Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4069. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
153
Favori
2.100.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40674068406940704071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

adam ben konuda yokken durduk yere bana laf atiyor sonra seni alintilamadim diyor. yazdiklarini okumadim diyor sonra kendi hayalinde bir seyler kurmaya devam ediyor. karsidakinin yazdiklarini okumazsan kendi kendine karakterler yaratip onlarla kavga etmek normal. adama tane tane yazdiklarinin dogru olmadigini, kimsenin maglubiyetlerde falan buraya gelmedigini hep burda olduğunu anlatıyoruz, hala maglubiyetleri bekliyorsunuz diyor. normal, ne yazdigimizi okumayan adam dogrusunu nerden bilecek? madem ne yazdigimizi okumaya bile useniyorsun niye photoshoplar magaralar yapip dakka basi bizlere sariyorsun. garip garip dunyalar
    alıntıla beni alıntıla.kavga için yazmıyorum.konuya geliyorsunda destek için mi geliyorsun.yazdığını okumama gerek yok ki sen ve 3-5 aykutçu takıma vurmak için geliyorsunuz.ayrıca her mesajın paragraf değil 3 5 satırını okuyorum ama allahı var sen doğrudan vurmuyorsun diğerlerinden biraz farklısın.arada transferler için yazdığın doğru mesajlar var.ayrıca arada analizler de yapıyorsun gözüme çarpmıyor değil ama aykutçu kimliğin seni sevimli yapmıyor gözümde

o mesajda paşası maşası dedim çünkü aralarında en güncel yazan sensin ne yapayım yani tiempold'u mu örnek vereydim

ne yani ersun t.d oldu çok mu mutlu oldun hiç sanmıyorum ama kötü şeyler de yazmadın o konuda hakkını yiyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tuğs@n kullanıcısına yanıt
    Hocam boşver nufusunu yorma bazı şeyleri anlatamayız
    Aslolan Fenerbahçe olduğunu isimlerin gelip geçici olduğunu
    Mezarlıkların kendilerini vazgeçilmez sanan insanlarla
    Dolu olduğunu anlatamayız bazı genç nesile fikri sabitler
    Ne yazıkki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Sadece ben demiyorum ki ölüp bittiginiz ali başkan da diyor Ersun hoca olmayacak derken farklı durumlar vardı dedi az çok okumasını/yorumlamasını bilen adam Aykut hocadan hazır taş gibi bir takım aldı ve pozitif futbolla en erken sampiyonluklarimizdan birini yaşattı ama şuan sıfırdan futbol kültürü oluşturmaya çalışıyoruz Ersun hoca o yuzden olmaz demek istedigini anladi.

Alıntıları Göster
    Ben Ali Koç için ölüp bitmiyorum ki arkadaşım. Aykut'a o takımı 1 sene daha emanet etsen çöplerle doldururdu takımı. Yaptığı rezil transferleri ben saymıyorum burada tek tek bir çok defa konuşuldu. Vardar yenilgisi, durmadan gs şampiyonluğu, salak saçma eleme vs. yenilgileri, korkak futbol, taraftarın beklentisinin tam tersine hareketler yapma, Alex'i küstürüp takımdan kovma vs. derken bence Ersun'un bize geldiği ilk senede yaşattığı şampiyonluğun kredisi daha büyük. Ali Koç böyle düşünmüyor olabilir ama Aykut hocayı kovan da Ali Koç unutmayalım. Senin dediğini düşünse Aykuta 1 sene daha takım dizdirirdi en kötü. Biliyordu korkak futbol + rezil transferler olacağını kovdu. Bence Ali Koç yerli hoca istemiyordu sadece ama taraftar baskısını kaldıramadı. En doğru seçimi yaptı şuan için. Yılmaz hoca gelse bile tavdım gerçi ben çünkü oyuncular artık dayak istiyor oynamak için.

• Hadi hocam utandırma bizi.

