Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
52 Misafir (32 Mobil) - 20 Masaüstü32 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.213.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45254526452745284529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben burak'ın avukatı değilim. bırak oynatmayı, kadroya dahi almadığı adamın formsuzluğundan vitor sorumludur. bunu görmek lazım. sanki burak, vitor td iken, fener kulübünde kendi krallığını mı ilan etti ki? lütfen olaylara biraz dışarıdan ve serin kanlı bakmaya çalışın. hem kadroya bile almayacak, hem kulübün teknik sorumlusu iken, göbek yaptı diye medyaya şikayet edecek bla bla. saçmalığı fark ettiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yahu şu 3310la mı, tost makinesiyle mi ne çekilmiş bir tane fotoğraf var, o da tvden mi çekilmiş belli değil, 90lara ait fotoğraflar bile daha kaliteli, o fotoğraf yüzünden adama göbek yapmış diyorsunuz. Maç esnasında hiç de göbekli durmuyordu. Ha elinizde başka fotoğraf varsa eyvallah...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu topçuları savunuyorlar hala

Ferdi kronik yedekti ama vitor hemen fark etti o adamı zaten zamanında çok çalışkan ve zeki bir futbolcu olduğunu söylemişti.Mevkisinde oynamadı çokta güzel bahanesi olurdu leş atmak için ama o adapte oldu.Hadi vitor taktı diyelim bu adamlara Zeki Murat Göle ,İsmail Kartal ne diye oynatmıyor .

Szalai de gelirken bildiğin yedek olarak gelmişti ama kendini gösterdi.Bu işler böyledir

Kendine bakmayan oyuncu hiç bir halta yaramaz.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Nexus Sporttwitter
    “PSV teknik direktörü Roger Schmidt, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Teknik adam sezon sonunda kulüpten ayrılacak.”
    https://twitter.com/nexustransfer/status/1489182002477686786?t=pTrTGnm5uQyGrhzi5CwFWQ&s=19
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵1907Brostwitter
    “🚨Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Joachim Löw ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. 🔗(@trtspor)”
    https://twitter.com/1907Bros/status/1489185195546845188?t=MqWo_pRmwQ0ivDGr4J2KCQ&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 3 Şubat 2022; 13:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Olayın iç yüzünü bilemiyoruz ama ben tahminler yürütüyorum, bu kulüp son 4 yıl sorunsuz yönetilmedi, Burak kilo falan aldıysa hadi hoca diyelim suçsuz bir Allah'ın kulübü bu adamı görmedi mi? 4 Yıl berbat yönetilen kulübün sorumlusu suçlu gibi geliyor.

Bahsi geçen adam halısaha topçusu değil yalnız. Profesyonel bir futbolcunun özellikle gelişim çağındaki genç bir futbolcunun formunu koruması dünya üzerindeki hiç bir teknik adamın işi değildir. Kadroda olsa da olmasa da paf takımla da antremana çıksa o futbolcu kendine bakmak, kafasını tutmak zorundadır. Bu adamlar top peşinde koştuğu zaman kilo vermiyor sadece, hayatlarını spor yaparak kazandıkları için belli bir beslenme düzenini takip ediyor, günlük sportif aktivitelerini yerine getirdiklerinde de fiziksel özelliklerini koruyorlar. Bunları yapmıyorlarsa abileri batuhan karadenizin yolundan ilerleyip 3. ligde top peşinde koşup akşamları mahalleden arkadaşlarıyla valorant oynayabilirler. Bu genç arkadaş havaalanından döndüğü yurtdışı transferini gerçekleştirseydi de bir çok maçta kadroya giremeyecek, önce kendisini geliştirmesi beklenecekti. Orda da mı burger king göbeğiyle sahaya çıkmayı planlıyordu ilk şansında?

• inatla avrupa kültürünü görmüş oyunculardan dem vuruluyor. bu çocuk 99 doğumlu.

