Ali Koç'un kazandığı savaş yok bu kadar uzadı ise gelmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (318. sayfa)

-
-
hayaller favre gelen hikmet karaman olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marco Silva olacağına Yılmaz Vural olsun bi kere deneyelim yahu belki tutacak
-
Bielsa gelmiyorsa Bielsa aşığı Hikmet Karaman neden olmasın
-
-
“3.günün şafağında beni bekleyin, şafakta batıya bakın.”
Ali Gandalf Koç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keramet Favre'de olsa Dortmund eski günlerine dönmüştü. Favre hep Klopp ve Tuchel'in gerisinde kalacak. Favre zaten bu iki isimden sonra Dortmund'a gelmişti. Bunu belki hatırlamayanlar vardır diye yazıyorum. Bizim takımda başarılı olur mu bilmem ama Klopp, Guardiola, Conte veya Tuchel gibi en iyiler arasına adını yazdıramaz belki bu isimlerin 1 alt kademesi olan hocaların arasına girer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 14 Haziran 2021; 20:3:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kara Mithatyedekte duran adam oynamadığı sürede kaşınmaya ve kaşımaya başlar,yedekte duran adam takımı sabote etmeye hocayı yemeye laf taşımaya yönetim tarafını fişfiklemeye başlar.
Yedek oyuncuları olabildiğince altyapıdan,genç transferlerden ya da harun tekin gibi hem yaşı belli seviyede hem de beta kişilik özellikleri yüksek kişilerden seçmek mantıklı olacaktır.
Gustavo-sosa-mesut-pelkas bu adamları kenarda oturtursan başlarlar kaşımaya kaşınmaya
Konu dışı ama geldiğinde, Osaye'nin vasat futbolcu olduğunu, en fazla rotasyon oyuncusu olacağını yazan sizdiniz sanırım. Doğru tespitmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ali222Konu dışı ama geldiğinde, Osaye'nin vasat futbolcu olduğunu, en fazla rotasyon oyuncusu olacağını yazan sizdiniz sanırım. Doğru tespitmiş.
Alıntıları GösterOsayi ilk geldiğinde güzel oynamıştı.
Tabi adamın o zaman üstünde İngiltere idmanı vardı.
Türkiye'de idman yapınca adamın formu düştü.
-
Rugani diyorlar
-
O isimlerin bir altı değil üç altı da iş yapar.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FEKeramet Favre'de olsa Dortmund eski günlerine dönmüştü. Favre hep Klopp ve Tuchel'in gerisinde kalacak. Favre zaten bu iki isimden sonra Dortmund'a gelmişti. Bunu belki hatırlamayanlar vardır diye yazıyorum. Bizim takımda başarılı olur mu bilmem ama Klopp, Guardiola, Conte veya Tuchel gibi en iyiler arasına adını yazdıramaz belki bu isimlerin 1 alt kademesi olan hocaların arasına girer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Galatasaray basını çalışıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cail.lou
“3.günün şafağında beni bekleyin, şafakta batıya bakın.”
Ali Gandalf KoçHocam 20. kez izlettireceksin bize filmi. "5. günün şafağında beni bekleyin. Şafakta doğuya bakın. Ali Koç ve bin atlısı Favreyle beraber kampta olacak"
-
herkes favre gelirse mesut yıldızlaşır diyor da,
mesut'tan çok pelkas farkını konuşturur. favre gelirse pelkas'ı kesinlikle sattırmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: We Will Dominateherkes favre gelirse mesut yıldızlaşır diyor da,
mesut'tan çok pelkas farkını konuşturur. favre gelirse pelkas'ı kesinlikle sattırmaz.
Favre 2 on numara ile oynuyor. Hem Mesut hem Pelkas'ı ilk 11de kullanacaktır.
-
Favre gelsin isterse Webo kardeşimiz futbola geri dönsün ama biz artık Fenerbahçe gibi top oynayan takım görmek istiyoruz. Bizi hep ayakta, hep heyecanlandıracak ve vay lan dedirtcek takım izlemek istiyoruz. Seyir zevkini geri versinler
-
İrfancan var bir de
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShibaNekoİrfancan var bir de
İrfancan 8 numara olarak kullanılacak gibi.
-
-
Hoşuma gitti paylaşmak istedim
https://www.youtube.com/watch?v=ZjFsFkw_dPg&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X