Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
154
Favori
2.091.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Gs sezon ortası yönetim+hoca değiştirdi sinan hariç düzgün yedeği yoktu adamların. Ft donktan verim aldı, aykutun başına gelse aynısı ndiaye yollanıp donka kalınsa ortalığı yıkardı kendisi de fanboyları da. Kjaer gitti stopersiz kaldık diyen fanboylar var inanılmaz.

Bjk cl macerası yaşadı, onların da forvetleri gitti.

Alıntıları Göster
    Başarısızlığa kılıf bulmak kolay. Başkanı suçlarsın, taraftara çamur atarsın, kadro kötü dersin. Bahane mi yok sanki. Ama gerçeklere bakarsak Hasan Ali orta saha oynadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Zidan Munih Madrid bunlar nere Fenerbahçe nere bazen ben başka bir takımın taraftarıyım gibi düşünüyorum. Sizin tutugunuz Fener ile benim gördüğüm Fener bambaşka inş sizin gördüğünüz Fener gerçektir.

Benim gördüğüm Fener bu kur ile bu taraftar yapısı ile bir iki sene daha başarısız olursa gümleyecek

Alıntıları Göster
    Ben Bütçelerden ya da kurdan bahsetmedim,bir felsefeden bahsettim.Burdaki ayrımı kaçırıyorsun.Evrensel değerler heryerde aynıdır.Özellikle global futbolda bunun İspanya'sı ,Almanya'sı Türkiye'si yok.

Bugün Fb'nin formasını koysan,kulübeye hoca diye Merzifon'dan eşşek getirip bağlasan yine şampiyonluğa oynar.

Ancak Aziz ve avaneleri yüzünden,gerek duyulan antipati,gerek borçlar gerek saklı gizli işler,kısaca çiftliğe dönen bir enkaz var ve uzun yıllardır yerli vitaminsiz topçuların sığınma yeri ve gece hayatı için seçilen yer olmuş,yapılan verimsiz isabetsiz yabancı oyuncu seçimleri ve hoca yanlışları da de eklenince ortaya çiftlik kebabı çıkıyor.

Fenerbahçe Türkiye'deki tartışmasız en büyük potansiyele sahip kulüptür.En başarılı demiyorum,kapasite ve etki olarak en büyük hacim Fenerbahçe'nindir.

• Aspor'da Mehmet Emin Uluç ne yalamış Aykut'u ne yalamış!

29 yıl sonra kupa getirdi, 17'de yaptı şampiyon yaptı, Fenerbahçe tarihinin en iyi Avrupa başarısını elde etti. Ersun kimmiş Aykut'un ekmeğini yedi vs. vs.

Almayın ulan şu pis ağzınıza Fenerbahçe'nin adını. Gidin başka hangi takımı konuşuyorsanız konuşun.

Edit : Yok tribüne gitmeyen Güruh sadece Aziz'e kızıyormuş da başkan Aykut'la devam etse sadece 3-5 çatlak ses çıkarmış önemsizmiş de. Oha lan oha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortescue -- 11 Haziran 2018; 18:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Ben Bütçelerden ya da kurdan bahsetmedim,bir felsefeden bahsettim.Burdaki ayrımı kaçırıyorsun.Evrensel değerler heryerde aynıdır.Özellikle global futbolda bunun İspanya'sı ,Almanya'sı Türkiye'si yok.

Bugün Fb'nin formasını koysan,kulübeye hoca diye Merzifon'dan eşşek getirip bağlasan yine şampiyonluğa oynar.

Ancak Aziz ve avaneleri yüzünden,gerek duyulan antipati,gerek borçlar gerek saklı gizli işler,kısaca çiftliğe dönen bir enkaz var ve uzun yıllardır yerli vitaminsiz topçuların sığınma yeri ve gece hayatı için seçilen yer olmuş,yapılan verimsiz isabetsiz yabancı oyuncu seçimleri ve hoca yanlışları da de eklenince ortaya çiftlik kebabı çıkıyor.

