Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
95
Favori
4.087.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: castraelectro

Sözleşmesi sona erdi zaten

Alıntıları Göster

+1 opsiyon varmış. Herhalde kullanmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir soru: beşiktaş da porto gibi abuya çürük raporu çıkarsa ve sözleşme uzatmasa. 2.5 - 3 milyon euro maaşla abuyu ister miydiniz? (Bonservis yok, imza parası olur mu bilmiyorum)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Bir soru: beşiktaş da porto gibi abuya çürük raporu çıkarsa ve sözleşme uzatmasa. 2.5 - 3 milyon euro maaşla abuyu ister miydiniz? (Bonservis yok, imza parası olur mu bilmiyorum)

sanmıyorum kendi takımına ihanet etmesi söz konusu bize hiç gelmesin yolu nereye varırsa gitsin..

zaten sokağa atacak paramız yok size yalnış yapan bizede yapar.

• yeni konumuz hayırlı olsun

2021/22 sezonunu akıllı hamleler yaparsak çok rahat şampiyon tamamlarız

yapmamız gerekenler açık ve net

çok sağlam bi tecrübeli stoper alınmalı ( gönlümden geçen isim kjaer)

30 yaşını geçmemiş tabanca gibi sağ ve sol bekler italya liginden olabilir

golcü bi kanat bu büyük ihtimalle visca olacak

ve kalitesi tartışılmayacak 2 forvet giroud sörloth muriç aboubakar bunların ikisini alırsak sezon boyunca kafamızı koltuğa yaslayıp rahatça seyrederiz maçları

hoca olarak bielsa ragnick favre jesus gibi isimlerden birisi olmayacaksa emreyle devam edilebilir

bjk nin kadrosu dağılacak gs de terim büyük ihtimalle bırakacak kadro kalitesi olarak onlardan önde başlayacağız sezona fakat ts biraz sıkıntı yaratabilir onların güçlü kadro kuracağını düşünüyorum ama ne olursa olsun biz gerekli takviyeleri yaparsak gerisi önemsiz

ali koç yeni sezonda aleyhimize yürütülecek algılara misliyle karşılık verebilecek tarzda bi yönetim oluşturmalı centilmenlik nezaket gibi kavramlar bu ülkede fayda sağlamıyor malesef

konumuz tekrardan hayırlı olsun yeni sezonda burda Fenerbahçemin şampiyonluğunu kutlamak dileğiyle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 17 Mayıs 2021; 15:7:15 >

• sdenizhan kullanıcısına yanıt
    Zaten sallama haber olduğunu kabullenmiş gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emre teknik direktör olarak devam ederse bu yıl ne maç takip ederim ne Fenerbahçe'yi desteklerim. Emre kim ki Fenerbahçe'ye şu an teknik direktör olacak?

• ali222 A kullanıcısına yanıt

Erol hocası yok ki takımda, kim uzatacak? Bu saatten sonra kalması imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

yeni konumuz hayırlı olsun

2021/22 sezonunu akıllı hamleler yaparsak çok rahat şampiyon tamamlarız

yapmamız gerekenler açık ve net

çok sağlam bi tecrübeli stoper alınmalı ( gönlümden geçen isim kjaer)

30 yaşını geçmemiş tabanca gibi sağ ve sol bekler italya liginden olabilir

golcü bi kanat bu büyük ihtimalle visca olacak

ve kalitesi tartışılmayacak 2 forvet giroud sörloth muriç aboubakar bunların ikisini alırsak sezon boyunca kafamızı koltuğa yaslayıp rahatça seyrederiz maçları

hoca olarak bielsa ragnick favre jesus gibi isimlerden birisi olmayacaksa emreyle devam edilebilir

bjk nin kadrosu dağılacak gs de terim büyük ihtimalle bırakacak kadro kalitesi olarak onlardan önde başlayacağız sezona fakat ts biraz sıkıntı yaratabilir onların güçlü kadro kuracağını düşünüyorum ama ne olursa olsun biz gerekli takviyeleri yaparsak gerisi önemsiz

ali koç yeni sezonda aleyhimize yürütülecek algılara misliyle karşılık verebilecek tarzda bi yönetim oluşturmalı centilmenlik nezaket gibi kavramlar bu ülkede fayda sağlamıyor malesef

konumuz tekrardan hayırlı olsun yeni sezonda burda Fenerbahçemin şampiyonluğunu kutlamak dileğiyle....