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener

• freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok yanlış düşünüyorsunuz Ali koç baştan aşağı zaten hata yapıyordu sportif direktör ile bu iş yürümezdi yıllardır söyledik terreneo zamanında da kendisinin daha fazla bilmesi lazımdı çünkü fb camiasının bil hassa içindeydi onu geçtim transferler bile son dakikada yapıldı 100 tane oyuncu bakıyoruz bir yıldır bunun zeminini hazırladık dediler kısacası bu işin bu noktaya geleceği belliydi. Takım 10 veya 8 sırada olsa diyecekmiydi sence ali koç hayır devam ederdi ama hakikaten takım küme düşme potasında ve bu zorluğu almak zorundaydı. Kimi getirecekti pekala varmı adam projesini devam ettirse ne olacakdı ptt 1 lige düştükten zarar daha fazla olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

alıntıla beni alıntıla.kavga için yazmıyorum.konuya geliyorsunda destek için mi geliyorsun.yazdığını okumama gerek yok ki sen ve 3-5 aykutçu takıma vurmak için geliyorsunuz.ayrıca her mesajın paragraf değil 3 5 satırını okuyorum ama allahı var sen doğrudan vurmuyorsun diğerlerinden biraz farklısın.arada transferler için yazdığın doğru mesajlar var.ayrıca arada analizler de yapıyorsun gözüme çarpmıyor değil ama aykutçu kimliğin seni sevimli yapmıyor gözümde

o mesajda paşası maşası dedim çünkü aralarında en güncel yazan sensin ne yapayım yani tiempold'u mu örnek vereydim

ne yani ersun t.d oldu çok mu mutlu oldun hiç sanmıyorum ama kötü şeyler de yazmadın o konuda hakkını yiyemem

Alıntıları Göster
    ne alakasi var abi?niyet okuyuculugu yapmaya gerek yok. bunlar kostek olmak istiyor da ondan takimi elestiriyorlar demeye gerek yok. sene basi yazdigim mesajlar duruyor. freyi de ovdum slimaniyi de ayewi de hatta cocuyu bile ovdum. secimde de ali kocu destekledim. bugunku durum facia. o zaman herkes sapkasini onune koysun biz mi kostek olmak icin elestiriyoruz yoksa az bile mi elestiriyoruz baksin. takim les durumda. tarihimizin en kotu sezonunu yasiyoruz. sans eseri mi bu durumdayiz ki. ligin en kotu oynayanlarindan biriyiz. bu durumda 10 mesajin 9'u elestiri icerikli olur. bu gunlerde zaten bu denli elestiri olmazsa bi daha olmasina gerek yok. cunku fb bi daha hicbir zaman bu kadar kotu olmaz ya da bu gidisle fb kalmaz. ikisinden biri. agirlikli olarak elestiri olmayacak de ne olacak?

ersun yanal geldi diye niye mutlu olayim. tek mutlulugum yabanci degil yerli bir hoca ile devam edilmesi. gelebilecek adaylar icinde de uygun olanlardan biriydi. bu kadar. eğer başarılı olursa geldigi icin de mutlu olurum ozel olarak. olamazsa ne yapayim? ben sevimli olmak icin yazmiyorum zaten dogru bildiğimi yazıyorum ve yazdim diye laf yediklerimin %80'i de 3-5 ay sonra gerceklesiyor. yanildigimda da soyluyorum zaten

• Kesinlikle aynı fikirdeyim benim Aykut hocayı bir tik fazla sevmemin nedeni 96 da ki ts maçı ile benim top 3 um de olan bir sevinç yaşatması ve malum kumpas sürecinde takıma liderlik etmesi oldu. Yoksa eleştirdim, hocalık dönemlerinde istifa diye bağırdığım çok zaman oldu. Ben fan değilim öyle evimde odamda posterleri falan da yok hic olmadi, 96 dan kalma isimsiz emlak bank göğüs reklamli ilk formam asılı durur ama. Isimli forma hiç almadım benim için isimler önemli değil arma önemli. Ama orantısız hunharca eleştiri okudukça cevap verme gereği duydum sonra adimiz çıktı Aykutcuya :) Ben sadece dolu tarafından bakıyorum bardağa Fenerbahçe değerine sahip çıkıyorum abest bir ornek olacak ama eskiden Aykut böyle yeni yetmeler tarafından hunharca eleştirilecek deselerdi komik gelirdi. Gün gelir Alex bu şekilde elestirilirse onuda savunurum. Evet konu da Aykut hoca üzerinden trolleyen 1 2 kişi de var ama diğer kişileri tetikleyen Aykut nefreti pompalayan yorumlar, onlar olmasa gündemin Aykut hoca olacağını hiç sanmam.

