Neredesin oppa? Getir arkadaşlarından bir kaç tane. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1266. sayfa)

-
-
gökhan zanın her maç çıkıyodu statta saglık görevlileri yerine sokup maça devam ediyodu hatırlayanlar bilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiziksel oynamayan sosa'dır. pelkas hırsından dolayı, vücudunu aşırı zorlayan bir oyuncu tipi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam oppa, karşı cinsin seslenme hitabı. yani bir hanım oppa der., hyung de sen mesela. "ağbicim" der gibi. daha uygunu da vardır , bilemedim şu an.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fenerbahçe bu sene şubatta falan şampiyonluğunu ilan eder . Şimdiden Tebrikler
Ben fiziksel mucadele deyince rakiba basan,topu alan,suren,pas atan 6-8 deyince aklima Sosa geliyor.85 li bu arkadasin yaptigi isi yapan benzer 2. Bir oyuncuyu ben göremiyorum.
Hala hocanın hiçbir istediği transfer yapılmadı, forvet yok, stoper geldi mi gelmedi mi belli değil... Bu yönetim acilen istifa etmelidir. Eskiden oyuncular kampa yetişmezdi, şimdi hoca yetişmiyor. Oyuncular ise zaten alınmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
hocam oppa, karşı cinsin seslenme hitabı. yani bir hanım oppa der., hyung de sen mesela. "ağbicim" der gibi. daha uygunu da vardır , bilemedim şu an.Hocam Kore Kültürüne uzak değilim, biliyorum.
Bi gelse de keşke kötü espriler yapsam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Fenerbahçe bu sene şubatta falan şampiyonluğunu ilan eder . Şimdiden TebriklerKlasik Hincal Uluc senlikleri yine baslamis.Kanatta,Stoperde,Santraforda hatta belki oeta sahada hala eksikler var.Subatta sampiyon denmis.
Gecen sene de Mart'ta diyordu basin, limitten bahsetmiyorum parayi nerden bulduysa GS 7,6 vb verip oyuncu aliyor.Martta sampiyonsunuz.Adamlar bedava Ghezzal i getirdiler geri, Texeira geldi belese,adeta uste para da versek Coulker i da alacaklar.TS paso aliyor.
Kimse Klasik FB sampiyon senliklerine baslayamaz.Hele ki kanat,santrafor ve stoper sartken...
Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon... Hepsi eşek yüküyle topçu aldı. Bizimkiler de Darmstadt'dan beleşe Serdar Dursun almak dışında hiçbir şey yapmadı, basket koçunu bile ellerinde tutamadılar. İki koyun verseniz kaybedip murdar edecek tiplere takım yönettiriyoruz.
Vitor Hocam her şeye rağmen bu takımı kafaya oynatır ama bu takımın yüzde 70'i hazır filan değil. Yine en kötü, en dengesiz kadrolardan birisi bizde.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: husoDenilebilir Caner ile Coulker in sutlanmasi bence mantikli değil ayni yuzune bakilmadan İsmail Yuksek in sutlanmasi gibi...
Ben olsam 7 ustu her teklife Ozan i hemen yollarim.2-3 veren varsa Gustavo yu da yollarım ama bedava yollamak da amiane tabirle enayilik olur.Biz bu adama 2 sene once 6 verdik.Yasli mi?34 luk Messi,36 lik Ronaldo,Chiellini,Fernandinho,Bonucci,Ramos vb genc mi?
Hemen yasli muhabbeti yapiliyor sinirleniyorum.Atiba 40 yasina geldi ama kimse laf etmiyor 83 lu adam, ama 87 li Gustavo gitsin.Sosa icin de gitsin diyen olabilir.Ben de sevmiyorum adami gece hayatindan ustune 85 li ama Sosa nin yaptigi isi 6-8 no yapan o paslari atan 2. Bir oyuncu bana gore yok.Aliyorsan yerine ayni isi yapacak bugun gönder.
Zanka tarihin en agir stoperi vb cok adam var.Ama sen dun Aldigin Coulker i bugun sutluyorsun.Sonra kurumsallik saka gibi...Sadik bu takim topcusu degildi 2-3 sene neden tuttun?FB yi yari yolda birakan GG neden aldin?
Thiam yetersiz ama iyiniyetli Samatta yi yollayamiyorsun cunku 6m vermisin ama Thiam gidiyor.Thiam,Sinan,Caner,Sadik bonservissiz yollanacak adamlar mi?Bugun Thiam,Sinan en az 3m bonservis getirmesi lazim,Caner 1.5 Sadik in 300-500 getirmesi lazim ama 55 adam alinca adeta çöp muamelesi görüyor.
Lemos,Ademi,Frey,Zanka,Sadik say say bitmiyor.Bunlar nedir ya?3 senede 10 pahali yabanci alsaydin 8 i tutsaydi cok daha karliydin.Sacmasapan isler...
