Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
95
Favori
4.087.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sercan Hamzaoğlu bir haber yapmış, doğru ya da yanlış bilemem ama burada da sosyal medyada da kaynağını açıkla yoksa yalan haber yapıyorsun diyorlar bir gazetecinin kaynağını açıklaması gazetecilik kariyerini fiilen noktalamaktır.Dünya da kaynağını açıklamadığı için baskıya maruz kalan, hapse giren sayısız gazeteci vardır.Gazetecilik mesleğinin bile ne olduğunu bilmeyen bir taraftar kitlemiz var, gerçekten üzücü.

Sercan Hamzaoğlu'nu tanımıyorum, yaptığı haberlerin doğruluk payınıda bilmiyorum ama gazeteci haberini yapar ve gerisini kamuoyuna bırakır.Zaten insan doğru haber yaptığına inanmadığı bir gazetecinin haberlerine itibar etmez.

Haberlerle ilgili olarak; Acun'un, 2. olarak devralıp 3. bitiren Emre'ye algı yaparak yağ çekme çabası Fenerbahçe'nin belkide neden tarihinin en kötü dönemlerini yaşadığını gösteriyor. "Emre Hoca" olmasa takımla bu kadar içiçe olup takılabilirler mi ? Muhtemelen taktik de veriyordur Yerli Tayfa'ya "Acun Abi".

Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Şubesi, futbolun profesyonellikten uzak olduğu yıllarda bile bu kadar kötü ve amatörce yönetilmemişdir heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 17 Mayıs 2021; 16:39:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gidecekler değil gitmesi gerekenler: Emre, Aurellio, Volkan Malli, Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Caner, Gokhan, doktor, fizyoterapist teknik kadroda kim varsa.
    Gelmesi gerekenler: Oyuncuyu it gibi koşturacak taktik teknik bilgisi yüksek formayı adaletli dağıtacak Alman hoca. Onun dışında herkes kalsa da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Neyse ki sadece soluduğumuz hava ortak....

ilkokul talebesi bile bu karşılaştırmayı yapmaz, en azından birisi 20 senedir takımın başında, diğerinin henüz 3. yılı derler...

Siz kendi tarihinizi bilmiyorsunuz, okumuyorsunuz ki, FB tarihinden de bihabersiniz. Var etmek ne demek, Fenerbahçe' yi kuran, bugünlere getiren de aziz yıldırımdır.

Kendinizi rezil edip hiç rahatsız olmuyorsunuz, GS' lileri daha çok seviyorum şucu bucu fenerliler' e nazaran.

Sizi şucu, bucu oldunuz hep ama Fenerbahçeli olamadınız, olamazsınız. Üç sene de dönüverdiğine göre bundan sonra ki dönemde başarı gelirse yine döneceksin.

Saçma sapan karşılaştırmalarına cevap verecek değilim.

Fenerbahçe (aziz değil) Aziz döneminde 20 yılda 6 şampiyonluk kazanmış ve sen buna başarı diyorsun, basketbol' da ise Euro lig şampiyonluğu var.

Ve içtiği suyu dahi kulübe yazan bu adam, bu rezalet istatistiğe karşın 621 milyon euro, yani 6.321.953.880,00 Türk Lirası borç bırakmış, bunu öderken de bir bu kadar da faiz ödeyeceksin belki.

Yeniden aday olsaydı kulübü araplara satılacak hale getirir, anahtar teslim devrederdi, başka açıklaması yok.

Yukarıdaki Türk Lirası karşılığını okumayacak eleman gelmiş ozoz yoldorom diyor. Büyük borç diyor, senin matematiğin var mı, bugün real' in değeri neredeyse bu rakamlar.

Futbol dışı branşlarda bir şey olduğu yok, kaybedilen bir şey yok.

Şeref 2. likler önemli tabi. Yada Aziz' in soyunma odasına inmesi, Volkan kıçıyla top tutması, gs' yi yenmesi bunlar sizin için müthiş şeyler olabilir.