Ersun hocaya da destek oluyorum tabi ki ve herkes gibi başarılı olmamızı çok istiyorum inşallah da olur. En baştan beri Aykut hoca ile devam edilmiyorsa Ersun hoca ile baslanmaliydi ama zararin neresinden donersek kar. Ersun konusunda forumun bir kısmı ile ayrıldığımız nokta Ersun hoca şapkadan tavşan çıkarabilecek bir hoca değil. Benim için ilk 5 başarıdır bu sezon. Inşallah ocak da nokta transferler ile çok daha iyi yerlerde bitiririz.

Bölünmemek adına samimi olanlarda daha evel dediğim gibi Aykut hoca sevgisine saygi duymali ve kotu yorumlardan kacinmali, sevmeyenler olabilir ama aslolan Fenerbahçe ise bu sevgiye saygı duyup susması gerekenler onlar. Bu yorumum sana değil samimi bulduğum bir kaç arkadaştan birisin aynı şeyleri düşünmesek bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

Bu mesaj silindi.
    Milyar defa söylendi adamın Ersuna atfen değil yan pas meselesi için bunları dediği. Yetmedi kendi de dedi. Ama hala şu mesajlar ve ciddiye alanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Ersun hocanın ikinci yarıdaki onbiri benim tahminim

Harun

Şener
    Skertel
    Neustader
    Hasan ali

M.ekici
    Ozan tufan
    Jailson
    Elif elmas

Valbuena
    Frey

Soldado volkan atıf dirar isla i.köybaşıda yedek olur
    4 3 3 oynatır Ersun hoca.Frey oynamaz bence.Ekici de fiziksel olarak yetersiz.

• Konuya girip yazmaya üşeniyorum artık, Sırf ortamı germek için bir iki kişi belirli aralıklarla Aykut aykut yazıp duruyor diğerleride onları ciddiye alıp cevap vermiş oluyor yapmayın arkadaş ne yazarlarsa yazsınlar konuda artık aynı yazıları görmekten bıktım, Bırakın eğlensinler kendi hallerinde veya eleştirsinler, Tamam haklı oldukları konular yok değil var ama geçti artık olmayınca olmuyor bazı şeyler.
  • Yine az çok gündemi okumasını/yorumlamasını bilen Ali başkanın Aykut hoca ile devam etmediğine pişman olduğunu tahmin etmesi zor değil. Kovma diyorsun daadam resmen severek ayrılan çiftler gibi ayrıldı. Bunu taraftarı birleştirmek için yaptı.Bir çok şeyi taraftar için yaptı belki de bugün ki durumun sebebi budur belki de bize Aziz gibi azarlayacak hakaret edecek ve bildiğini okuyacak adamlar mustehaktir. Senin yazdigin gibi yorumları okudukça bunları düşünüyorum. Uefa yari finali yaşatan, en değerli sampiyonluklardan birini yaşatan, içerde dışarda yenilmezlik/galibiyet serisi gibi rekorlar aldıran, en zor dönemlerde görevden kaçmayan ciddi psikolojik olarak baskı altında çalışmasına rağmen Fenerbahçe sevgisi ile yaşayan yere atılan formaya ilk elini uzatıp kaldıran bunu samimiyetle yapan bir adamı sıfır görüp, bacak bacak üstünde kahve içen show için top toplayıcı çocuğa sarılan bir adamı bile Aykut hocanın önünde gören bir zihniyetsiniz ve bu haksızlığa ses çıkaranları taraftarlıktan aforoz etme cüretini kendinizde görüyorsunuz gerçekten komik ama trajikomik...