Tuna Gençlikspor-Altınsabanspor-Bursaspor-Fenerbahçe . kariyeri bu. siz bundan yine , kaşarlanmış futbolcu beklentisini sürdürün. kişisel düşünceme göre, oynayabileceği bir kulübe gitse, sağlam antremanlar yapsa, buradan yine sizler yazacaksınız: ali bunu elden niye kaçırdı. ali leş, kulüp leş vb. vb. vb.

Böyle bir mantık mı var ya⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵  Sinan Gümüş de oynasın, Lemos'u da çağıralım o zaman. Şans bulmadılar hiç. Gelen her hoca 5er maç oynatsın herkesi. Kötü oyuncuyu oynatmak zorunda mı adam Ali 2 milyon kazık soktu diye.

Gayet şişkin duruyor maç içerisinde fark edilecek kadar olmaması makul görünüyor.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Benzer işler

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

Başlık iyi atılmış bu arada ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

Oyuncuyu boş bırakırsan disiplin yoksa göbek salar tabii ozan mesela bizde doğru düzgün kilo veremiyordu ingilterede mum gibi erittiler şimdi geri döndü maksimum 1 ayda o kiloları geri alacak. Bu adam kısa yaz tatilinde bile 7-8 kilo alarak sezona başlıyordu. Lafın kısası ben bu durumda oyuncunun yanında antrenöre de pay biçiyorum bu adam bu duruma gelene kadar gözü görmüyor mu ayarı versinler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İşine, mesleğine ve tutkusuna verdiği saygı ortada. Bu saatten sonra istediği kadar alt lig takımlarında dönüp dolaşabilir. Böyle tavırla profesyonel futbolcu olunmaz hayatında başarılar arkadaşa

alakayı nasıl kurdunuz? yahu adam 1 maç oynadı. onda da formsuzdu ama kendini göstermeye çalışıp, ayakları birbirine dolaştı. bakın ben oyuncuyu savunmuyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok, fıkrasını okumanızı salık veriyorum.

Masa başı çalışıp haftada 3 akşam çok yoğun olmayan spor yapıyorum. Beslenmeye çok dikkat etmememe rağmen bende bile yok o kadar göbek.

Yıllardır günlük antrenman yapan adamlar şu hale nasıl geliyor anlamak güç.

Hocanın hiçbir oyuncuyu oynatma zorunluluğu yok. Berisha-İrfan-Mesut-Pelkas-Rossi-Valencia arasında süre bölüştürmeye çalışırken leş gibi oynayan, göbek salmış adama form kazandırmaya mı çalışacak? Ferdi eşek mi de fizik yaptı sene başından beri sağ sol bek her yerde oynadı. Forma verilmez, alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 3 Şubat 2022; 14:6:57 >
  • burak kapacak ve meşum göbeği yüzünden, lider trabzon bize 17 puan fark attı. konya bile 8 puan fark attı. hep burak ve göbeği yüzünden. vitor pereira ise yaşayan efsane. ona laf etmek , biz fanilerin işi değil.

oldu mu?

Saçmalamayın artık lütfen, her şeyin de bir sınırı var. Adam kendi kariyerine önem vermiyor biz mi vereceğiz. Bordeux haberi de yalandı, bizim başkanı düşürmek için attılar ortaya. Maşallah çok da güzel düştü. Ali denen vasıfsız şahıs şu çer çöplere paraları dağıttı Vitor takımı şampiyon yapacak adamları isteyince de iki kuruş daha indirmek için transferin son gününü bekleyip alamadı, Löw gelse de çok farklı bir şey beklemiyorum ben açıkçası. Ama Vitor'dan artısı bunları bir güzel rezil edip öyle gider. Cumartesi umarım biri şunların ağzının payını bir güzel verir artık.

dilsiz şeytan olmak yerine, odadaki fili söyledim. pişmanlığım yok.

• 
Sayfa: önceki 45254526452745284529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.