Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (8 Mobil) - 10 Masaüstü8 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada kalp masajına gerek duyulduysa, Christian Eriksen bir an için bile olsa, öldü demektir. neyse ki herkesin ilgisinin üstünde olduğu bir yerdeydi ve hayata geri döndürüldü. hayat böyle bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

bu arada kesinlikle katılıyorum. sergen uzun maratonda kulüplerde bocalayabilir, ama kısa turnuvalarda bence kesinlikle çok başarılı olur. topçudan çok kolay anlıyor, iletişim kurmasını da çok iyi beceriyor.

tam milli takım hocası. çok iş yapmayı da sevmiyor, şampiyon olduktan sonra bile futbol konuşmak istemiyorum demişti adam 

Alıntıları Göster

Kesinlikle hocam. Hem bol bol boş vakti de olur. En güzel iş vallahi milli takım hocası olmak.

• hoca işi kesinleşse de transfer duyumları kısmına geçsek artık. çok sıkıcı böyle  

• Satın şu Caner’ i de bayram yapalım, yılın transferi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Kulübe kaç kez mail attım finlandiyalı onni valakari 2-3 yıl içinde 25-30 m luk bir transfer süreci geçirecek. 1 yıl içinde yunanistan yada çekya gibi bir lige geçiş yapıp oradan ispanya yada italya liglerine 25-30m luk transfer yapacak. 2 yıldır burada da paylaştım.

Fin ve izlanda futbolundan yetişenler soğukkanlı profesyonel futbolcular. Bu 2 yerden adam alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Kulübe kaç kez mail attım finlandiyalı onni valakari 2-3 yıl içinde 25-30 m luk bir transfer süreci geçirecek. 1 yıl içinde yunanistan yada çekya gibi bir lige geçiş yapıp oradan ispanya yada italya liglerine 25-30m luk transfer yapacak. 2 yıldır burada da paylaştım.

Fin ve izlanda futbolundan yetişenler soğukkanlı profesyonel futbolcular. Bu 2 yerden adam alınabilir.

Ve karakterli adamlar. Profesyonel ve karakterli..

Forumlarda çok güzel scoutlar var. Antuda biri vardı rvp 17 yaşındayken keşfetmişti. Bahsettiğiniz oyuncu da ileride harika bir oyuncu olacaktır kesin. Başkan olsam forumlardan adamlarla iletişime geçer fikir alırdım

• 4 adam önerdim diğerlerini söylemeyim şimdi umarım ilgilenirler. 2 forvet bir stoper 1 orta saha önerdim. Kulübe mail attım instagramdan dm attım. Birde fax çekeceğim. Belki dikkate alan biri çıkarda şu menajer çetelerinin elinden kulübü kurtarırız.

• quote:

4 adam önerdim diğerlerini söylemeyim şimdi umarım ilgilenirler. 2 forvet bir stoper 1 orta saha önerdim. Kulübe mail attım instagramdan dm attım. Birde fax çekeceğim. Belki dikkate alan biri çıkarda şu menajer çetelerinin elinden kulübü kurtarırız.

azmin ve çaban takdire şayan hocam. belli ki umutlar hala devam ediyor sende. 

• Yeni hoca ve droneları gelmedi mi hala,takımdaki kolej havası da geldi mi 4. yıldız yüklenir bu sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 13 Haziran 2021; 0:13:20 >

• İşte forumlara bakarlarsa da bana bir önceki mesajda yazdığınız gibi bir durum ortaya çıkabilir. "Zenci forvet zenci forvet" mesajlarını görüp Samatta, Thiam gibi elemanları getirirler.  

• quote:

Bizede söyleyin biz de yazalım :D İskandinan ve yunan pazarına kesin girmek lazım. Birde genimiz olan brezilya..

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

O kadarını hatırlamıyorum da Hain Revivo diyenler vardı...  Ortega ise türünün son örneklerindendi dünya futbolunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShibaNeko

İşte forumlara bakarlarsa da bana bir önceki mesajda yazdığınız gibi bir durum ortaya çıkabilir. "Zenci forvet zenci forvet" mesajlarını görüp Samatta, Thiam gibi elemanları getirirler.  

Onlar obsesif spastik tipler. Hala etien capue diyorlar misal. 3-4 tane isim bilip sürekli aynı ismi sayıyorlar. Takıntılı ruh hastaları. 15 yıl önce istedik adamı ya allahım çıldırıcam. Misal santrafor de giroud ve dzeko derler.

Fenerbahçe taraftarı hem cahil hem obsesif. Dünyada başka forvet yok misal.

• quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

O kadarını hatırlamıyorum da Hain Revivo diyenler vardı...  Ortega ise türünün son örneklerindendi dünya futbolunda.

O Galatasaray'a gittiği için. Ortega olayını, olayın baş aktörlerinden Ceyhun anlattı 2-3 ay önce bir programda. Bunların yanına gelip Ortega size şöyle böyle diyor dermiş, sonra Ortega'ya gidip bunlar sana şöyle böyle diyor dermiş  

• hiç kimse gelemiyorsa tedesco gelsin hoca olsun bari. italya asıllı alman. bu karışımı bulamazsın kolay kolay 

• favre gel kral gelll bu takım tam senlik adam edilmeye ihtiyacı olan bir takım gel tak pelerini

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

Ben FM oynarken 2B grafikleri kullanıyorum, oyunu daha iyi okuyorsun. Aklın yolu bir yandan bakarak oyunu çözmek çok zor, Rize kamerasıyla bile anlayamıyorsun.

• Fenerbahçe‚ KonstantinosFortounis´in transferi konusunda Olympiakos ile görüşme halinde. Fenerbahçe‚ bu transfer için Fortounis´in menajerliğini yapan ROGON´la birlikte ilerliyor. (Sportime)

hadi inşallah

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.