• Şöyle bir adama deli gibi ihtiyacımız var.O sezon çoğu maçı son dakikalarda kazanıyorduk hepsinde de Webo'nun imzası vardır gol atamasa bile golü getiren adamdır.Sonradan oyuna girip attığı 4-5 gol var benim hatırladığım

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener
  • Sonunda döndü kral :D
    Bu kadroyla çok bir şey beklemiyorum, ilk 10a soksa yeter ama ne yapacağı da belli olmaz bu adamın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes görsün camianın Ersun Yanal'ı ne kadar istediğini. Tercüman Deniz bile twitter'dan 2014'ten çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Sanki herkes bu anı bekliyormuşçasına bir patlama yaşanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Yine az çok gündemi okumasını/yorumlamasını bilen Ali başkanın Aykut hoca ile devam etmediğine pişman olduğunu tahmin etmesi zor değil. Kovma diyorsun daadam resmen severek ayrılan çiftler gibi ayrıldı. Bunu taraftarı birleştirmek için yaptı.Bir çok şeyi taraftar için yaptı belki de bugün ki durumun sebebi budur belki de bize Aziz gibi azarlayacak hakaret edecek ve bildiğini okuyacak adamlar mustehaktir. Senin yazdigin gibi yorumları okudukça bunları düşünüyorum. Uefa yari finali yaşatan, en değerli sampiyonluklardan birini yaşatan, içerde dışarda yenilmezlik/galibiyet serisi gibi rekorlar aldıran, en zor dönemlerde görevden kaçmayan ciddi psikolojik olarak baskı altında çalışmasına rağmen Fenerbahçe sevgisi ile yaşayan yere atılan formaya ilk elini uzatıp kaldıran bunu samimiyetle yapan bir adamı sıfır görüp, bacak bacak üstünde kahve içen show için top toplayıcı çocuğa sarılan bir adamı bile Aykut hocanın önünde gören bir zihniyetsiniz ve bu haksızlığa ses çıkaranları taraftarlıktan aforoz etme cüretini kendinizde görüyorsunuz gerçekten komik ama trajikomik...
    Taraftarlıktan aforoz etme cürreti??? Aykutun başarısından çok başarısızlığı var ve kusur bakmasın kimse ama yarı finale kadar gerçek rakip bile görmedik açıkçası. Avrupa maçları bile sıkıcı geçiyordu. Bu arada Ersun hoca da durduğu 1 yıl boyunca 17 iç saha maçında 14 galibiyet 3 beraberlik aldı. Takım derbide bile 10 kişi kalınca belli etmiyordu resmen kırmızı yediğini o derece iyi bir takımdı. Aykut kendi kurduğu kadroyla bunu yapamıyordu maalesef. Ben de seviyorum aykut hocayı ama her hafta maçı yarıda kapatmaktan da bıkmıştım açıkçası. Bu arada vitoru aykutun önünde görmüyorum böyle saçma sapan şeyleri uydurup kendini haklı çıkarma. Sen beni kim sanıyorsun anlamadım ki yok vitorcu yok bilmem neyci. Ben Fenerbahçenin eskisi gibi olmasını, hücüm oynamasın, defans yaptırmasını, rakiplerini ezmesini istiyorum ve bunu en son Ersun hoca ile gördük. Lütfen laflarını dikkatli seç, elinde hiçbir şey yokken olmadığım şeylerle itham etme beni. Ayıp sadece.

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Yazınızın bir kısmına katılıyorum.

Ancak sportif direktörsüz takımlarımızın borçlarını görüyoruz. Yıllardır denenen sistem. Şimdi sportif direktörsüz olmaz artık. Bu isim Comolli midir ? Bunu bilemiyorum, kağıt üzerinde kötü transferi var mı ? yok. Yaptığı transferler isim olarak iyiler. Jailson ve Frey performans olarak da iyi. O olmasaydı bu adamları alacağımızı sanmıyorum.Ancak takımın eksiği olan sol bek ve as stoper gibi yerlere doğru oyuncuları bulamadı, hatta buralara genç gelecek vaadeden oyuncuları getirmedi. En azından buralara dair bir şey konuşulmadı.