YAPMAMIZ GEREKENLER :

ACUN - EMRE - ALİ KOÇ - VOLKAN

Bunların hepsının kuluple ilişkılerı kesılecek

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Fenerbahçe'yi var eden adam nasıl yok ediyor onu anlamadım.Aziz Yıldırımdan önce samandırada okey oynanıyordu.Adam klubü 3-4 basamak arttırdı.Ha hataları olmadı mı oldu lakin Fenerbahçe büyüklüğünü hem sahada hem masada hem soyunma odasında gösterdi.

Ben zamanında en büyük Aziz Yıldırım hateriydım bu forumda.Lakin Ali Koç 3 sene de nasıl bir hata yaptığımı yüzüme tokat gibi vurdu.İsterseniz basit bir karşılaştırma yapalım.

1)Fenerbahçe Aziz Yıldırım döneminde mi Fenerbahçe gibi oynuyordu Ali Koç döneminde mi?

2)Aziz Yıldırım döneminde evet büyük borç oldu özellikle 2014 sonrası, Ali Koç gelince bu borçlar arttı mı?Ekonomik anlamda Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçesinden daha mı iyiyiz?

3)Aziz Yıldırım transferleri ve Ali Koç transferlerini aynı kareye sokun, kimin ki ağır basar sözü size bırakıyorum.Geçen haber okumuştum 54 oyuncu transfer edilmiş sanırım, tutan Altay, Pelkas, Muriç ve Atilla.

4)Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe şampiyon olmasa bile şampiyonluk yarışında oluyorduk.Ali Koç döneminde sadece bu sezon bu yarışa girdik o'da beşiktaşın mallığına, 10-15 puan farkla olacaklarken stres ve sakatlıklarla averaj ile oldular.

5)Futbol dışı branşlarda Aziz Yıldırım mı Ali koç mu diye soracam ama utanıyorum.Futbol gidince bir basket şubemiz vardı onu bile kaybettik.

Özetle Aziz Yıldırım gelmesin denmesini anlarım 2015'den sonra Taraftar ile başkan arasına kan girdi.Lakin Aziz gelmesin Ali Koç kalsın demek için Fenerbahçeli olmamak gerek.

Alıntıları Göster

Neyse ki sadece soluduğumuz hava ortak....

ilkokul talebesi bile bu karşılaştırmayı yapmaz, en azından birisi 20 senedir takımın başında, diğerinin henüz 3. yılı derler...

Siz kendi tarihinizi bilmiyorsunuz, okumuyorsunuz ki, FB tarihinden de bihabersiniz. Var etmek ne demek, Fenerbahçe' yi kuran, bugünlere getiren de aziz yıldırımdır.

Kendinizi rezil edip hiç rahatsız olmuyorsunuz, GS' lileri daha çok seviyorum şucu bucu fenerliler' e nazaran.

Sizi şucu, bucu oldunuz hep ama Fenerbahçeli olamadınız, olamazsınız. Üç sene de dönüverdiğine göre bundan sonra ki dönemde başarı gelirse yine döneceksin.

Saçma sapan karşılaştırmalarına cevap verecek değilim.

Fenerbahçe (aziz değil) Aziz döneminde 20 yılda 6 şampiyonluk kazanmış ve sen buna başarı diyorsun, basketbol' da ise Euro lig şampiyonluğu var.

Ve içtiği suyu dahi kulübe yazan bu adam, bu rezalet istatistiğe karşın 621 milyon euro, yani 6.321.953.880,00 Türk Lirası borç bırakmış, bunu öderken de bir bu kadar da faiz ödeyeceksin belki.

Yeniden aday olsaydı kulübü araplara satılacak hale getirir, anahtar teslim devrederdi, başka açıklaması yok.

Yukarıdaki Türk Lirası karşılığını okumayacak eleman gelmiş ozoz yoldorom diyor. Büyük borç diyor, senin matematiğin var mı, bugün real' in değeri neredeyse bu rakamlar.

Futbol dışı branşlarda bir şey olduğu yok, kaybedilen bir şey yok.

Şeref 2. likler önemli tabi. Yada Aziz' in soyunma odasına inmesi, Volkan kıçıyla top tutması, gs' yi yenmesi bunlar sizin için müthiş şeyler olabilir.

Seviye atladı diyor, yahu Avrupa' nın en uyduruk takımları dahi düzenli olarak Avrupa Kupalarına katılıyor, başarılar kazanıyor. Senin seviyen nerede acaba?

Yahu aziz döneminde FB gibi oynuyorduk da ne oldu, 14 kere şampiyon yaptın GS ve BJK' yi, FB gibi oynamak senin için ne ifade ediyor, ne anlıyorsun bundan?

Fenerbahçe için hapis yattı demeyi unuttun galiba, yersen tabi.

