Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır farkındayım eriksen'in süre bulamamasının. ben eriksen'in yaşadığı bu vahim olaydan ders alınması gerektiğini düşünüyorum. iş sadece maça çıkmak değil ki.

basit bir şekilde amatör kümede, spor okulunda yahut okul takımı(başarı hedefli) oynayanlar bile bilir. antrenman temposu çok yorucu oluyor. günde 2 defa yapıyorsun bunu. sürekli vücudun tempo halinde ve sürekli zorlanıyor.

futbol dediğimiz olay sadece maça çıkmaktan ibaret olsaydı keşke. antrenmanları da bir o kadar yıpratıcı. ben bu takımlarda ölüp ölüp diriliyordum antrenman yaparken.

zaten bizim adam tayfanın ersun'u yeme sebebi de bu değil miydi? zor antrenmana gelemiyordu beyefendiler.

para uğruna futbolcuların yeteri kadar dinlendirilmeden maça çıkması (abartmıyorum) insanlık suçudur, insan sağlığını tehlikeye atmaktır. mesele sadece vefat etmek de değil. bacaktan sakatlanabilirsin, koldan, belden. bunların sonuçlarını bile bile seni zorla maça çıkarmaları aslında insan hakları suçudur.

futbolcuları zaten futbolculuktan illallah ettiren şey antrenman oluyor. yoksa ne güzel şey futbolculuk. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 12 Haziran 2021; 20:43:4 >

• Helal olsun ya bizim taraftar ekran başında teşhisi koymuş bile yorgunluktan oldu diye.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Boksun spor dalı olarak görüldüğü ortamda çok da şey yapmamak lazım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kjaer, Eriksen'in dilinin boğazına kaçmaması için dilini çıkarıp kalp masajı yapmış. Çok saygı duyulacak bir karakter. Bir zamanlar Fenerbahçe formasını giymesinden gurur duyuyorum.

Hocam Hiçbir antrenman maç kadar olamaz. Antrenmanlarda bir defa darbeye dayalı hasar alma riskin de yok. Karşısındaki birine göre daha fazla zorlamanı gerektirecek m bir durum yok. Ki çoğu futbolcu yüksek performans antrenman yapmıyor bile. Hayır binlerce futbolcu var hiçbirine bir şey olmuyor. Bir tek Eriksen mi sıkıntı yaşadı. Hani yanlış anlamayın sizle sadece düşüncelerimizi karşılaştırıyoruz ve bence çok zor bir iş yapmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

Kjaer, Eriksen'in dilinin boğazına kaçmaması için dilini çıkarıp kalp masajı yapmış. Çok saygı duyulacak bir karakter. Bir zamanlar Fenerbahçe formasını giymesinden gurur duyuyorum.

Özledik kaptanı

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Dönmüş hocam fotoğraf geldi

Sevindim

Geçmiş olsun.

• Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt

aynı şeyi düşündüm. gerçekten büyük bir karakter. herkes yıkılmışken dimdik durdu, üstüne eşini teselli edip takımı adamın etrafında topladı görüntü alınmaması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Hocam Hiçbir antrenman maç kadar olamaz. Antrenmanlarda bir defa darbeye dayalı hasar alma riskin de yok. Karşısındaki birine göre daha fazla zorlamanı gerektirecek m bir durum yok. Ki çoğu futbolcu yüksek performans antrenman yapmıyor bile. Hayır binlerce futbolcu var hiçbirine bir şey olmuyor. Bir tek Eriksen mi sıkıntı yaşadı. Hani yanlış anlamayın sizle sadece düşüncelerimizi karşılaştırıyoruz ve bence çok zor bir iş yapmıyorlar.

hocam ben sosyalistim ya.   futbolcuların aldığı maaşı çok önce yazdım burada, eleştirdim zaten.

düşüncelerimizi karşılaştırmak güzeldir hocam, kesinlikle yanlış anladığım bir durum yok. insanlar artık fikir tartışamayacak kadar tahammülsüzleşti ne yazık ki. önemli olan ortak bir çıkarım yapabilmemiz.

mesele aldıkları maaş değil. farkındaysanız futbolcuların teorik olarak maden işçisinden farkı yok. ikisi de tamamen iş gücü ile işlerini yapıyorlar. sadece vücutlarını, kas güçlerini kullanıyorlar. fakat birisi uçurum maaş alıyor diğeri ise ne yazık ki asgari ücret. futbolcuların işi zor değil demek, tamamen aldıkları maaşa bakarak eleştirmektir bence.

işin özü hocam 2-3 sezondur uefa tarafından dayatılan sistemle futbolcular inanılmaz zorlanıyor. bunu guardiola da, klopp da eleştirirken biz tartışarak neye varmaya çalışıyoruz onu anlamadım. 

eriksen üzerinden örnek vermemiz, bu vahim olayın tekrarlanmaması. çok şükür sağlık durumu da iyiymiş, bence çok iyi bir ders oldu.

daha önce de dediğim gibi insan hakları suçudur bu fifa'nın ve uefa'nın yaptığı. futbolcu sağlını riske atıyorlar. mesele sadece ölmek değil, bunu da söyledim. bacağından kalıcı bir şekilde sakatlanabilirsin, kolundan, belinden, kafandan, kalbinden. 1 aylık geçirsen bile fifa ve uefa'nın hatasıdır bu. çok zorluyorlar bu normal değil.

neyse hocam benim söyleyeceklerim bitti.

kjaer'in liderliğine de hayran kaldım bu arada. muhteşem bir adam. ilk yardıma koştu, herkes sırtını dönerken o eriksen'e bakıyordu ne oluyor bitiyor diye. ailesine koştu teselli etti. muhteşem bir adam gerçekten. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 12 Haziran 2021; 21:32:40 >

• Bu arada Simon Kjaer gibi bir futbolcu klubümüzde oynadığı için birkez daha gurur duydum...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Portekiz ve Belçika favorim.

• Pukki kaç M? Alalim bu adami.

• Biz neden kuzeyli adam bakmıyoruz ki, adamların ufacık ligi var her eşleştiğimizde de köy takımı deyip, elenip geliyoruz. Adamlar küçücük bütçelerle top oynatıyorlar bize de böyle profesyonel adamlar lazım.

Maaş konularına girersek zaten çıkamayız ahaha. Ben ULuslar ilgini mantıksız buluyorum. İngiiterede tek sezonda lig hariç iki tane kupa yapılmasını saçma buluyorum. Onun dışında ilg kupası cl lig yeterli. Milli turnuvalar da 4 yılda bir oldukları için güzel. Genel olarak aynı düşünüyoruz zaten.

Kjaer çok severdim. Keşke hala bizimle olsaydı.

• HADİ ALİ KOÇ sal bi lucien favre.

• Eriksen iyi buna çok sevindim. Artık ana gündeme dönebilirsek güzel olur.

Nedir durum favre ?

• Tek bir yanılgısı yok. Milli takımın şenoldan sonraki hocası olmalı

• Umarım TD Lucian Favre olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Tek bir yanılgısı yok. Milli takımın şenoldan sonraki hocası olmalı

bu arada kesinlikle katılıyorum. sergen uzun maratonda kulüplerde bocalayabilir, ama kısa turnuvalarda bence kesinlikle çok başarılı olur. topçudan çok kolay anlıyor, iletişim kurmasını da çok iyi beceriyor.

tam milli takım hocası. çok iş yapmayı da sevmiyor, şampiyon olduktan sonra bile futbol konuşmak istemiyorum demişti adam 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 12 Haziran 2021; 22:37:15 >

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.