Adamlar pusuya yatmis uste para versinler alalim diye bakiyor.Thiam bedava gidecek adam mi?Sinan oyle, Caner sana 10 asist yapmis yolla nasil bir kafa bu anlamadim.
Alıntıları GösterLigin başlamasına az bir süre kala hocayı getirirsen ve kampa 40 tane oyuncu çağırırsan transferler hariç, hocanın hata yapma olasılığını artırırsın.
Caner çok doğru bir hamle idi. İsmail Yüksek denenmesi gereken oyuncuydu ama orta sahadaki 2 pozisyon için
Zajc, Gustavo, MHY, Ozan, Sosa, İrfan gibi oyuncular varken İsmail Yüksek'e gel kal demek çocuğun bir senesini çalmaktan başka bir şey değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: T@rhuncuBeşiktaş, Galatasaray, Trabzon... Hepsi eşek yüküyle topçu aldı. Bizimkiler de Darmstadt'dan beleşe Serdar Dursun almak dışında hiçbir şey yapmadı, basket koçunu bile ellerinde tutamadılar. İki koyun verseniz kaybedip murdar edecek tiplere takım yönettiriyoruz.
Vitor Hocam her şeye rağmen bu takımı kafaya oynatır ama bu takımın yüzde 70'i hazır filan değil. Yine en kötü, en dengesiz kadrolardan birisi bizde.
Kadro dengesiz falan değil, 3 oyuncu ile tamamlanıyor. Gidecekler çok sadece, yoksa hocanın belirlediği sisteme göre alınacak oyuncu sayısı şuan 3 tane.
Gidecekler hocanın değil yönetimin problemi, onlarda gidecektir. Yatayımda takımda kalayım diyebilecek tek kişi Dirar.
-
Dogru hamle 10 asist yapmis Caneri yollamak,dun alinmis 30 yasinda Coulker a 500 bin Usd biz imza parasi verdik ustune soguk su icelim yeter ki sen ucretini ode ,6m Samatta yi almak zorunda kal, is yapabilecek Thiam i degersizlestirmek ise yanlis hamle nedir bilmiyorum.
Bak Dirar i unutmustum o da 31 yasinda 4.5 ile alinmis Aykut un kazigiydi.Hangi yonetim ise bu ya da onceki yonetim 3 yil uzatti.Daha Ersun un prensi 3m aldirilan Tolgay falan var.Bir yonetim transfer yapiyor ve %90 i tutmuyor.Cope giden paralara bak.Dun siz benim vizyonumu anlamamissiniz ertesi gun Hosgeldin Ersun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 12 Ağustos 2021; 14:41:45 >
Bence haklısın. Ferdi pelkasın pozisyonunda, ileri uçta da valencia olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotvote -- 12 Ağustos 2021; 14:41:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: huso
Dogru hamle 10 asist yapmis Caneri yollamak,dun alinmis 30 yasinda Coulker a 500 bin Usd biz imza parasi verdik ustune soguk su icelim yeter ki sen ucretini ode ,6m Samatta yi almak zorunda kal, is yapabilecek Thiam i degersizlestirmek ise yanlis hamle nedir bilmiyorum.
Bak Dirar i unutmustum o da 31 yasinda 4.5 ile alinmis Aykut un kazigiydi.Hangi yonetim ise bu ya da onceki yonetim 3 yil uzatti.Daha Ersun un prensi 3m aldirilan Tolgay falan var.Bir yonetim transfer yapiyor ve %90 i tutmuyor.Cope giden paralara bak.Dun siz benim vizyonumu anlamamissiniz ertesi gun Hosgeldin Ersun...isterse messi olsun takimda olay çikaran adam olduktan sonra ne fark eder
-
en büyük rakibimiz hakemler ve sağlık ekibi. burak bey şovuna erken başlamış.
-
Bu yönetime suç atmayın.Adam gitmem dedi onlarda maaşı 3 yıla yaydı.
Yönetimde çok fenerlilik ruhuna kurban olduk.
Emre abin dedi kriptocu çıktı.İçten feneri yedi.Volkan dedik adam sadece mimiksiz maç izledi stajını yaptı.Şimdi o hayali olan antrenörlükten yorumculuğa geçti.Aaaa nasıl bir hayalmiş öyle ya.Ağlayarak hayalim de 2 ay geçsin para yüzünden yorumcu ol.Baksen.
Fener taraftarı önce duygusallığı bırakıcak.Caner,gökhan falan doğru karar kardeş.Abi abi diye diye topçuların aklını karıştırırdı.
Ali koçu engelleyen en büyük şey taraftae gözüyle kulübe abicilikle doldurması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKO70 -- 12 Ağustos 2021; 15:8:49 >
bu takıma saglam forvet alınmazsa sampiyonlugu unutun. samatta kola bidonunun her mac ne yapacak neler yapabilir dusunmememiz gerekir artık hazirlik maclarında bile vasatın altindaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X