Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.284
Cevap
139
Favori
3.709.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13991400140114021403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölümde ki yönetici arkadaşlara çıkışlar görüyorum. Arkadaşlar burda ben veya başka bir yönetici arkadaşın Fenerbahçeli veya Beşiktaşlı olması önemli değil. Hepimiz size yardımcı olmak istiyoruz amaç bu. Ben burada olmadığımda diğer arkadaş yardımcı oluyor. Bölümde düzen istiyorsanız şikayet butonunu kullanın. Sizin kadar bende okuyorum transfer mesajlarını ve yararlı mesajları.
  • Renkler önemli değil. En üst seviyede oynamaya geldim. Gerçekler bazen acıtır gibi sözler söylemiş.

    Tek kelime ile kendini bitirdi. Saygınlığı kalmadı.
  • Videoda dediği tam olarak şu: Benim tutkum en yüksek seviyede oynamak. Devam etme zamanı. Bana teklif yapanlar onlardı. Bu yüzden gerçekler acıtır bazen.
  • [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    Son 3. Senenin kadrosu.bu kadroyla UEFA gelir bea

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NakeBenihime

    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Şuan fenerbahçeye görüldüğü üzre 3 transfer lazım ama bu 3-4 transferi yaptığında oluşabilcek kadro düzeni böyle bişi. Açıkçası ben hiçbir zaman bu kadar hücum potansiyeli değiştirilebilir bu kadar kolay geçiş yapılabilcek bir kadro görmedim. Şuan 1 forvet 1 oos ile 5-6 farklı varyasyonda hücum oynayabiliyor takım. Bu şekilde bir yapılanma var herkes değişken oynayabilcek durumda bence aykut kocaman transferleri buna göre yaptırıyor. Her adam her bölgede oynayabiliyor hücumda. Ben arfa geldiğinde takımda OOS bölgesinde oynayabilcek 3 banko oyuncu var bundan daha 1 yıl önce 1 tane bile oyuncu yoktu bu bölgede bunu hatırlatırım size.


    Arfa sakatlansa yerine valbuena o sakatlansa yerine ekici. Sol kanatta valbuena çıksa yerine stoch sağ kanatta dirar çıksa yerine isla isla sağ bekten çıksa yerine şener birsürü varyasyon şansı var takımın.

    Bence çok fazla gömülüyor takım sadece 2-3 transferle çok psikopat bi kadrosu olur fenerin. Ligde bu kadar varyasyona açık bu kadar hücum değişkeni olan bi takım gördünüz mü başka ?

    Ben şuna inanıyorum ki hücumda özellikle aykut kocaman kuyt sow webo döneminde ki gibi çok değişken bi hücum 3lüsü oluşturacak. Çok net belli yapılan transferlerden bu.

    Bu kadrolar burda kalsın lig başladığında herkes çok daha iyi anlıyacak

    Haftalardır yapılamayan transferlerden sonra Aziz'in 4 transfer açıklaması ve şu rotasyonları görünce cidden keyiflendim. Arfa, Babacar ve Kenedy'in gelmesi halinde rüya kadro kurulmuş olur. Nedense Neustadter bu sezon bana yeterli görünüyor, Gomez gelmese de olur gerekirse Topal oynar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 6 Ağustos 2017; 13:58:40 >




  • Lens'in videosunu yanlış yere çekiyor BJKliler gelmeyin oyuna. Adam hırsım en yüksek seviyede oynamak, bana teklif yapmadınız teklif yapan Beşiktaştı diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol beke keşke Rahman Baba'yı çekebilsek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Lens'in videosunu yanlış yere çekiyor BJKliler gelmeyin oyuna. Adam hırsım en yüksek seviyede oynamak, bana teklif yapmadınız teklif yapan Beşiktaştı diyor.

    Hocam videoyu izledim. Herşey iyi güzel ama sonunda gerçekler bazen acıtır diyor.
  • KAlede her türlü volkan oynar. KAmeniyi kupa maçlarında izlersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Lens'in videosunu yanlış yere çekiyor BJKliler gelmeyin oyuna. Adam hırsım en yüksek seviyede oynamak, bana teklif yapmadınız teklif yapan Beşiktaştı diyor.

    Aynen beyler ''Onlar bana teklif etti diyor, gerçekler acıtır.'

    Bizimkiler yalan söylüyor gibi, ya da sözlü bir teklif yapılmış gibi,tatile git gel teklif bu falan demişlerdir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzel senaryoyu yazıyorum. Bjk ile karşılaşıyoruz ve Hasan Ali gidip Lens'in ayağını kırıyor ve kırmızı kart görüyor. Hasan Ali ye 6-8 maç ceza veriyorlar.
  • Ferit Şahenk Malaga'yı alıyormuş :) Çok iyi olur bu. Ozan'ı 10m satarız onlara :)
    İstediğimiz oyuncu varsa bedavaya kiralarız hem :D
  • Ulan 4 tane transfer var Ben Arfa'yı belli o da kesin değil

    Adam gibi duyumcumuz yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz 4 adam alacağız dedi. Gustavonun haricinde kiralık sol bek. güzel bir santrafor ve oyun kurucu orta saha alırsak ben fitim.



    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanryco

    Foruma girdim ve dedim ki; "Bir transfer, duyum falan var mı acaba bir bakayım."