Fenerbahçe Türkiye'deki tartışmasız en büyük potansiyele sahip kulüptür.En başarılı demiyorum,kapasite ve etki olarak en büyük hacim Fenerbahçe'nindir.

Alıntıları Göster
    Yakın kadro değeri olur felsefe filan anlarım. Bahsettiğin kuluplerle yarışma şansı yok.

Bjk Gs taraftarıda aynı şeyi söylüyor. Forma şampiyonluğa oynuyor diyo. Böyle bir şey yok.

Kötü yönetildiğimiz doğru buna katılıyorum. İyi yönetmeye aday biri geldi. Sizin gerçekci hedefleriniz yok. Hedefini gerçekci koymazsan başarılı olamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Mantıklı her açıklamayı okuyorum ve mantıklı cevap vermeye çalışıyorum. İki mesajdan sonra cevabı olmayınca kulağının üstüne yatanlar sizlersiniz. Ben mesela hala senden Aykut hocanın gs maçında 90. dakikada süre geçirmek için yaptığı değişikliğin amacını soruyorum. Önce açık açık değişikliği erken istedi oyun durmadı diyerek yalan söyledin. Öyle olmadığını 1 dakika önce gs'ın vakit geçirmek için değişiklik yaptığını Aykut Hocanın bunun bitmesini bekleyip tekrar vakit geçirmek için değişiklik yaptığını yazdım. O günden beri ses yok senden.
    Ben uzun uzun cevap yazdım da "bik bik ötmeyin" kısmını tartışırken bile şikayet ederseniz bir zahmet tartışamayız. Cevap veremeyince şikayet edin oh karşı taraf cevap vermemiş gibi yatın üstüne, geç o işleri, o hataya bir kere düşerim, tartışma falan yok, iki gram futbol bilginize bir şey katsam ne olur katmasam ne olur. Tek bildiğiniz klişeleşmiş medyanın algı lafları, medyada duymayacağımız bir tane orijinal lafınız yok "Aykut vasat" "Aykut kabız defansçı" "Zaman geçirdi 90'da" hep oradan buradan laflar. Fenerbahçe düşmanı herifler 3 temmuz sorası şikeci diye atıp tuttu her yerde bkz Serdar Ali bkz Erman Toroğlu, siz de bunların laflarını burada yazıyorsunuz. Açın Fener maçı sonrası Erman Toroğlu, forumun özetini görürsünüz "İyi abi Fenerbahçe 4 attı ama sor bakıyım ZEVK VERDİ mi? KABIZ FUTBOL abi, 80 DE VALBUENA'YI NİYE ALIYORSUN? Yani bu oyundan hoşlanan Fenerbahçe'li var mı 3 puan aldı da ne oldu abiiğğ? Serdar: Fenerbahçelileri VASAT'a alıştırdılar, VASAT'A TAMAH ettiriyorlar, AYKUT HOCA FALAN DEĞİLDİR, DEFANSÇI hocadır, hala TOPAL SOUZA'dan vazgeçemiyor korkudan, 2-1 ÖNDESİN TAKIMI GERİ ÇEKİYORSUN...

Bak bu lafların hepsinin içinde derin bir cehalet var, uzun uzun açıklama yok artık dediğim gibi, Aykut'u takımı tutup geri çekiyor falan sananlar öyle sanmaya devam etsin, bu adamları dinleyip BİK BİK aynı lafları ötüyorsunuz burada, papağan oldunuz artık, bir gram orijinal fikriniz yok, azıcık bile bir şey katmıyorsunuz üstüne, bu kafayla tartışıp ne kazanalım?