Ben şunun bunun gibi şucu bucu değilim, Ali KOÇ on numara bir insandır, her açıdan. Bu 3 sene içinde başarısız oldu, (ilk görevinde aziz de aynı durumdaydı) sizin gibi ama aziz yıldırım seviye atlattı yaw, okey masası vardı yaw demiyoruz.

Bundan sonraki dönemde başarılı olmasını bekliyoruz, yada Saran gelir onu da objektif bir şekilde değerlendiririz.

Alexci, Aykutcu, Emreci, Ersuncu, Vitorcu, Koçcu, Ozancı, bunlar son yıllardaki bozulmanın belirtileri, bu tip taraftarın gözümde zerre kıymeti yok.

• gençlerbirliği küme düşmüşken arda kızıldağ’ı almak lazım

• Erenfb1907 hala Beşiktaş’ın kadrosu dağılacak yazıyor. Geçti o iş arkadaşım. Sen bu sezon şampiyon olacaktın. O kadar dar kadroyla şampiyon oldular ceplerine 60 milyonu koydular bile. Daha şampiyonluktan dolayı olacak ürün satışlarını saymadım bile. Üç kupa+şampiyonlar ligi fırsatları var elinde oyuncular da tercihini ona göre yapacaktır. Kimse dolgun maaşlar dışında bu saatte Fenerbahçede oynamak istemez. Fenerbahçede de baştaki teknik sorumlu ve yönetim sağ olsun çer çöp oyunculara bir dünya maaş verdiği için elimiz kolumuz bağlı. Lütfen olaylara bakarken biraz gerçekçi gözle bakalım. Körü körüne fanatiklik yapıldığı için aradaki düzgün yazılar kaynıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 17 Mayıs 2021; 15:24:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vedatı satan şampiyonluğu sattı

• yunus626emre kullanıcısına yanıt

Sörloth hariç bu ligde oynamış gitmiş veya devam eden hiç bir forvetin şuan bize gelmesini istemem. Abou kim ki 3m ücret alacak? Çürük çarık adamlar Türkiye de adam yerine koyuluyor. Gitsin Porto da 300bin euroya oynasın. Umarım sizde almazsınız, yaptığı karaktersizliği ve aç gözlülüğü ortada kalarak öder...

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Vedatı satan şampiyonluğu sattı

canerle iyi anlaşir vedat

• Bu adam futboldan anlamıyor. Saydığı isimlerin kralı geldi kralı. Cocu geldi 6 ay duramadı adam burada. Hollanda da 3 yıl üst üste şampiyonluk yaşamıştı. Gerrard diyor, Xavi diyor  

Bizim kulübün komple baştan aşağı devrim niteliğinde bir değişime ihtiyacı var. Büyük kulüp vs değiliz artık geçeceksiniz o işi. Sıfırdan yeniden yapılanmaya gitmemiz lazım. Alt yapı, üst yapı komple elden geçmeli. Başkan, sağlık ekibi, teknik heyet... emekçi işçiler hariç kulüpte bulunan tüm vasat, loser tabakanın kazınması lazım. Büyüklük başarıyla sağlanır. Son 20 yılda alexten başka konuşacak futbolcu çıkaramamış bir kulübüz  

• quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

Bende geçen sene Emre-Erol-Caner-Gökhan gelince böyle diyordum ama bırakamadım.Emre'yle 3 yıllık sözleşme imzalandıktan sonra da bırakamazsam mazoşist olduğumu düşünerek psikoloğa başvuracağım, başka bir açıklaması yok.

Vitorlu sezondan sonra Ali Koç gelene kadar bıraktım ben, Ümraniye maçını bile izlemiş ben sezonun son maçlarının başlarını kaçırdım, bir imzaya bakar.

• Aboubakar'ı alacaksanız adamda ahlak yok kusura bakmayın. Kiev maçında da kulübü satmıştı kırmızı yiyerek.

Portoda sürünürken buraya geldi biraz oynadı şımardı. Sözleşmesi uzamasın diye son haftalarda oynamamış bir oyuncu bu. Takım şampiyon olmuş olmamış dert değil.

Sergen konuşacaktı da takım şampiyon olunca sustu yoksa çoktan dökmüştü herşeyi.

Gidin kuzey ülkelerinden ahlaklı takır takır oynayan birini alın. Afrika ve araplar güney amerikadan gelenler çok yetenekli ama böyle pis huyları var.

• Şimdiden yerimizi alalım  

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sow benzeri iki tane forvet gerekiyor bu takıma. Frey'e yarım sezonda olsa şans verilmeli o tarz pivot santraforlar kolay bulunmuyor... Caner kekosunun ortalarına ilaç olurdu adamı gönderdiler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.