Seviye atladı diyor, yahu Avrupa' nın en uyduruk takımları dahi düzenli olarak Avrupa Kupalarına katılıyor, başarılar kazanıyor. Senin seviyen nerede acaba?

Yahu aziz döneminde FB gibi oynuyorduk da ne oldu, 14 kere şampiyon yaptın GS ve BJK' yi, FB gibi oynamak senin için ne ifade ediyor, ne anlıyorsun bundan?

Fenerbahçe için hapis yattı demeyi unuttun galiba, yersen tabi.

Ben şunun bunun gibi şucu bucu değilim, Ali KOÇ on numara bir insandır, her açıdan. Bu 3 sene içinde başarısız oldu, (ilk görevinde aziz de aynı durumdaydı) sizin gibi ama aziz yıldırım seviye atlattı yaw, okey masası vardı yaw demiyoruz.

Bundan sonraki dönemde başarılı olmasını bekliyoruz, yada Saran gelir onu da objektif bir şekilde değerlendiririz.

Alexci, Aykutcu, Emreci, Ersuncu, Vitorcu, Koçcu, Ozancı, bunlar son yıllardaki bozulmanın belirtileri, bu tip taraftarın gözümde zerre kıymeti yok.

Alıntıları Göster

boşuna uğraşma kardeş anlatamazsın aziz beyin bu kulübe verdiği zararları.onlar için varsa yoksa efsane başkan.geçen ben de tartıştım neden aziz başkan gelsin istiyorsun diye.20 yıl yönetti,kendinden başarılı kim varsa kovdu kendi gibi olanları kulüpte tuttu diyorum.hakkımızı yedirmedi diyor,hakemlere esip gürlüyordu diyor.lan oğlum aynı hakemler aynı şeyleri defalarca yaptılar onun döneminde yine de fb maçlarına çıktılar diyorum olsun hakemlere parmak salladı ya diyor.o olsaymış bu yapılanlar karşısında takımı ligden çekermiş diyor,lan onun döneminde takımı komple öldürmek istediler yine de bir hafta sonra maça çıkrttı takımıdiyorum,o sezon yabancılar tırstılar o olay yüzünden şampiyonluk gitti dedim ama o hapisteydi olsaydı takımı çekerdi dedi tartışmayı bıraktım. baş edemiyorum çünkü.

yav kardeşim volkanı seversin anlarım ama o kulübede olması için hiç bir bilgisi birikimi yok işet anlayın.ben yabancı topçu olsan kenarda,antremanda,maçta volkanı,selçuğu,aurelioyu görsem nereye düştüm ben derim valla.daha emreye gelmedim bile.neymiş volkan 3 temmuzda kulübü sahiplenmişte ondan kıymet vermeliymişiz.eee aynı volkan son şampiyonluktan sonra ersunun başını yemedimi.hep söylerim,2008 de top yerine edu nun kafasını tutup nondaya golü hediye ettiğinde gönderilmeliydi bu kulüpten.işte ona o imkanları sağlayan aziz yıldırım da 20 yılda sanki 15 şampiyonluk kazanmış 5 taneside kılpayı kaçmış gibi efsane olarak anılıyor.aziz yıldırım hiç bir zaman liyakat sahibi adamları sevmedi,hepsini bi şekilde gönderdi.ister futbolcu ister yönetici olsun.volkan,emre,selçuk adı her ne olsun başarısız olan insan gitmeli,gidecek buna başkan da dahil.zamanında hizmet edip karşılığında paralarını aldılar. tekrar hizmet etmek isteyen kulübün çocuğu olarak değil gidip kendini geliştirecek,düşünce yapısı değişecek,kendini ispatlaycak öyle gelirse gelecek.başka türlü iyice orta sıra takımı oluruz.bunu anlayın yahu çok mu zor...

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

Acun'un "şampiyon olmak isteyen takım veteranlardan oluşmalıdır" minvalinde bir cümlesi var bi videoda. Yani ne kadar yaşlı varsa takımda olmalı, yaşlı=tecrübe=şampiyonluk düşüncesine sahip birisi. Emre'nin sd olmasıyla birlikte Sosa, Gg, Caner, Cisse gibi yaşlıları takıma doldurmasında eminim Acun'un da payı vardır. Mesut'un gelmesinde büyük payı olduğu gibi. Geçen sezonu belki de Mesut transferiyle çöpe attık, umarım bu sezon Mesut iş yapmaya başlar. Artık takımı ona göre mi kurarlar, ne yaparlar bilemem.