He bu holigan, hater, cahil kitle istediğiniz yapabilir, bu Fenerlilik değil, bu; takım yendiği sürece Fenerliyim, arkadaşlarla dalga geçtiğim sürece Fenerliyim, benle dalga geçilirse takıma söverimci egoist taraftar modeli. Diğer bir model ise gerçekten sarı laciverti benimsemiş, kötü günde de iyi günde de takımını sahiplenir, hocasına laf ettirmez, ederse içeride eleştirir, sizin gibi GSLİLER BİLE NE DİYOR tarzı acınası hareketlere girmez. Aykut da gelse destekleriz, Dick de, İsmail de, Zico da, he bizden sonra koşa koşa TS'ye gideni desteklemem, başarısızlığında üstüne çökerim, he takımı yine desteklerim orası ayrı, ama sizin gibi malum seçmen kitlesi modeli kör kütük şuna hate, şuna fanlık ohh 0 mantık, böyle olamayız kusra bakmayın.

İnanıyorum cevabını iyice aldın, daha da alıntılama mümkünse, dediğim gibi futbol tartışma işini çoktan geçtim sizinle, sebepler yukarıdadır tekrar tekrar oku, hadi.

Edit: "Aykut'un ismini ağzınıza almayın" deyip Ersun denen haini yalayanlar net Fenerbahçeli değildir, çok net yani. Fener'e gerek yok bak, tanımadığın birine bile biri ihanet etse o ihanet edene bir antipatin oluşur değil mi? Ama bizim midesiz taraftar ezeli düşmanlarımızdan Bursa'yı kümede tutmak için hatır şikesine giren, bizde kovuldu diye koşa koşa TS'ye giden bir kinci haini yalıyor, bu kadarsınız işte, Azizbahçeliler sizi, Aziz'le düşünceleriniz ayrı ama karakteriniz apaynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 11 Haziran 2018; 18:34:14 >

• Fortescue kullanıcısına yanıt
    Ali Koç seçilmeden önce de Aziz güzellemeleri yapıyordu bu kel arkadaş. Nerede boş insan var hepsi A Spor'da.
  • Can Bartu'nun dediği gibi, böyle garip bir futbol, mahalle maçları bile daha keyifli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 11 Haziran 2018; 18:34:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Yakın kadro değeri olur felsefe filan anlarım. Bahsettiğin kuluplerle yarışma şansı yok.

Bjk Gs taraftarıda aynı şeyi söylüyor. Forma şampiyonluğa oynuyor diyo. Böyle bir şey yok.

Kötü yönetildiğimiz doğru buna katılıyorum. İyi yönetmeye aday biri geldi. Sizin gerçekci hedefleriniz yok. Hedefini gerçekci koymazsan başarılı olamazsın.

Alıntıları Göster
    Benim kelimelerim artık burada bitiyor. Bu kadar zor olmamalı yazdıklarımı anlamak.Halbuki gayet sade ve anlaşılabilir yazıyorum.

Yazdıklarımı baştan okursan, ben Madrid ve Munchen ile yarıştan bahsetmiyorum.Ben bir felsefeden bahsediyorum.Felsefe para ile alınmıyor. Alınsa emin ol Aziz onu da alırdı.

Duruş sahibi olmak, kalibreli kişilerin işidir ve domino etkisi ile kitlelere uzanıp hacim kazanır.Ali Koç en çok burda anlam kazanıyor.

Spor olsun,farklı bir meslek dalı olsun,iş ve emeğe;başarı ve disipline dayalı başarı ivmesi.Bu felsefe; ekmek ve su gibi temel yapıtaşı olmalı diyorum.

Ancak Fenerbahçe'de durum böyle değildi uzun yıllardır.

• Aykut'u güzelleyen adam resminde Sakaryaspor var lol

• quote:

Orijinalden alıntı: Meltoriel

Alt yapıya kim geldi dostum? Kaçırdım ben herhalde.
    https://www.aspor.com.tr/galeri/fenerbahce/altyapiya-eski-barcelonali

