Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.121.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim taraftar yine basının gazına geldi coşuyor. Basının haberi yalan çıkınca kulübe sövüyor. Bir sürü teknik direktör yazılsa yazılanlardan biri gelmezse vay halimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Yağız Sabuncuoğlu: ''Benim bir iddiam var. Samandıra'da şu anki mevcut düzen ve mevcut isimlerde değişiklik olmazsa Mourinho ve Bielsa birleşip Fenerbahçe'ye gelse yine başarılı olmaz. Ben Samandıra'daki yapının tamamen değişmesini gerektiğini düşünüyorum.''

Yağız Sabuncuoğlu: ''Perotti, Moses ve Kruse. Üçüyle de konuşma fırsatım oldu. Üçünün ortak söylediği tek şey. Burada doğru tedavi yapılmıyor.''

Yağız Sabuncuoğlu: "Fizyoterapist, doktor, masör, tercüman vs. bunların görevi hocayı eleştirmek değil. Sizin göreviniz doktorluksa kendi işinizi yapacaksınız sadece."

bas bas bağıran yıllardır doktor hatası var kulüpte. bir türlü kovamadılar ne doktormuş beeee

• Favre analizlerine şöyle bir göz gezdirdiğimde tek bir taktiğinin olmadığını gördüm. 3-4-1-2 , 4-3-3 , 4-2-3-1 gibi dizilimleri bolca kullanmış.

Bana en ilginç geleni 3-4-1-2 dizilimi çünkü 13/14 sezonunda Mönchenladbach'ı çalıştırırken öndeki ikili Kruse ve Raffaelmiş yani santrafor yok iki tane gol atabilen 10 numara ile oynamış. Öndeki iki on numaranın arkasında da 1 adet 10 numara kullandığı için toplamda 3 tane 10 numarayla oynamış tabi bunun dışında 6 numaraları bile ileriye attığı oluyormuş.

Her gittiği takımda ortalama 3 sene çalışmış. Belli ki işin teknik kısmına acayip derecede kafa yoran bir hoca olası bir şekilde getirirsek bence inanılmaz bir başarı olur. Bu adam Dortmund'u 2.01 puan ortalamasıyla çalıştırmış, şampiyonlar liginde grubu lider olarak tamamlatmış, yani bizim için cidden üst klas bir hoca. Gladbach'ı zirve yarışına yaklaştırmış bir hoca.

1-2 saat önce Twitter'da bir sohbet odasında bir yayın kuruluşunun almanya ligi muhabirlerinin yorumlarını dinlediğimde; kendisinin çok naif ve kibar bir insan olduğunu, futbolcularına idmanlarda dahi siz diye hitap ettiğini ve bizim futbol iklimimizin sert olmasının kendisine olumsuzluklar yaşatabileceğinden bahsediyorlardı. Buradan çıkardığım sonuç şu yönetimin ve taraftarların hocayı dış etkenlere karşı sahiplenmesi önemli zaten uzun vadede oturmuş bir sistem ve takım isteniyorsa ki ben istiyorum bu yapılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 13 Haziran 2021; 22:48:2 >

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Alex gelirse 3,4-0 öne geçtiğimizde takımı 10 kişi görmek istediğinde kullanabilir hocam ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Orhan Uluca ve Alp Özgen in katıldığı bu sohbet odasındaki konuşulanlardan çok memnun ayrılmış Twitter ahalisi tekrar dinleme imkanı var mı? Yada genel manada ne konuşuldu? Paylaşır mısın?

• bunun cendereli versiyonu yok mu ya ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• favre gibi bir hocanın yanına, yalçın koşukavak gibi bir asistan yakışır.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Kenan koçak gelse 2 yıl favre ile çalışıp takımı devralsa olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Kenan koçak gelse 2 yıl favre ile çalışıp takımı devralsa olmaz mı?

yalçın hocamdan başkası yar olmaz.⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

ayrıca favre hoca gelmişken etinden sütünden faydalanmak lazım. 2 sene olmaz. 4-5 sene durması lazım en az.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Bence de gelsin 5 sene çalışsın isterim. Bilgi birikim donanım herşey var adamda. Yalçın hoca kayseride mutluymuş hocam. Kenan hoca yada alex hoca gelsin yardımcı olarak ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• hollanda. ukrayna maçı dehset zewkli beyler dehsettt futbol boyle oynanir diyolar resmen

• Hollanda millî takımı yıllardır bitik durumda. Bunların bizim maçı 4-0'dan 4-2'ye getirmeleri tümüyle bizim çocukların hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 13 Haziran 2021; 23:39:32 >
  • Yarmolenko ne yapıştırdı öyle ya

• Şu Ukrayna kalecisinin yediği 3. golü bizim milli takımın kalecilerinden biri yese ortalık yıkılırdı, o kaleciyi ülkeye sokmazlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Bence de gelsin 5 sene çalışsın isterim. Bilgi birikim donanım herşey var adamda. Yalçın hoca kayseride mutluymuş hocam. Kenan hoca yada alex hoca gelsin yardımcı olarak  

allahın kayseri'sinde ne yapıcak canım hocam ya. gelsin istanbul'da favre ile taktik keyfi yapsın.⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

şaka bir yana yalçın hocam tam başakşehir'lik hoca aslında. ama gittiler eskimiş aykut'u getirdiler başa.

• Ben de çıkacağını sanmıyorum ama milli takıma seçilebilecek ve 3 büyüklerde oynayabilecek kapasitesi var. En azından yerli kontenjanını böyle isimlere verirsin ki yanıltmaz seni. Ben tekrar alalım demiyorum ama işimizi görür hatta Sosa ve MHY'den çok daha iyi oynar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Keşke gelse ama bu tarz hocaları bize yedirmezler. Bu tarz hocalarda bize gelmez zaten.

• Başkan %70 kadro hazır üzerine koyacağız dedi... Eldekileri de mümkün mertebe tutmaya çalışacağız dedi. Ozan ya da Pelkas gidici gibi. Pelkas giderse merkez hariç heryere transfer lazım yine. Şöyle birşey nasıl olur acaba... Orta saha sağ ve sol çok önemli tabi bu dizilimde.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

@fbayram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 14 Haziran 2021; 0:14:34 >
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.