Olsun yıldızsız formamız var bizim !!!!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1264. sayfa)

-
-
-
Pelkasın omzu çıkmış öncelikle geçmiş olsun, yazıldığı gibi 4-6 hafta falan sürmez. O süreler omuz çatlaması durumlarında ancak o kadar sürer. Pelkas 2 hafta içinde maça çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 12 Ağustos 2021; 11:34:39 > -
Kaliteli ve sisteme uygun bir futbolcu bakıyorlar. Tabi o da yüksek maliyet demek.
Artı limit sıkıntısı var. Gönderilecekleri göndermeden limitleri açmadan forvet alınmayacak gibi.
Transfer bitiş gününün sonlarına kalacak yüksek ihtimal golcü transferi.
Hazırlık maçlarına bakarsak bir şekilde gol atabiliyoruz.
O yüzden bence, golcü transferi, kaliteli isim almak şartıyla bekleyebilir.
Asıl önlem alınması gereken taraf. Kolay gol yememiz.
Sağ ve sol da Osayi ve Ferdi' nin savunmasının yetersiz gelmesinin üzerine, birde
mevcut sistemde orta sahada defansif yönünden faydalanabileceğimiz tek oyuncu Gustavo'nun aşırı formsuz olması çok fazla pozisyon vermemize neden oluyor.
Yani sağ ve sola kanat bek transferi bence ilk öncelik.
Hatta o transferler yapılıncaya kadar solda Novak ve sağda Nazım oynarsa ilk haftaları fazla kayıp vermeden atlatmamız için daha iyi olacak.
Neden Novak ve Nazım diyorum. Hazırlık maçlarında ne Ferdi'den ne de Osayi'den ofans katkısı alamadık.
(Buna rağmen yeterli gol pozisyonu üretebildik.)
Üstelik onlar defansı zayıflattılar. Novak ve Nazım ofansta çok etkili olamasalar bile defansta onlardan çok çok daha iyi katkı verirler.
Ama tabi koca sene böyle olmaz. Sağ ve sol kanat bek mutlaka alınmalı.
-
Sezona yine fırtına gibi başladık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E017C29F7Vermem.
Sörloth trabzon artığı ve 1 yıllık oyuncu. Beli sosa gibi satacak ne biliyoruz ? bence büyük risk o paraya
Alıntıları GösterSosa dede oldu artık. 36 yaşındaki adam nasıl katkı versin. Sörloth geçen sene belki de Avrupa'nın en iyi yönetilen kulübü olan Leipzig'e 20 milyon Euro'ya transfer oldu. Geçen sene sürekli yedek kaldığı için ayrılmak istiyor. İstese taraftarı olmayan kulüpte, güzel maaş ile kariyerine yedek kulübesinde devam edebiir ama top oynamak istiyor. Ben böyle futbolcuları Fenerbahçe'de görmek istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bu taktik ile devam edilecekse sağ, sol kanat bek şart. Hem hücuma destek vermeleri gerekiyor hem de savunma yapmaları. Pozisyon bilgisi üst düzey olmak zorunda. Novak'tan da çıkılabiliyorsa çıkılsa keşke. Stoper desen stoper değil sol kanat beke koysan orada da olmaz. Gerçi oyuncu satışında çok zorlanıyoruz. Novak'a gelene kadar gitmesi gereken bir sürü oyuncu var. Sene sonu hayal kırıklığı olmaz yine umarım.
-
2 tane Avrupa ligi Play-off maçını da ekleyeyim. 5 maç kaçtı.
Fener Editörtwitter
“Giuliano’nun omzu çıktığında 19 gün kaçırmış, buradan yola çıkarsak; Pelkas, Adana-Antalya-Altay maçlarını kaçıracak, Sivasspor maçında oynayabilir durumda olacak.”https://twitter.com/Fenereditor/status/1425737681074524164?s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ice Platypus
-Hocam Pelkas’ın omzu çıktı
+ Allah şifa versin.
Alıntıları Göster- Hocam pelkas sakatlandı
+ GEÇER
-
Pelkas en formda oyuncumuzdu kötü oldu. Bence ileri üçlüde 2 tane 10 numara yerine arkasında Valencia gibi bir adam oynamalı.
Serdar
Valencia - Mesut
Gol atma şansımız ve ileri daha hızlı çıkmamız böylece daha uygun olur.
-
Hay ananı avradını ya daha sezon başlamadan pelkas paket olmuş.
Umarım İrfan-Valencia aratmaz kendisini...
Hasan Gürsesyoutube
Binance Borsası Kullanımını Anlattığım Videom https://www.youtube.com/watch?v=LYFi4ucg248 Binance Üye Olmak için https://www.binance.com/?ref=15082839https://www.youtube.com/watch?v=ujT1mU1Dx3Y
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 12 Ağustos 2021; 12:17:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ShibaNeko
Ayı Ozandır kesinOmuz çıkması her zaman darbeye bağlı olmuyor. Benim öğrenci olduğum yıllarda bizim bir arkadaş bir takımın altyapısın da oynarken omuzu çıkmıştı. Darbe filan ve her hangi bir temas olmadan
-
-
Pelkas'a geçmiş olsun en fazla 3 hafta kaçırır
3-4-2-1'den
3-4-1-2'ye geçeriz Mesut 10 numara, Valencia - Serdar çift forvet
-
Ben dün öylesine Bein hesabıma girip maçları bulup üzerine tıkladım. Bekledim ki maç günü ve saatinde aktif olacaktır yazısı çıkacaktır diye çünkü lig zamanı öyle diyor oynanmayan maça tıkayınca ama onun yerine bu pakete sahip değilsiniz dedi. Umarım onu lig başlamadığı için demiştir çünkü daha geçen hafta uzattım üyeliği.
-
Googlede baktim omuz cıkması 12 16 hafta yaziyor sporcu oldugu icin 8 dihelim bizim doktor burak olduğu için 20 haftada iyileşir gecensene ne cektirdi bize şu burak milletin futbolcusunun ayağı kopuyor 2 haftada sahada bizimkiler ödem bağlıyor 1 ay ortada yok !!
Burak kunduracıoğlu = Pier arzuman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X