< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4391. sayfa)

-
-
Lyon, Shaqiri'yi elden çıkarmak istiyor. Pelkas ve Gustavo'yu verelim alalım Shaqiri'yi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam msjımda gönderelim demedim sen yanlış anladın .. avrupaya crespo ve forvet serdar dahil değil onları dahil edeceğiz.
crespo yu avrupaya yazdırmamak fenerbahçe ye ihanettir bu saatten sonra ilk 11 den kesilemez kesilmesi teklif dahi edilemez...
-
Onlar da iyi ama istisna. Bin tane ise yaramayan sayarim. 6-7 oyuncun genc gerisi tecrubeli olur.
Bu da genc oyuncularin gelisimini saglar
dün ts penaltısında diyelim ki ihlal var peki gol olsaydı iptal edecekmiydi hakem !!!! ilahi adalet dediğimiz tam bu nokta işte 😊
Nasıl yani?
Tek Yol FENERtwitter
“4 büyüklerin faaliyet raporu açıklandı! (1 Haziran 2021/30 Kasım 2021) Dönem kar/zararları ✔ Fenerbahçe: 43 milyon TL kar ❌ Galatasaray: 59 milyon TL zarar ❌ Beşiktaş: 73 milyon TL zarar ❌ Trabzonspor: 241 milyon TL zarar”https://twitter.com/TekYolFener/status/1483899511860867085?t=KtxU6_n_sztiOcBVqTvsaQ&s=19
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50 tane pozisyona girse ne olacak ? koşsa ne olacak ? geleni atan iyidir. Gerisi boş romantizm. formayı ıslattı koştu pozisyona girdi vs boş edebiyat.
Yıllarca bundan kaybettik. Geldimi atsın sonra sahada mı geziyor sigara mı içiyor umrumda değil
-
Ah ulan Ali Koç... Hep aynı senaryo.. Geçen sezonda böyle gitti. Bu sezonda. Erken hamleler gelseydi şu an 5 puan fark vardı ts ile..
Romantizm yapmıyorum. Serdar pozisyona giremiyor Valencia girebiliyor anlatmaya çalıştığım bu. Yoksa 3 forvet de yetersiz dedim.
-
Hocam o zaman ben yanlış anlamışım ama Crespo'ya şu an talip çıksa bu yönetim hemen satmaya kalkar.
-
UYYYYYYYYYYYYYYYY
2 PENALTİ KAÇIRDİK
NASİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
-
Öyle deme hocam. Bizim kümeye oynayan takımlardan vakti zamanında neler çektiğimizi hatırla. Eskişehirspor, Gençlerbirliği aklıma gelen birkaç takımdan yani biz gider sene sonu küme düşecek takımlara yenilirdik. Bu galibiyet bizim için çok iyi ama Trabzon ile puan farkını kapatmamız çok zor. Konya'nın 1 maçı eksik umarım puan farkı daha da aşağı iner.
Bir de sırf şampiyon olmak için Visca, Başakşehir'den Trabzon'a kaçtı ve takımını yarı yolda bıraktı umarım şampiyon olamazlar da Visca'nın üzüldüğünü görmek isterim. Konya veya bir başkası şampiyon olsun benim için yeter, şu ligde nefret ettiğim tek takım Trabzonspor üstüne Visca'nın tutumu zaten nefret ediyordum şimdi nefretim 2 kat arttı.
-
Niang topçu bile değildi, gereksiz övüldü. Niang'ı getirerek çok büyük kazık yemiştik ama halen onu beğenenler var gerçekten yazık. Bir Samatta, bir Bienvenu değildi ama o da kendi çapında Fenerbahçe'yi zarara uğrattı.
PVH'de kariyerinin en iyi döneminde sakatlık geçirdi yoksa lige gelmiş belki de en iyi yabancı forvetti. Özellikle serbest vuruşlardan attığı golleri o dönem atabilen çok az futbolcu vardı.
Listeyi de geniş tutarsan Sow, Deivid, Tuncay falan bir ton isim eklersin. Şimdilerde böyle forvetlerin yok senin. Konumuz eski forvetler olmadığına göre Serdar'ı beğenmeyen kişiler Berisha'dan, Valencia'dan nefret eder o zaman. Valencia sakatlıktan sonra yokları oynuyor. Berisha desen sözde golcü diye alındı ama sol kanat veya forvet arkasına koy daha iyi oynar. Fiziğine rağmen pivot santrafor özellikleri çok zayıf...
-
Niang'a da kötü demezsin. Adam bize gelmiş son komple forvetlerden bir tanesi. Sow Niang'ın tırnağı etmez.
-
Fazla bonservis verdik, o kadar etmezdi dese yine anlarım da topçu bile değildi demiş. Niang tarzı bir forvetimiz olsaydı geçen sene şampiyonduk, bu sene de her şeye rağmen potada kalırdık.
-
crespo ferdi osayi kim atilla irfan bu 6 oyuncu birde kalede altay yada berke garanti ilk 11 e 7 as oyuncu tamam nokta santrafor birde sol bek ile sezon tamamlanabilir zannımca
ha derseniz bir kere yapalım güzel yapalım o zaman cresponun yanına yine bir 8 numara güzel bir sağ bek sol bek birde santrafor . illa 4 lü devam edilecek ise sola bouzenpa (adı nasıl unuttum) tarzı bir oyuncu şart.
ayrıca pelkas zayc mayer gustavo sosa novak rossi berisha gönderilse acayip maaş yükü azalır
burak ta kiralansın dombiliye dönmüş ayıp ya..
şunların vereceği katkıyı ardalar muhammetler verir yeterki herkez mevkisinde oynasın devşirme işini bi bırakalım artık.
-
dün akşam dan beri ben de başka biri ile tartıştım bu konuyu.sadece giresulu oyuncu değilki ihlal yapan tranzon oyuncusu da vuruş yapılmadan içeri girmiş.gol olsaydı eğer trabzonlu oyuncunun ihlali sayılmayacaktı.eğer kural buysa çok saçma bi kuralmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X