Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21602161216221632164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanes26

    Bizim iç saha maçları can sıkmaya başladı gecen seneden beri bu böyle artık kadıköy havası kalmadı. Bununda sebebi iç rahatlık hangi maça kolay evimizdeyiz rahat maç desek tam tersi oldu erol hocada bu rahatlığa alışmışki normal olarak karşılıyor iç saha kayıplarını. Şunu unutmayınızki bu sene şampiyonluk gelmezse alikoç erol takımın yarısı gidecek yani bi 5 sene daha unutun şampionluğu. Seneye gsnin bjknin borçları katlanacak bu yüzden şampiyonluktn gelecek paraya aç kurt gibi saldırıyor. Biz 7 senedir şampion olamıyoz herkzden çok borcumuz var ama nedense en rahat takım biziz işte bu rahatlık bizi herşeyden ediyor..

    ali koç'u bu ekonomik krizde yollayan kulüp salaktır. nokta.

  • Aziz Yıldırım ekibini yenileyip derhal seçimle başkanlığa geri dönmeli.

    Aykut hoca geçici bir süreliğine teknik ekibin başına geçmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadronun ilk 11'i ve yedekleri net olarak belirlenmeli ardından ona göre takım organizasyon çalışmalı. Erol Hocanın geçen sezonlarda yaptığı gibi rakip takıma göre taktiklerde kullanılmalı. Devşirme pozisyon özelliğinden vazgeçilmeli. Ben orta sahanın fizik gücünün yüksek olmasından yanayım ozan-gustavo-10 numara pelkas şeklinde bir orta saha düşünüyorum Ozan'ın hareketliliği Gustavoyu da rahatlatıp hücuma daha rahat katkı sağlamasına yardımı olur. Ozan Pelkasla birlikte verkaçlara girebilecek bir futbolcu. Sağ kanat ve sol kanatta diyecek sözüm yok eğer hocanın istediği Valencia ise oynatsın ama solda Perotti'nin yokluğunda birinin oynaması gerekiyor aklıma Ferdi geliyor ama kardeşimiz bu sezona Fenerbahçe içerisinde çok kötü girdi ne diyeyim değişik bir süreç.

  • Perotti en az 1 ay yokmuş zamanında yatmaya geldi dediğim için boş yapanlar alıntılasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erol Bulut geçen sene Fatih Terim'in hatasına düşüyor. Geçen sene de Terim maçı yetenekli topçuların ayağına bırakıyordu kalite ile alırız sanıyordu ama ortada bi şablon yoksa o adamlar da etkisiz kalıyor. Ne zaman bi taktik çizdi rakiplere göre esnek bi sistem getirdi o zaman 8/8 yaptı ama tren çoktan kaçmış oldu. Erol da maçı eline alamayınca Caner-Sosa-Ozan koparsın ya da yan toptan gol gelsin diye izlemeye başlıyor ve maçı aslında kendi kilitliyor. Erol hoca futbolcularından önce kendine güvenmesi gerek çünkü sırtına bagaj topluyor. Sonra da Cisse çıkıyor Pelkas'ı almak zorunda hissediyor Caner'i sokmak zorunda kalıyor. Taktiğine ve kendine güvenmesi lazım.

  • Arkadaşlar dünkü maçın tamamı elinde olan, gören duyan var mı acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

    Aziz Yıldırım ekibini yenileyip derhal seçimle başkanlığa geri dönmeli.

    Aykut hoca geçici bir süreliğine teknik ekibin başına geçmeli.

    Bomboş yorum yaparken keyif mi alıyorsun ? Git biraz hayatını sorgula, belki bir çıkar yol bulursun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Bir tek Perotti'nin eksikliğini hissederiz. Diğerleri faso fiso.. Malum Perotti'nin de böyle olacağı baştan belliydi..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcaysson kullanıcısına yanıt

    Hadi ben öldük, bittik edebiyatı yapmayayım. O halde sen de toz pembe hayalleri bir kenara bırak hocam. Sana bir soru :


    Korner ve duran toplardan bu kadar gol atmamış olsaydık, şu an tablonun neresinde olacaktık ?


    Sezon başlamış, üstüne 10 hafta geçmiş. Biz hala hatalardan ders alacağız noktasındayız. Hangi hatadan nasıl ders alınacak ?


    Gs ile bir tutulmuş. Ancak tutulamaz. Bugün gs bu noktaya hangi eller ile getirildiğini herkes iyi biliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 30 hafta var daha neler olcak kim bilir. Yenilcezde yenicezde. Neden 1 maç kazanınca şampiyon olmuş gibi yada yenilince gitmiş gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dx

    Daha 30 hafta var daha neler olcak kim bilir. Yenilcezde yenicezde. Neden 1 maç kazanınca şampiyon olmuş gibi yada yenilince gitmiş gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum

    çünkü türkiye'de futbol skor taraftarlığı üzerine kuruludur. hocanın hatalarını eleştirmek tabii serbest kimse eleştirilemez değil ama ilk yenilgide hoca kovulsun, bilmem ne falan demek abes, saçma, mantık dışı.

  • Ortalık yine yangın yerine dönmüş.alti üstü ni maç kaybettik olacak arkadaşlar bunlar.hemen asip kesmelere baslamissiniz.yapmayin arkadaşlar biz ne günler gördük yapmayın.suan takımımıza destek olmamız gerekiyor.takim olmak kolay değil.isterseniz messiyi Ronaldo yu yada de brune u getirin.zamana ihtiyacımız var.hep destek tam destek.ders alıp önünüzdeki maçlara bakicaz.lig uzun maraton.moralleri bozmak yok.insallah sene sonu o 4.yildizi takan bizi olucaz...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dx kullanıcısına yanıt
    Hele şükür aklı başında bi post okudum şu sayfada.vallahi girmeye korkuyorum şuraya gün içinde..herkes kelle istiyor, okadar sabirsizizki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bizdeki sistemi yozlaşmış buluyorum. skorlar gerçekçi değil ve buna hakemlerin de katkısı oluyor. hakem hatalarını görünce haliyle, federasyon ve kulüpler de buna ister istemez ortak gibi görünüyor. hal böyle olunca da inanın futbol izleyecek zevk kalmıyor. işin tv tarafında da kalitesizlik olunca, corona'yı da dahil edince spor bitmiş oluyor. en azından benim için. şimdi derbilerde favori olmaz deniyor doğru ama yani ilk atakta ilk gol yiyen bir takım olunca, iş teknik direktöre kadar varıyor. hoş, gerçi o da duruma göre kendisinden istenileni yapabiliyor. bizde herkes td.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Raven

    Bu mesaj silindi.
    Lemosa orada kizdiğinda içimin yağlari erimişti
  • Aksam cisseyi cikarip kemali almak hataydi. Cisseyi cikarmayacakti kemali oyuna alacakti sagli sollu ortayla forvetteki 2 santraforu besleyecekti. Adamlarin STOPERI yok STOPERI bu rakibe karsi maca tek forvetle baslamak bile hataydi ilerleyen dakikalarda bu hatayi duzeltmesi gerekiyirfu. Serdarla baslamamak hataydi tek forvet baslamak ayri bi hata. 2 bariz ve basit hata maci vermemize sebep oldu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

    Kanser eder o boşluk insanı, rakip üstümüze gelirken de orta saha diye bir şey yok takımda, çabucak geçiveriyorlar. Bu çözülmesi gereken problem aşaması da değil hoca bunları nasıl görmez, 10 haftadır nasıl önlem almaz akıl alır gibi değil.

  • 
Sayfa: önceki 21602161216221632164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.