Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.124.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45224523452445254526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ara sıra açar özetleri izlerim. bu koç gitmeden 1 TL bile harcamam kulübe.

• Ozan'ı ve Serdar Dursun'u yazdık mı Avrupa listesine tamamdır ben daha başka futbolcu istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim yönetim daha transfer sezonu kapanmadı der mi bilmiyorum ama Konferans Ligi için birini almıyorsan lig için mantıklı değil. Geriye de bir tek kupa kalıyor zaten.

• bari 300-500k euro verselerde afrikali bir tane siyahi forvet cözseler en azindan bir umut tutma ihtimali olur bütün sezon dursun ve berisha copünü izlemeyiz

• f@ithline kullanıcısına yanıt

5 gün var daha.

• Bizimkilerin Avrupa'da bir hayali mi var beyler inanıyor musunuz? Sene başında da ligdeki kadromuz daha güçlü olacak diyordu. Tr için transfer sezonunun sonunda alırlar adam. Zaten crespo Serdar dursun garantiydi. Konan olmayınca saldılar sol beki yetiştirmeyi. Hiç bonservis kazanamadan FFP yi sağlamak adına transfer yapmak zor kabul ediyorum da sene sonu kongre şart. Bu başkanla olmayacağı anlaşıldı.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Avrupa için 02.00 sondu

• f@ithline kullanıcısına yanıt

İpledikleri yok ki Avrupa'yı. Ozan, Crespo, Serdar'ı ekleyince liste doluyor zaten.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Oysaki çok güzel ilerleyebilir ve iyi gelir elde edebilirdik 2 3 kaliteli transfere bakardı yazık

• Ali Koç aday olduğunda çok sevinmiştim çünkü yönetimin değişme vakti gelmişti ama erken sevinmişim. Ali Koç eski yönetimi bile mumla aratıyor. Benim anlamadığım bu adam eski yönetimle çalışmış biri zamanında. Anlaşılan Aziz Yıldırımın sadece kötü yönlerini kendisine örnek almış. FB bu kadar kötü yöneten biri Aile şirketinin başına geçse şirketi batırır.

• Bari alamadık eldeki yüksek maaşlı oyunculardan kurtulmaya çalışalım. Gustavo, Sosa, Novak ilk aklıma gelenler. Sinan, Antalyaspor diyorlar. Zaten Avrupa listesi için mevcut kadrodan 2 oyuncu çıkarmamız lazım.

• Ortasahada topu alıp götürebilecek adam yok hocam.

ozan en azından göbeği salana kadar buldozer gibi gider karşı ceza sahasına

• Ozan tufan 7 milyona ucuz gitmişti. Bu adamın oynadığı futbol tarzı, eğer biraz işi ciddiye alırsa 30 milyondan kapıları açan bir tarz. Driblinge başladı mı indiremiyorsunuz ve birden topu rakip cezasahasına götürüyor. Bu acayip bir şey!

İngiltere hevesini de almış oldu. Crespo - ozan - irfan orta sahası ligin üstünde oynar.

• Sporxtwitter
    “Diego Costa, kendisini isteyen Mainz'den 1,5 yıllık sözleşme karşılığı 4 milyon euro isteyince görüşmeler başlamadan bitti. [Bild]”
    https://twitter.com/sporx/status/1489024263407419394?t=FKy68DNUeB-lb_c8Ua_Zqg&s=19

• Diri bir Ozan > Pogba

• İngilizler en son küme düşelim yeter ki bu adamı almak zorunda kalmayalım diyorlardı adamların kısa sürede çözdüğünü senelerce izleyip çözemeyen Fenerlileri görünce dehşete kapılıyorum Ustelik orada fit bir Ozan vardı gelince burada 2 aya kalmaz tosun Ozan izleriz. İnşallah zorunlu opsiyon geçerlidir ve ligde kalırlar.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Zaten o yüzden başımıza bela ettiler. Baktılar ki onun hiçbir şeyi yönetebilecek yeteneği yok, şirketten uzak durup oyalansın diye başımıza sardılar.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Akıllıca iş yapmışlar. Yıldız adı altında içi geçmiş, sönmüş isimlere paraları savurmak, akıl işi değil.

• gene baslamis Ozani 20ye okuturuzcular.

Adamin performansinin en tepe yaptigi sezon satamadik 1 milyona kiraladik bedavaya.

Bi kontrat daha imzalasak 30 u bizde gecirir.

• 
Sayfa: önceki 45224523452445254526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.