• Bu Emre fetişini anlamak mümkün değil, bir geçmişi veya tecrübesi olsa ya da şampiyonluğu alsa falan anlayacağım, Erol Bulut aynı dönem İrfan ya da Attila'sız neredeyse aynı puanı almış, taktiksel çeşitlilik göstermiş bu hocayı beğenmeyip yerine daha iyisini istemek varken aklım almıyor.

Emre'nin oynattığı oyunun 2-3 katını oynatacak Ersun Yanal var, o gelsin, Emre'den daha mı kötü? Başına tebelleş olma, rahat bırak Emre'den 2-3 kat daha iyi yönetecek ki biz bu adamı da beğenmedik, daha iyisini, modern futbolu takip edeni istedik her hoca değişikliğinde daha da geri gidiyoruz.

• Bunu görünce aklıma yarışma programındaki adamın lafı geldi. Burada yazarsam ceza yerim.  

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

hocam, eren efendi'nin duaları kabul olsa şu anda kulübün kapısına kilit vurmakla uğraşıyorduk.

kadromuz dağılacakmışmış... gören de barcelona gibi yıldızlarla dolu kadromuz var ve seneye 10 tane futbolcu gidecek zannedecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Mayıs 2021; 16:41:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Erol hocası yok ki takımda, kim uzatacak? Bu saatten sonra kalması imkansız.

Cisse Erol Bulut'un değil, Emre Belözoğlu nun gözdesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 17 Mayıs 2021; 16:14:17 >
  • ven artık şampiyonluklar görmek istiyorum.kulübede stajyer istemiyorum,kulübün bilmem nesini görmek istemiyorum.1.sınıf bi teknik kadro görmek istiyorum.finalleri kazanan bi takım istiyorum.he for she istemiyorum.fb büyüklüğü ne kupa ne şampiyonluk büyüklüğüdür zırvalarını dinlemek istemiyorum çünkü alenen bizim büyüklüğümüz kazandığımız kupa ve şampiyonluklar yüzünden.

• ali222 A kullanıcısına yanıt

Erol Bulut'un transferi değil miydi Cisse ? Ben Erol Bulut getirdi diye biliyorum, Emre getirdiyse yazık gerçekten 40-45 yaşındaki sahada yürüyen Afrikalıya iyi maaş verdik.

• Ali Koç'u tüm herşeye rağmen hâlâ seviyorum ama yok babacım olmadı işte delikanlı gibi bırak, aday olma. Sen yine kulübüne babalar gibi destek olursun.

Saadettin Saran neden aday olmuyor onuda anlamış değilim. Aziz diyenler var onlarıda anlayabilmiş değilim. Bu Aziz ci kafa bir yerlerden tanıdık geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 17 Mayıs 2021; 16:38:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Erol Bulut'un transferi değil miydi Cisse ? Ben Erol Bulut getirdi diye biliyorum, Emre getirdiyse yazık gerçekten 40-45 yaşındaki sahada yürüyen Afrikalıya iyi maaş verdik.

İstese çok daha erken gelirdi hatta hoca beğenmiyordu Cisse'yi çok gol kaçırıyor diye.

Hoş Ademi diye adam bulmuşlar gol falan atamıyor, Cisse değil, Aykut Kocaman olsa bu yaşta daha iyidir.

• @The Mandalorian

Niye aldılar ki o zaman mantığı yok, elde Frey varken gidip çöplere para verdiler. Gerçi Frey'de iyi değil ama en azından adam çalışıyordu.

