< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4526. sayfa)

-
-
Sol bek Çağtay var işte. Sağ bek de Ruhan Arda var. Daha ne istiyorsunuz? Adam olana fazla bile.. İsmail'in neyine transfer? Kendi demedi mi gençlere şans vereceğim diye? İşte fırsat bu fırsat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam transfer yapmiyorlar anlarim da bari oyuncu yollasinlar. Gustavo, sosa, pelkas bunlari sahada gormeye hicbir taraftarin tahammulu kalmadi artik. Novak da dahil edebiliriz fazla maas aliyor oynadigi futbola gore. Orta sahaya ozan geldi meyer gitti. Hala kalabalik var. Sosa zaten yaza gidiyor da en azindan gustavo'yu gondersinler ya bir sekilde. Bu herifin daha seneye de sozlesmesi var. Bir de rogon'a kayitli, yollamak bu kadar zor olmasa gerek. Rogon'un en buyuk musterilerinden biriyiz sonucta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389755DF6 -- 3 Şubat 2022; 11:30:20 > -
Antero Henrique hakkında ne düşünüyorsunuz? Teklif götürdüğümüz söyleniyor. Kendisi PSG'nin eski sportif direktörüymüş. GS nasıl olduysa Luis Campos'u getirmeyi başardı bize de Antero gelir mi acaba? Faydalı olur mu orasını bilmiyorum ama PSG'de çalıştıysa boş adam değildir yani herhalde. Löw ile ikisi bize çok profesyonel kaçar hiç alışkın değiliz ya bir garip geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 3 Şubat 2022; 11:32:35 > -
Çağtay'ı da hiç göremedik, Rıdvan gibi monte edemez miydik acaba diye düşünüyor insan. Hep de Türk almışız belli oldu zaten neden Uğur Çiftçi, Eren Elmalı istediğimiz
-
Campos ile henrique arasinda 5 gomlek fark var. Antero henrique'yi getirmek campos kadar kolay degil. Bu adam mangala gibi bir yeteneksizi 45 milyon avroya gecirdi zamaninda man city'ye. Her sezon en az 1 oyuncuyu 40'a satardi. Henrique gelirse bizim vasatlarin hepsini bir sekilde iyi fiyatlara satar. Kim min jae - szalai ve altay'dan toplam 90 milyon avro bonservis bile kazanabiliriz, abartmiyorum. Porto bugun genc oyuncu yetistirip avrupaya pompalamasiyla meshursa bunda antero henrique'nin payi oldukca fazla.
-
Umarım gelir. Bizim beceriksizlerin bir boktan anladığı yok..
Henrique'yi anca Monchi ile kıyaslarım. Campos kim ki..
Monchi de tam bir futbol adami, hastasiyim. Bizim yonetimin boyle bir futbol adamina her seyi birakip ortaliktan cekilmesi lazim. Kendilerini bu kadar one cikararak hem kredilerini bitiriyorlar hem de takimi mahvediyorlar.
-
Biz Burak Kapacak ve Çağtay'ı niye alıyoruz abi, aldıktan sonra mı izlemeye başlıyoruz bu çocukları. 2şer 3er milyon böyle boş yere gidiyor toplayıp 1 tane oyuncu alsak olmuyor mu?
-
Öyle olur mu dostum ya türk menajer şişirmesi çocukları almamız lazım bordeux a gidiyor burak kapaçak diyip bize 3 milyona saplamaları lazım veya çağatay gibi futbolcu olmayan cocugu almalıyız :d
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Göremiyorsan bir sorun var demektir antrenmanlarındaki durumu demek ki ilk 11 e girebilecek durumda değil .Bu rezil politika normalleştirilmemeli
-
Dünyaca ünlü sportif direktörler bu bütçeyle imkanı yok gelmez. Olabilecek maximum şey Gs'nin yaptığı gibi danışmanlık almak olur.
-
Genç aldım demek için alıyorlar olay bundan ibaret .
Türk kuralı düşünülecekse genç alınmamalı .Yabancı oyunculardan genç isimlere yönelsinler .Osayi-Samuel gibi belirli mantaliteye sahip oluyorlar en azından
-
Ferdi türkçe bilmiyor diye insanlar eleştiriyor iyi ki türk değil adam :D Muhtemelen yerli tayfa gibi kendini salmıştı.Burak K gibi göbeği vardı
-
burak kapacak'ı yerden yere vurmak lazım. tabi doğru olan bu. çocuğu transfer ediyorsun. çürümeye terk ediyorsun. bir kere bile kadroya almıyorsun. sonra formsuz diyorsun. tabi vurun abalıya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gustavo'yu yollamak hiç kolay değil bence, Sosa'nın sözleşmesi bitiyor, Pelkas'a müşteri bulunur ben hala beklentileri olduğunu düşünüyorum. Novak ve Osayi çok beğenmesem de sahaya bir şeyler yansıtmaya çalışan oyuncular, bu yüzden ben şahsen kızmıyorum hatta Osayi bu sezon Vitor ile baya üzerine koydu, Ferdi ve Tisseland ile birlikte.
-
Dirar'da kadro dışı kaldı 6 ay sonra canavar gibi döndü Isla ile beraber baya iyi bir sezon geçirmişti, eyvallah formsuz olursun da o göbek ne? Sen Fenerbahçe topçususun tekel bayi sahibi kelli göbekli adam değilsin, milyonları götürüyorsun??
-
ülke insanımızın ruh halleri normal değildir. aksini iddia edenle sabaha kadar tartışırım. genç ülkem topçusu ile, kaşarlanmış (avrupa) pro oyuncu aynı şartlara tabi değildir. hak veriyorum sanılmasın, gerçek böyle. kendine güven sorunu genel olarak tüm ülkede var maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Koca kulüp kreş gibi yönetilemez, bu adam göz göre göre göbek yapmış ben hoca olsam şu haliyle yeteneğine falan bakmam kilo vermiyorsan oynatmam derdim. Vitor'un sıkıntısı Dick gibi bunları açık açık medyaya konuşmamasıdır, kol kırılır gibi bir durum yok pat pat her şeyi söyleyeceksin medyaya.
Ben Burak niye oynamıyor diyenlerdendim, gördük neden oynamadığını, Vitor bunu medyanın önünde yerden yere vurmadığı için suçludur.
Paf takım oyuncu olsa farklı bonservisiyle gelmiş bir adam böyle olmaz.
Mesut'la fotoğrafı bile kurtaramadı adamı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 3 Şubat 2022; 13:15:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X