Transferlerin son gün olmasının nedeni açıklandı, paramız yoktu. Satışlarımızı da son dönemde yaptık. O yüzden comolliyi buradan tutup sarsmanın suçlu aramaktan başka bir nedeni olamaz.

Ali Koç, Cocu gibi bir adamı getirerek son derece doğru bir iş yaptı. Eğer takımda gençler oynamazsa en azından elif gibi a seviyesinde oyuncular oynamazsa, Dirar gibi adamlar oynarsa Ali koç'a ben destek olmam. Hatta muhalif olurum. Statükoculuğa gerek yok, Ali Koç gitmiş Aziz gelmiş dmeektir çünkü bu.

• Saraçoğlu'nun cehenneme döneceği günler geldi çattı

• Ersun Yanal'la oturup konuşulacak, ilk dönem takımı toplasın şöyle bir 10-8 sıralara gelinsin sonrasında mutlaka ama mutlaka genç oyuncuları oynatması gerektiğini anlatmalı. Dirar, Topal, İsmail gibi adamları göreceğime Barış'ı, dünkü Ömer'i Elif görmek istiyorum. Barış olmuyorsa uygar olur o olmuyorsa başkası.
  • Fenerbahçe'nin reçetesi Ersun Yanal falan değil. Ersun hoca oturmuş sistemin kaliteli kadronun olması gerektiği oynatarak ekmeğini bir güzel yedi ve bizi sevindirdi. Şimdi durum çok farklı kadro dağılmış sezonun ortası ve morali bitmiş bir enkaz var. Peki nasıl düzelicek? Aslına kalırsa eskiden kadrodaki isimleri yeni kadroya revize edebiliriz.
    Kalede yine volkan olmaz ama soyunma odasında vs itici güç olarak affedilecektir. İyi bir volkan da haruna forma vermez. Ersun yanallı volkanı izleyenler iyi bilir.
    Stoper
    Alves yok Skrtel var Egemenin yeri dolmadı ama Ersun hoca Reyesi kullanacağını düşünüyorum. Reyes hiç sevmediğim stoper tipi kadlec gibi yumuşak ama ayağı egemenden iyi bir stoper eksisi çok ama bir kaç artısı göz ardı etmemek lazım ligimiz için çöp bir stoper biliyorum ama kazanırsak Fenerbahçe karlı çıkar. "Tosic örneği" Neustadter piyasası olan bir futbolcu sene sonu beleşe kaçmadan satılıp kar edilmeli yerine biri gelmeli bu gelecek isim hem hazır hemde ersun hocanın sistemine uyacak bir stoper olmalı Tercihen Sol ayaklı olması rotasyon açısından işimize gelir.
    Bekler konusuna giremiyorum çünkü mevcut kadrodaki bekler yeterli değil. Büyük değişim olmadığı için ismail şener sözleşmesi bitiyor onları sene sonu bırakıp yerlerine yine sisteme uygun isimler monte edilmeli.
    Orta saha en umutlu olacağımız yer gibi duruyor.
    Evet Emre gibi defansif oyun kurucumuz yok Ekici gibi bir türlü patlamasını beklediğimiz Ersun yanal ile çıkışa geçer mi acaba dediğimiz bir futbolcu var şimdilik onun yerine onu yazabiliriz.
    Evet meireles gibi oyunu iki yönlü oynayan bir orta sahamızda yok ama Elif genç ve sezon başından beri iki yönlü oynatılmaya çalışılıyor. Değişim büyük yol kat etmesine dönüşebilir.
    Topal hala var zaten ama yaşının ilerlemesi ve mental formu düşüşte olması bir eksi -
    Maç seçen bir Baroni de yok ama yine onun köyünden Jailson var ve taraftarı arada bırakan bir futbolcu kimisi iyi oyuncu derken bende hala birşeylerin eksik olduğunu söylüyorum.
    Kanatlara bakıcak olursak Stoch = ayew gibi duruyor tam olarak olmasa da mevcut kadroda benzetilen isim. İyi bir ayew ligin ikinci yarısında çok farklı işlere imza atar. Sadece marsilya kariyerine bakmamak lazım yapabildikleri meziyeti olan bir futbolcu.
    Kuyt gibi bir oyuncu ne yazık ki yok ve zaten hem Aykut hoca hem Ersun hoca çalışmış olduğu oyuncular arasında Fenerbahçe de en çok onu arayacaktır. Kanat oynamanın yanı sıra gol ve asistleriyle kupanın yarısı onu getirmiştir takıma
    Sow gibi de ne yazık ki bir kanat forvetimiz yok aslına bakılırsa hem topu alıp gidecek hem de yakaladığı birebiri tamamlayacak forveti yok şuan ki kadronun
    Webo yu aratmayacak bir forvet şuan kadroda o da Soldado yaşları denk ve izlerken oyun olarak çok benzettiğim isim Soldado bildiğimiz Webo ikisi de İspanya ligi havası alıp beceri kabiliyetini saha da belli ediyor. İyi bir soldado ayewle çok iyi işlere imza atar. Ama dediğim gibi İYİ bir ayew - soldado ikilisi iş yapar.
    Frey çok hızlı olmasa da taraftarı ateşleyecek bir futbolcu olması emenikeye benzetmiyor değil hırçın sinirli bir oyuncuya benziyor savaşıyor ama bir türlü o pasları alamadığını düşünüyorum.

