Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.121.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crista galli

Gel vefasız gel vicdansız
    Çağırmazdım acil olmasa

Ali Koç'un kazandığı savaş yok bu kadar uzadı ise gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayaller favre gelen hikmet karaman olmasın

• Marco Silva olacağına Yılmaz Vural olsun bi kere deneyelim yahu belki tutacak

• Bielsa gelmiyorsa Bielsa aşığı Hikmet Karaman neden olmasın ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• KingOfShadows K kullanıcısına yanıt
    “3.günün şafağında beni bekleyin, şafakta batıya bakın.”
    Ali Gandalf Koç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keramet Favre'de olsa Dortmund eski günlerine dönmüştü. Favre hep Klopp ve Tuchel'in gerisinde kalacak. Favre zaten bu iki isimden sonra Dortmund'a gelmişti. Bunu belki hatırlamayanlar vardır diye yazıyorum. Bizim takımda başarılı olur mu bilmem ama Klopp, Guardiola, Conte veya Tuchel gibi en iyiler arasına adını yazdıramaz belki bu isimlerin 1 alt kademesi olan hocaların arasına girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 14 Haziran 2021; 20:3:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

yedekte duran adam oynamadığı sürede kaşınmaya ve kaşımaya başlar,yedekte duran adam takımı sabote etmeye hocayı yemeye laf taşımaya yönetim tarafını fişfiklemeye başlar.

Yedek oyuncuları olabildiğince altyapıdan,genç transferlerden ya da harun tekin gibi hem yaşı belli seviyede hem de beta kişilik özellikleri yüksek kişilerden seçmek mantıklı olacaktır.

Gustavo-sosa-mesut-pelkas bu adamları kenarda oturtursan başlarlar kaşımaya kaşınmaya

Konu dışı ama geldiğinde, Osaye'nin vasat futbolcu olduğunu, en fazla rotasyon oyuncusu olacağını yazan sizdiniz sanırım. Doğru tespitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Konu dışı ama geldiğinde, Osaye'nin vasat futbolcu olduğunu, en fazla rotasyon oyuncusu olacağını yazan sizdiniz sanırım. Doğru tespitmiş.

Alıntıları Göster

Osayi ilk geldiğinde güzel oynamıştı.

Tabi adamın o zaman üstünde İngiltere idmanı vardı.

Türkiye'de idman yapınca adamın formu düştü.

• Rugani diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Keramet Favre'de olsa Dortmund eski günlerine dönmüştü. Favre hep Klopp ve Tuchel'in gerisinde kalacak. Favre zaten bu iki isimden sonra Dortmund'a gelmişti. Bunu belki hatırlamayanlar vardır diye yazıyorum. Bizim takımda başarılı olur mu bilmem ama Klopp, Guardiola, Conte veya Tuchel gibi en iyiler arasına adını yazdıramaz belki bu isimlerin 1 alt kademesi olan hocaların arasına girer.

O isimlerin bir altı değil üç altı da iş yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows K kullanıcısına yanıt

Galatasaray basını çalışıyor. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• quote:

Orijinalden alıntı: Cail.lou

“3.günün şafağında beni bekleyin, şafakta batıya bakın.”
    Ali Gandalf Koç
    Hocam 20. kez izlettireceksin bize filmi. "5. günün şafağında beni bekleyin. Şafakta doğuya bakın. Ali Koç ve bin atlısı Favreyle beraber kampta olacak" ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 
  • herkes favre gelirse mesut yıldızlaşır diyor da,

mesut'tan çok pelkas farkını konuşturur. favre gelirse pelkas'ı kesinlikle sattırmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

herkes favre gelirse mesut yıldızlaşır diyor da,

mesut'tan çok pelkas farkını konuşturur. favre gelirse pelkas'ı kesinlikle sattırmaz.

Favre 2 on numara ile oynuyor. Hem Mesut hem Pelkas'ı ilk 11de kullanacaktır.

• Favre gelsin isterse Webo kardeşimiz futbola geri dönsün ama biz artık Fenerbahçe gibi top oynayan takım görmek istiyoruz. Bizi hep ayakta, hep heyecanlandıracak ve vay lan dedirtcek takım izlemek istiyoruz. Seyir zevkini geri versinler

• crista galli C kullanıcısına yanıt

İrfancan var bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: ShibaNeko

İrfancan var bir de

İrfancan 8 numara olarak kullanılacak gibi.

• detaylı bir Favre incelemesi 03:50'den sonra
    Elemanın dediği gibiyse çok ağır idman yaptırıyor. bazılarını istemez tembeller gider

• Hoşuma gitti paylaşmak istedim

https://www.youtube.com/watch?v=ZjFsFkw_dPg&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.