Bunları yapsak, konuşmaya hakkımız olurdu. Trabzonun bütçesi daha az olmasına rağmen transfer politikası bizimkine on basıyor. Ali Koç bu işi beceremedi, çok net. Tek şansımız vitorun aldırdığı adamları satarak iyi para kazanacak olmamız. Belki de Koç'un planı buydu, bilemem. Şampiyonluk vs. diyerek taraftarı uyutmaya çalışıyor bir yandan da oyuncu satarak para kazanmaya çalışıyor olabilir. O zaman bir şey diyemem. Ama bu kadronun şampiyon olamayacağı çok belliydi sene başından beri.
-
İsmail Kartal, önceki hocasının ekmeğini yiyor, kendi hiçbir şey katmadı değil ama kattığı şeyler ile yeni sezona girersek şampiyon olacağımızı düşünmüyorum çünkü İsmail Kartal, Sergen gibi bir figür değil Emre olsa, Alex olsa mesela gelecek sezon takım düşse bile arkasında durulacakken kimse İsmail Kartal'ın arkasında durmaz.
İsmail Kartal kaliteli transfer yapamaz, bizim yönetimin de öyle bir yeteneği yok.
İsmail Kartal Arda hiç oynamasaydı sahaya falan süremezdi.
İsmail Kartal arkasında destek olmazsa oyuncular ne isterse onu yaptırır.
İsmail Kartal Ferdi, Osayi, Zayt gibi adamları doğru bir şekilde devşiremez. Ersun Yanal'ın Tolga, Jailson gibi faciaları unutulmasın.
Belki oturmuş bir takım olsa doğru bir tercih ama İsmail Kartal, Fenerbahçe'yi bir adım daha ileri götürebilecek bir hoca değildir. Bizim artık hem doğru transferler yapmamız, hem de bir taktik, bir anlayış oturtmamız lazım. Yerli bir hoca ile risk alma zamanı geçti, İsmail Kartal ile o risk hiç alınmaz 60 yaşında adam için neyin riskini alayım, risk alsam Nuri için, Volkan için, Emre için, Erol için falan alırdım.
Bize artık iletişimi kuvvetli, ortalama taktik bilgisi olan yabancı bir hoca ile 3 - 4 sezon lazım sonra vites arttırıp duruma göre daha iyi bir isim getirilmeli.
-
Malatyaspor Forever44twitter
“Yorumlar serbest Beğen👍 Kaydet📍 Yorum Yap 💬 #️⃣ #yenimalatyaspor #malatyaspor #malatya #futbol #futbolhaberleri #süperlig #trabzon #trabzonspor #penaltı https://t.co/mwosgiP6pD”https://twitter.com/tigeryms44/status/1479749571102322689?s=21&t=hkbA_VKkZmz_MvdH6nVtjQSu mac 1-0 bitti pozisyon uzatma dakikalarında karar devam. Var hakemi Ali şansalan. Bir de dun ts lehine verilen penaltıya bak. Bizim başkan da çıkmış hak ettiler diyor
Ben kaç gündür yazıyorum bu lige masraf yapmaya gerek yok, yapacaksak geleceğe yönelik yatırımlar yapalım diye. Löw falan gelip yapılanma yapmayacaksa Jesus'u falan geçsinler, paramıza yazık valla. 2023'e kadar İsmail hocayla eko yapalım çok daha mantıklı. Bir sene sonra hoca bize iyi bir takım emanet eder, önümüze bakarız.
-
Ünlü bir Türk düşünürün(!) bir sözü vardı "Atı alan Üsküdar'ı geçti" şeklinde. Şuan o durum yaşanıyor.
Yeni hocaya gerek yok İsmaiile devam. Başkan aklın varsa git siyasetçi bağla hakem bağla bu lig böyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X