Yani kolay bir süreç değil transfer şart hatta şimdiden gelecek sezonun kadrosuna başlanmalı aatıf dirar satılıcaksa satılmalı kalıcaksa değerlendirilmeli. Ersun hoca Ozanla savaşıcak üzerine düşecektir ama ozan yanıt verir mi futbola döner mi muamma özlenen futbol gelmeyecek kısa vadede ama belki orta uzun vadede birşeyler olur.
    Ali başkan seçim konuşmalarında ersun yanal seslerine siz benim hayalimdeki Fenerbahçeyi anlamamışsınız derken bugün sırf taraftarın gazını alalım istifa sesleri çıkmasın diye Ersun yanalı getirmesi de ayrı bir hadise tabii...
    Hatırlatmakta fayda var. Önceki Camiya seslenişte bir sonraki program da Ersun yanalı neden istemdiğini anlatıcaktı ama anlatamadan hocayı getirdi.Şimdi neler söyleyip taraftarı kandıracak merak konusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Yazınızın bir kısmına katılıyorum.

Ancak sportif direktörsüz takımlarımızın borçlarını görüyoruz. Yıllardır denenen sistem. Şimdi sportif direktörsüz olmaz artık. Bu isim Comolli midir ? Bunu bilemiyorum, kağıt üzerinde kötü transferi var mı ? yok. Yaptığı transferler isim olarak iyiler. Jailson ve Frey performans olarak da iyi. O olmasaydı bu adamları alacağımızı sanmıyorum.Ancak takımın eksiği olan sol bek ve as stoper gibi yerlere doğru oyuncuları bulamadı, hatta buralara genç gelecek vaadeden oyuncuları getirmedi. En azından buralara dair bir şey konuşulmadı.

Transferlerin son gün olmasının nedeni açıklandı, paramız yoktu. Satışlarımızı da son dönemde yaptık. O yüzden comolliyi buradan tutup sarsmanın suçlu aramaktan başka bir nedeni olamaz.

Ali Koç, Cocu gibi bir adamı getirerek son derece doğru bir iş yaptı. Eğer takımda gençler oynamazsa en azından elif gibi a seviyesinde oyuncular oynamazsa, Dirar gibi adamlar oynarsa Ali koç'a ben destek olmam. Hatta muhalif olurum. Statükoculuğa gerek yok, Ali Koç gitmiş Aziz gelmiş dmeektir çünkü bu.
    Ben sportif direktörün elzem olduğunu düşünmüyorum. Borcun da sportif direktörle alakası yok. Sportif direktörün yetkileri bölünüp de yönetilir kulüpler. Hatta dünyada sportif direktörsüz kulüp sayısı sportif direktörlü kulüp sayısından fazladır. Başarı veya mali durumla alakalı da bağlantı yoktur.

• 
Sayfa: önceki 40674068406940704071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.