    Bir baktım forumda BJK'liler var. "Pepe'ye biz 3 Milyon(!) verdik ama imza parası cart curt..." şeklinde açıklamalar, bize gelmek istediğini alenen belirten ancak istediği maaşı vermeyince BJK'ye giden Lens için "Lens'i şöyle aldık, şu kadar verdik, elinizden kaptık..." tarzı ilkokul muhabbetleri, yıllardır kullanılan "Come to..." sloganını biz bulduk şeklinde komiklikler (ki en çok buna güldüm) vs.

    Farkettiyseniz temel aynı: KİBİR. Bunun da tek bir sebebi var; ezilmişlik sendromu. Yılların verdiği ezikliğin getirdiği birşey bu. En ufak şeyde kendilerini büyük görmeye çalışmak da aynen bundan gayrıdır. En ufak "başarıda" "hııaaağğğğ biz bunu yaptık çünkü sizden üstünüz hıaaağğğ" diye böğürmeler bu güruhun ezikliğini çok net gösteriyor.

    Bizimkilerin takındığı tavır ise ayrı bir hoş. "Ne diyor la bu?" havasındaki tavrımız mahalledeki abiye küfür eden 5 yaşındaki çocuğu anımsattı bana. İŞTE BU ÇOCUK SENSİN BEŞİKTAŞ. Sen ne kadar büyürsen büyü çocuk, aramızdaki fark hiç kapanmayacak.

    İşin ilginç kısmı, BJK forumuna göz atayım dedim. "Acaba bizimkiler oraya gidip sataştı da bunlar o yüzden mi buraya salça oluyorlar?" diye düşündüm. Ama yok! Yok arkadaş! Orada da Fenerbahçe. İşte siz bunun anlamını çok iyi biliyorsunuz.

    Bu arada BJK forumunda Fenerbahçeliler'e edilen hakaretler karşılıksız kalırken, burada en ufak şeyde ceza alan arkadaşlar olduğunu duydum. Tek kelimeyle ayıp.

    +sonsuz. ilahi adalet tecelli edecek cok fena dusecekler. adamlarin kafalarinda nasil bir dunya varsa her firsatta dillerinde seref haysiyet namus, bunlardan tezahurat uretiyorlar her turlu pisligi yapmalarina ragmen. ne yaptiklarini bilmiyorlar zafer sarhoslugu. burasi besiktasmis burada imzalar kagitlara degil kalplere atilirmis falan her yerde boyle boyle laflar inanilmaz irite edici dunyada baska yerde var midir boyle bir camia acaba? valbuena cikarkenki "valbuenaa oley oley" tezahurati videosunun altina ozenti hirsiz vs akliniza ne gelirse saydirmislar sanki kendileri yapmis gibi. igreniyorum bu guruhtan artik kimse kusura bakmasin. Zeki gorunmeye calisan baskanlari da ayri bi dunya zaten bursa macinda korkudan nasil altina kacirdigini gorduk. hele bi de t*rg*y d*m*r denen bi tahrik unsuru var ki suratini gordugum an 1 saniye beklemeden kapatiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu Aziz inşallah kafayı yiyip sezon sonu senelik 4.5 milyon euroya falan almaz Oğuzhan'ı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [ILKER]


    quote:

    Orijinalden alıntı: dt1907

    bjk lile coğu saf yahu hala zannediyorlar bjk büyük kulüp için geldiğini zannediyor.adamalar para ve cıkarları için geliyor bu hepsi için gecerli hala bunu anlayamıyorlar.

    Hocam gerçekten bu yorumu ciddi mi?Bu devirde bütün takımlara gelen futbolcular babasının hayrına mı geliyor?Tabii ki kişisel çıkarlarını gözetiyorlar gelirken,ayrıca başkanınız açıkladı biz daha fazla para teklif ettik kabul etmedi diye.Sence para için mi geliyor?

    para için geliyor doğuştan bjk li olduğu için değil para için.ayrıca totalde bjk nin teklifi daha fazla uzun kontrat yapmış .futbolda son sözleşmesi.bakalım yatacak mı futbol mu oynayacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: td1907

    En güzel senaryoyu yazıyorum. Bjk ile karşılaşıyoruz ve Hasan Ali gidip Lens'in ayağını kırıyor ve kırmızı kart görüyor. Hasan Ali ye 6-8 maç ceza veriyorlar.

    Bence sol bek oyuncu kiralayacağız. Bu kadar tepkiye dağ olsa dayanmaz.

    Hasan Ali'nin de psikolojisi yavaştan bozulmaya başladı. Artık Instagram'da paylaştığı resimleri yorumlara kapatıyor. Çok büyük tepki var.
  • Ben Arfa kesinse eğer gerisi kolay. Geri kalan transferler şekeri, balı olur...
  • OZAN GIDIYOR

    Sezon başından beri adın bir çok takımla anılan, kiralık olarak ya da bonservisi ile gönderileceği iddia edilen, genç futbolcunun, maçtan sonra soyunma odasında kendisini teselli etmeye çalışan takım arkadaşlarına, "Sanki bir sene kiralık gitsem iyi olacak" dediği belirtildi.

    Erdoğan ayrıca Ozan Tufan'a kiloları yüzünden uyarıda bulunmuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13991400140114021403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.