Neye göre hangi kanıya göre bu kadar kesin konuşabiliyorsun peki ? Tuchel dediğin adam Dortmund'ta ne yapabildi mesela Favre'den üstün olarak ? Favre CL grubunda lider çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bence yanlış düşünüyorsun. Olur ya Favre bize gelmezde atıyorum Barcelona'ya giderde CL'yi alırsa bu seferde Favre en iyi hocaymış mı diyeceksiniz ? Yanlış anlaşılmasın Tuchel'i ilk zamanlarından beri, herkes bundan birşey olmaz dediği zamanlardan beri beğenen birisiyim, amacım kıyas yapmak değil. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (319. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: crista galliFavre 2 on numara ile oynuyor. Hem Mesut hem Pelkas'ı ilk 11de kullanacaktır.
Alıntıları Göstermesut oynamaz demedim ki zaten.
pelkas > mesut olur dedim. pelkas'dan daha fazla verim alır, yıldızı olur takımın.
pelkas-mesut-transfer
irfan-ozan
çıkar muhtemelen maçlara da.
-
zaman zaman 4-6-0 Mesut ve Pelkası ileri ikili olarak görebiliriz
-
Hocam Ali Koç ve baba favre bin atlı ile değil de coca cola reyizle kampta olacak gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cail.lou
Hocam Ali Koç ve baba favre bin atlı ile değil de coca cola reyizle kampta olacak gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FEKeramet Favre'de olsa Dortmund eski günlerine dönmüştü. Favre hep Klopp ve Tuchel'in gerisinde kalacak. Favre zaten bu iki isimden sonra Dortmund'a gelmişti. Bunu belki hatırlamayanlar vardır diye yazıyorum. Bizim takımda başarılı olur mu bilmem ama Klopp, Guardiola, Conte veya Tuchel gibi en iyiler arasına adını yazdıramaz belki bu isimlerin 1 alt kademesi olan hocaların arasına girer.
Muhabbete bak. Bir tık altıymış. Fener'e o adamların 10 tık altı TD gelse Fenerbahçe yi sampiyon oğlu şampiyon yapar. Kokoşa bak emre Belözoğlu nu savunur, korur. Favre yi beğenmez. Bazen burada paylaştığın takım dizilişlerin ve yaptığın yorumların ile fena güldürüyorsun beni kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 14 Haziran 2021; 21:54:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğan Alemdar'a çöksek mi? Lyon 3,5 milyon euro veriyormuş. Altay bu yaz değilse bile önümüzdeki yaz gidecek.
-
kim gelirse gelsin emreden kötü olmaz iyi olur bu kesin! bakalim kim gelecek artık balon yorumculardan artık gına geldi !
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505EDoğan Alemdar'a çöksek mi? Lyon 3,5 milyon euro veriyormuş. Altay bu yaz değilse bile önümüzdeki yaz gidecek.
5 milyon + sonraki satıştan pay istiyorlar. zor alırız. zaten etmez de.
yabancı sınırı gelirse 10 milyon diyecekler bu sefer.
-
Bazıları Klopp'u Guardiola'yı falan bekliyor sanırım anladığım kadarıyla
-
Tuchel kim lavre kim hocam. Şu kıyaslamayı yapmayın. Olasılıklarla mı hareket edeceğiz? Tuchel şuan dünyanın en önemli.ilk 5 hocasından biri bence.
1-pep
2-simeone
3-conte
4-tuchel
5-emery
Bu benim görüşüm. Favre ilk 20 de yer alabilir. 18,19 gibi. Bu da önemli bir hoca olduğunun göstergesidir...
-
Göztepeden irfancan, sevilladan vaclik paketi ile 5 yıl kale sorunu yaşamayız. İrfancan doğandan çok daha iyi kaleci. Adana dan beri takip ediyorum, yakın zamanda bir çıkış yapacaktır.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fbyramTuchel kim lavre kim hocam. Şu kıyaslamayı yapmayın. Olasılıklarla mı hareket edeceğiz? Tuchel şuan dünyanın en önemli.ilk 5 hocasından biri bence.
1-pep
2-simeone
3-conte
4-tuchel
5-emery
Bu benim görüşüm. Favre ilk 20 de yer alabilir. 18,19 gibi. Bu da önemli bir hoca olduğunun göstergesidir...
benim buna hiçbir itirazım yok. istersen dünyanın en kötü hocası favre dir de hiçbirşey demem. benim takıldığım nokta, neden tuchel daha iyidir, yada emery daha iyidir, denilmesi. olay başarı endeksinemi dayanıyor sadece ? mesela tuchel chelsea de cl yi kazanamayıp seneyede ligi 3. sırada bitirseydi sanmıyorumki hiçkimse iyi hoca demezdi. kıstası merak ediyorum yani, nedir iyi hoca ve daha iyi hoca muhabbeti.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 14 Haziran 2021; 22:43:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X