Resmileşti mi bilmiyorum da hocam o gün bu adamı yazdı herkes.Resmi değilse affola.Yanlış biliyorum.Resmi bir açıklama yapılacak mı bu kişi için onu da bilmiyorum.
  • david moyes gelirse taraftarın içi rahat olsun
    iyi taktisyen yetenek avcısı, sürekli büyük takımların altyapılarını bile takip ediyo ama everton gibi bi çalışma ortamı bulamadı, proje takımında genç yeteneklerle inanılmaz bir iskelet oluşturabilir

ama inşallah sarri olur çok istiyorum
  • aykut hocayla yolların ayrıldığı bugün duyrulmalı. elin yardımcı hocasını ikna etmek için koca fenerbahçe(!) kaç gündür didiniyor, o arada da aykut hocaya sen bizden haber bekle diyorlar. bugün sözleşmeye son versinler. buvac'ı ikna ederlerse :D getirsinler. yok edemezlerse başka birini getirsinler. koca fenerbahçe allahın yardımcı hocasını ikna edemiyor günlerdir, burdakilere sorsak aykut zorla duruyor. aykut hoca'nın fb sevgisini suistimal etmesine gerek yok comolli'nin. çalışmayacaksa haber versin bekletmesinler adamı. sanki getirecekleri kişi conte.
  • Aykutçular yallah konyaspora Fenerbahçe bizmdir. Çapınız ölçüsünde takım tutunuz lütfen.
  • Sinirlenmenize gerek yok. Ortalığı kızıştırmak istemiştim.

Ancak hala yolları ayırmaması, beni düşündürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

aykut hocayla yolların ayrıldığı bugün duyrulmalı. elin yardımcı hocasını ikna etmek için koca fenerbahçe(!) kaç gündür didiniyor, o arada da aykut hocaya sen bizden haber bekle diyorlar. bugün sözleşmeye son versinler. buvac'ı ikna ederlerse :D getirsinler. yok edemezlerse başka birini getirsinler. koca fenerbahçe allahın yardımcı hocasını ikna edemiyor günlerdir, burdakilere sorsak aykut zorla duruyor. aykut hoca'nın fb sevgisini suistimal etmesine gerek yok comolli'nin. çalışmayacaksa haber versin bekletmesinler adamı. sanki getirecekleri kişi conte.
    Keşke baştan istifa etseydi. Bana Buvac gelecek gibi geliyor. Aykut Hoca' yı da yedekte bekletiyorlar muhtemelen. Hem istifa etse kendine yönelen okları dağıtır, topu yönetime atmış olurdu.

• Renkdaşlar tehlikenin farkında değilsiniz ama ola ki ekibimizin getirdiği hoca kötü sonuçlar aldı ya da almaya başladı, bu satılmış medya bizi bölmek için her şeyi yapacaktır buna emin olun. Hele hele bu aşağılıklar böyle Aykut'u yağlamaya son sürat üst derecede devam ediyorsa çok büyük bir tehlikedeyiz. Allah utandırmasın diyelim. Ben her daim başkanımızın arkasındayım ve de eminim ki bunlara da zamanı gelince kapağı yapacaktır aynı Meriç Müldür'e yaptığı gibi.

Hee belki bunlar Meriç Müldür'ün intikamını almaya bile çalışıyor olabilirler bu şekilde ortamı gerip taraftar içinde huzurluk yaratmak filan. Ben inanın her şeyi bekliyorum.

Dediğim gibi ama zamanı gelince ki uzak değil Ali başkanımız gerekli her şeyi yapacaktır bunlara, gerçekten hiç şüphem yok.
  • Aykutçu arkadaşın küçümsediği yardımcı hocanın adı Arsenal gibi takımlarla anılıyordu. Ayrıca aykutcuları alıntılamazsanız memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 11 Haziran 2018; 18:52:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luis Enrique hayırlı olsun arkadaşlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anca böyle işssizleri konuşturmaya yarıyor bu belirsizlik. gereksiz herif oyunda td yapıyor bizim medyamızda inanıp luis enrique teknik direktör oldu diye haber yapıyor İNANILMAZ

• Başka takımların muhabirleri hep takımlarının menfaatine çalışır, bizimkiler hain dolu.

• 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.