Ademi, Cisse bunları Caner orta açıp kafa vursun diye mi almışlar neden yapmışlar ki keşke Emenike tarzı birini alsalardı daha çok Caner'in ortasına gol atardı.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 17 Mayıs 2021; 16:26:51 >
  • Erolun eski öğrencisi Cisse değil miydi yani gelmesindeki etken Eroldur. Frey iyi başlamıştı sene başında onunla devam etmek gerekiyordu.

• quote:

@The Mandalorian

Niye aldılar ki o zaman mantığı yok, elde Frey varken gidip çöplere para verdiler. Gerçi Frey'de iyi değil ama en azından adam çalışıyordu.

Ademi, Cisse bunları Caner orta açıp kafa vursun diye mi almışlar neden yapmışlar ki keşke Emenike tarzı birini alsalardı daha çok Caner'in ortasına gol atardı.  

Cisse ve Ademi yerine Frey kalsaydı daha kötü olmazdı, ben de bilmiyorum bunun mantığını.

Ademi ile kafa topuna çıksak indiririm onu.

• Adam dertsiz başına niye dert alsın bu kadar borç batağına kolay kolay kimse gelmek istemez. Yayıncılıktan kazanıyor adam zaten bu taraftarla diğer takımların başkanlarıyla neden uğraşsın. Başkan olmak akıllı işi değil bizim taraftarda iflah olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mesele frey veya allahyar veya ferdi değil biz adamlara fırsat vermiyoruz oynatmıyoruz 10 15 maç sonra kurtarıcı diye takıma alıyoruz kötü oynayınca çöp diyorsunuz ...

slimanı kazmaydı değilmi gitti monacoda neler yaptı ayew vardı eli sarılı diye denmedik kalmadı gitti dünya asist yaptı valbuena yı saymıyorum bile .. yav biz ferdiyi çöp ilan ettik hollanda u20 her maç çağırıyor adamda potansiyel var ama biz ille kanat yapacaz onu jailsonu illa stoper yapacaz. yav açın bakalım ozan gibi kaç tane dikine top sürebilen adam var ve biz bu durumdan hiç faydalanıyormuyuz sistemimiz varmı .. ismail barış berke ferdi oğuzkağan hepsini çöp yaptık afferim bize sonra ömer ler merih ler niye kaçıyor oluyor ... resmen öğütme makinasına döndü kulüp ne başarı var ne bir istikrar...

iddia ediyorum frey 40 maçta 20 ye yakın gol atamazmıydı bu sene söyleyin freyin maaşı 750 bin euro cissenin 800 bin euro ademi samatta vs yi saymıyorum bile  

tam azman gibi adam frey neyini beğenmiyorsunuz tamam yeteneği sınırlı çalım yok şutu zayıf ama adam azman fernandao da öyleydi onuda beğenmediniz yav siz messi gelse koşmuyor diye küfür edersiniz..

• @TheCapedCrusader

Bence de öyle. Samatta transferine çok güvendikleri için bunlar başımıza geldi. Frey'i göndermelerinin de sebebi o diye biliyorum. Muriqi-Frey ikilisi ile devam edilmesi gerekiyordu sadece Thiam transferi ile forvet transferini tamamlayacaktık. Şimdi bu Samatta'ya 5 milyon da gelmez zararına satarız gibi neyse sağlık olsun. Her transfer de tutacak değil ya bu tutar başkası tutmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 17 Mayıs 2021; 16:42:2 >
  • kadirsu kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam, maalesef, böyle çöp taraftarın olursa başarılı da olamazsın zaten.

• quote:

@TheCapedCrusader

Bence de öyle. Samatta transferine çok güvendikleri için bunlar başımıza geldi. Frey'i göndermelerinin de sebebi o diye biliyorum. Muriqi-Frey ikilisi ile devam edilmesi gerekiyordu sadece Thiam transferi ile forvet transferini tamamlayacaktık. Şimdi bu Samatta'ya 5 milyon da gelmez zararına satarız gibi neyse sağlık olsun. Her transfer de tutacak değil ya bu tutar başkası tutmaz.

Yok illa transfer yapacaklar ya, bir de taraftar baştan Frey'e etiketi yapıştırdı, sırf 2 sezondur üçüncü forvetlere saçma sapan para saçıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.