Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵1907Brostwitter
    “Çin medyasında yer alan habere göre, Min-jae Kim'in Fenerbahçe'ye transferi tamamlandı. Kim, şu anda Türkiye'deki bazı prosedürlerden geçiyor. Transferin henüz resmi olarak açıklanmaması nihai sonucu etkilemiyor. Kim, takıma geç katıldığı için açılış maçını kaçırması muhtemel.”
    https://twitter.com/1907Bros/status/1425743883166789636?s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hücumda iş yapacak en önemli oyuncumuz pelkastı, onsuz işimiz zor olacak.

• Yok Pelkas'ın futbol hayatı bitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şaka maka omuz sakat iş. Hem kırığım hem çıkığım vardı. 1 yıl sonra bile basketbol oynamakta zorlandım

• Tamamen iyileşip %100 eski haline gelmesi 12-16 hafta sürüyormuş, ama 2 hafta içinde bir çok işi normal şekilde yapabiliyormuşsun. Ağırlık kaldırma ve omuz hareket ettirilen sporları yapmak için 6 hafta ila 3 ay arası zaman geçmesi gerekiyormuş.

Futbola muhtemelen 3-4 hafta içinde döner diye tahmin ediyorum.

• Acil bir şekilde sağlık ekibinin değiştirilmesi gerekiyor, geçen sene ve ondan önceki senelerde de onlarca defa önemli maçlarımızda önemli olan futbolcularımız sanki bir dal parçası gibi sakatlandılar bir anda. Neden ortada yok iken. Ben Ali Başkan'ın yerinde olsam yurtdışından parası neyse verip sağlık ekibiyle değiştirttirirdim.

• Maçta en ufak darbede yere yığılırlar, kaleciye pas verir gibi şut çekerler. Antrenmanda Pelkas'ın omzunu çıkarıp Altay'ın elini kırıyorlar. Vallahi bravo.

• Yemin ediyorum şaka gibi! Önemli oyuncuyu son günlerde satmayalım, takımın sistemi bozulur diyoruz. Bu sefer de adam sakatlanıyor. Ne güzel formdaydı, Mesut ile de iyi bir ikili oluşturmuşlardı...

Kim de ilk maça yetişmez, Novak oynar kesin. Allah yardımcımız olsun şimdiden.

• Her ne kadar üzücü olsa da Pelkas'ın yokluğu çok büyük bir sorun yaratmaz. Attila, Altay ve Zajc kadar kritik bir isim değil. İrfan veya Valencia oynar yerine.

• Sağlık ekibini belediye veterinerlerinden mi seçtik ne yaptık biz ya

• Ulan olacak iş mi şu lig başlangıcında offff. Daha kimbilir sakatlıkla kimleri kaybedeceğiz. Geniş kadro çok önemli.

Pelkasa bir şey olacağına gustavoya olsaydı keşke.⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    gününde bir ozan, eski günlerine dönmüş bir irfan ile direk skor katkısı olur. ama bizde , kim yoksa o yüceltilir. sol tarafta sıkıntı yaşasak "caner niye yok ağbi" diyen bile çıkabilir. yazdığınız gibi , kritik bir mevki değil, genel anlamda pelkas'ın yeri. olsa iyi olurdu tabi, yok diye karalar bağlamaya da gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pelkas, vole yada rövaşata atmaya çalışırken omzu çıkarttığına yemin edebilirim ama ispat edemem.

• 2 haftaya oynar pelkas. çok fiziksel oynayan bi adam değil bişey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

gününde bir ozan, eski günlerine dönmüş bir irfan ile direk skor katkısı olur. ama bizde , kim yoksa o yüceltilir. sol tarafta sıkıntı yaşasak "caner niye yok ağbi" diyen bile çıkabilir. yazdığınız gibi , kritik bir mevki değil, genel anlamda pelkas'ın yeri. olsa iyi olurdu tabi, yok diye karalar bağlamaya da gerek yok.

Denilebilir Caner ile Coulker in sutlanmasi bence mantikli değil ayni yuzune bakilmadan İsmail Yuksek in sutlanmasi gibi...

Ben olsam 7 ustu her teklife Ozan i hemen yollarim.2-3 veren varsa Gustavo yu da yollarım ama bedava yollamak da amiane tabirle enayilik olur.Biz bu adama 2 sene once 6 verdik.Yasli mi?34 luk Messi,36 lik Ronaldo,Chiellini,Fernandinho,Bonucci,Ramos vb genc mi?

Hemen yasli muhabbeti yapiliyor sinirleniyorum.Atiba 40 yasina geldi ama kimse laf etmiyor 83 lu adam, ama 87 li Gustavo gitsin.Sosa icin de gitsin diyen olabilir.Ben de sevmiyorum adami gece hayatindan ustune 85 li ama Sosa nin yaptigi isi 6-8 no yapan o paslari atan 2. Bir oyuncu bana gore yok.Aliyorsan yerine ayni isi yapacak bugun gönder.

Zanka tarihin en agir stoperi vb cok adam var.Ama sen dun Aldigin Coulker i bugun sutluyorsun.Sonra kurumsallik saka gibi...Sadik bu takim topcusu degildi 2-3 sene neden tuttun?FB yi yari yolda birakan GG neden aldin?

Thiam yetersiz ama iyiniyetli Samatta yi yollayamiyorsun cunku 6m vermisin ama Thiam gidiyor.Thiam,Sinan,Caner,Sadik bonservissiz yollanacak adamlar mi?Bugun Thiam,Sinan en az 3m bonservis getirmesi lazim,Caner 1.5 Sadik in 300-500 getirmesi lazim ama 55 adam alinca adeta çöp muamelesi görüyor.

Lemos,Ademi,Frey,Zanka,Sadik say say bitmiyor.Bunlar nedir ya?3 senede 10 pahali yabanci alsaydin 8 i tutsaydi cok daha karliydin.Sacmasapan isler...

Adamlar pusuya yatmis uste para versinler alalim diye bakiyor.Thiam bedava gidecek adam mi?Sinan oyle, Caner sana 10 asist yapmis yolla nasil bir kafa bu anlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

2 haftaya oynar pelkas. çok fiziksel oynayan bi adam değil bişey olmaz

Ben olsam tek kolla oynarım çolak ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D430CD60

Ben olsam tek kolla oynarım çolak  

Alıntıları Göster

millet nanemolla ya omzu çıkmış nolcak takarsın yeni gibi olur sanki kaval kemiği kırıldı

• 
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.