Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (7 Mobil) - 4 Masaüstü7 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.900.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29402941294229432944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekpe Udoh'u Atatürkçü yapacağız ahahah.

Mevzuyu anlamayanlara; Ekpe, Atatürk ile alakalı kitap sordu twitterdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Şampiyon olmanız nasıl olsa zor, bırakın yarın yenilin de Başakşehir olsun.

Yarın yenersek puan farkı 1 kalıyor neyin özgüvenidir bu.

Başakşehir'i yenerseniz nasıl onlarla bir puan kalıyor?

Fb ile Gsden bahsediyorum. Başakşehir ve Bjkyi ciddiye almıyorum ben.

GS ve FB olamaz bu halleriyle, durum gayet net.

Zaten de diğerleri olsa çok koymaz bana. Gs olsaydı üzülürdüm baya

Büyüklükle alakalı. Çoğu gslinin de böyle düşündüğünü tahmin ediyorum.

• AltaNora kullanıcısına yanıt
    Attığı goller için Sow'a teşekkür ederim. Benim topu kontrol edemeyen oyuncu alerjim var. Halısahada takımımda kaval kemiğiyle top kontrolü yapmaya çalışan birisi de olursa deliriyorum. Sow'a özel değil. İsterse 50 tane gol atsın. Takım pas yaparken o oyunu bu denli yeteneksizlikle bozamaz kimse. Tabi ben oynadığı oyundan da izlediği oyundan da zevk almak isteyen biriyim. Oyunda bienvenüden farkı yok, bir tek gol atıyor sow.
  • Ganso tek gelirse ve Souza-Topal oynarsak, Ganso'nun verimi Salih kadar olur ya da x bir türk genci. çünkü Ganso 3. bölge oyuncusu. O topu Cezasahasına yakın bir yerde verirsin ya da takımın ileri ucuna iyi bir şekilde ulaştırmak için yüzü dönük o da bunu yapar. Sen tutar Topal souza gibi 5 dakikada 10 metrelik kısa topu oynayamayan adamlarla oynatırsan arkası dönük top alacağı için etkinliği azalır. Zaten lig sert döndürtmezler de kolay kolay. Ekici'nin de gelmesi lazım. Ya da en kötü Ozan-Souza ya da Salih-Souza oynayacak. Böyle de kapanamayız.

Fenerbahçe S.K
  • f@ithline kullanıcısına yanıt

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Attığı goller için Sow'a teşekkür ederim. Benim topu kontrol edemeyen oyuncu alerjim var. Halısahada takımımda kaval kemiğiyle top kontrolü yapmaya çalışan birisi de olursa deliriyorum. Sow'a özel değil. İsterse 50 tane gol atsın. Takım pas yaparken o oyunu bu denli yeteneksizlikle bozamaz kimse. Tabi ben oynadığı oyundan da izlediği oyundan da zevk almak isteyen biriyim. Oyunda bienvenüden farkı yok, bir tek gol atıyor sow.

Sow en azından gol ve asistlerle takıma katkı veriyor,birileri gibi dünya yıldızı takılıp da yatış yapmıyor.Estetik kaygım var diyorsan durarak oyun oynayan,ayağını kaldırıp topa vuramayan,2 adım atsa nefes nefese kalan,sadece altıpasta boş pozisyonları gol atabilen adamlara da karşı çıkacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

aykuttan bu yana pasa dayalı bir oyun hiç oynamadık, sadece pas oyunu da değildi zaten aykutun ki, alan kapatma ve maçın temposunu ayarlama oyunuydu, zaten futbol pasa dayalı bir oyun olmaktan yıllar önce çıktı,

futbol artık bir atletizm oldu, güç, kondisyon ve dayanıklılık ön planda artık, bilek inceliği, teknik ve top cambazlığı salon futbolunda kaldı, tabi bunların yanında oyun görüşü ve futbolu bilmeyi unutmamak lazım,

derdini anlıyorum ama realiteye teslim olmak zorundayız, kuyt geldi inletti bu ligi, oysa ondan çok daha teknik isimler anadoluda zaten var,

bu sadece bizim ligimzle de ilgili değil, dünya futbolu için geçerli bu dediklerm,

o yüzden gol atması benim için önemli değiller veya ben estetiğe bakarımlar eskide kaldı,

tabiki ben de tribünde, sahada salih uçan pas atsın da onu izleyeyim isterim selçuk şahin yerine, ama başarıyı amaçlayan bir gözle bunları değerlendireceksek dediklerme sen de hak vereceksin, göz ardı etmeyeceksin,

tadic on fire! &#128293;

• quote:

Ganso tek gelirse ve Souza-Topal oynarsak, Ganso'nun verimi Salih kadar olur ya da x bir türk genci. çünkü Ganso 3. bölge oyuncusu. O topu Cezasahasına yakın bir yerde verirsin ya da takımın ileri ucuna iyi bir şekilde ulaştırmak için yüzü dönük o da bunu yapar. Sen tutar Topal souza gibi 5 dakikada 10 metrelik kısa topu oynayamayan adamlarla oynatırsan arkası dönük top alacağı için etkinliği azalır. Zaten lig sert döndürtmezler de kolay kolay. Ekici'nin de gelmesi lazım. Ya da en kötü Ozan-Souza ya da Salih-Souza oynayacak. Böyle de kapanamayız.

ben de gansodan bir diego bekliyorum, şino gibi sert ve yırtıcı değil veya sosa gibi, maalesef muhtacız, şu durumda kimseye burun kıvıracak lüksümüz yok,

tadic on fire! &#128293;
  • Fenerbahçe resmi hesabından oyuncu ağzından çıkmış ifadelerle taraftara maça gelin şeklinde bir flood yapıyor.
    geçen hafta azize taraftar neden maça gelmiyor diye sordugunda hava soğuk olaylar var o yüzden diyordu.
    sene başında okul açığı kapattı kombine vermedi gfbyi küstürdü binlerce taraftarın kombinesini iptal edip stada almadı
    en son da uçuk fiyatlarla bilet sattı.

bunların hepsi sadece tek bir sezonda yaşandı. ve bugün taraftarı stada çağırıyor.
    hem stada almıyorsun hem çağırıyorsun bu nasıl bir çelişki acaba.

taraftarın maça gelmemesinin tek geçerli sebebi mevcut yönetimdir.
    adım gibi eminim azizin gittiği ilk maç o stat ful çekecektir ve ali koç göreve gelirse
    o stat hiç boş kalmayacaktır. ne bilet fiyatı ne yaşanan terör olayları ne hava şartları fenerbahçe taraftarına engel olmaz.
    Bizim Fenerbahçe ile aramızdaki tek engel aziz yıldırım ve yanındaki şakşakçılarıdır.

• bu sezon kombine okul açıka verildi, yalan yanlış bilgiler vermeyin şurda, hiçbir taraftar hiçbir konuda mağdur edilmedi,

stadın boş olmasından, gfb başta olmak üzere maçlara gitmiyoruz diye bildiri yayınlayan taraftar grupları sorumludur,

maç biletleri pahalı mı, evet pahalı, ama bu sadece okul açık'a yada migrosa değil, maraton dahil olmak üzere diğer tribünlere de zam uygulandı, kaldı ki diğer istanbul kulüpleriyle koyaslandığında bilet fiyatları çok da uçuk değil,

siz şuna aziz yıldırım düşmanlığımız fenerbahçe sevgimizden büyük deyin kıvırmadan da herkes içimizdeki irlandalıları bilsin,

klavye başından sallayıp kdıköyde olan bitenden bir haber yaşamakla ve yalanlar uydurmakla bir yere varılmaz,

hele hele f.bahçe şampiyonluğa oynamaya asla başlamaz,

şampiyon olmak isteniyorsa, advocaat'ın dediği gibi o stada gidilecek, gidilmiyor mu, taraftar mağlubiyetlere razı demektir,

tadic on fire! &#128293;

• BU SENE ŞAMPİYON OLAMAYIZ NET..

GİTMEYIN MACA ARKADAŞ BU BASKAN VARKEN..

FENERBAHÇE BUYUK TAKIM BISEY OLMAZ YETERKI KURTULALIM SU BASKAN DENEN TIPTEN..

evet Aziz Yıldırım yönetimine bir tepki. 5 yıldır ortasaha transferi yapamayan yönetime. FFP durumuna sokan yönetime tepki. Menfaatler uğruna tarihindeki en iyi 3 futbolcusundan birini karga tulumba yollayan yönetime bu tepki.

• Métropol kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bu senelik bir şey değil bu. Sabrı taştı artık taraftarın. Zico,Alex,Ersun.. Her şey birikti artık. Finansal olarakta çöktü takı.. Taraftarının sözünü dinlemeyen yöneticiler olmaz. Eğer Fenerbahçe bir Cumhuriyetse yönetim taraftarın sözlerine kulak vermek zorundadır. Bugün Aziz gitsin, Koç gelsin o stad full çeker. Bunu kavrayamayan birinin koyu Aziz fanboyu olması gerekir. Taraftar gitmeyerek en haklı tepkisini koyuyor. "Hava soğuk eheh" diyerek kendini kandırıyor diktatör. Benzer havalarda 50 bin kadın taraftar gitti bu stada.

hala bilmeden sallıyorsun, yalan yanlış konuşuyorsun, bu sezon tek taraftar biletlerle ilgili sıkıntı yaşamadı,

tribüncülük öğretmeye kalkmasın kimse kimseye,

grup üyelerine stada gitmiyoruz, ürünle stad çevresinde dolaşan olursa canını yakarız diye üyelerine mesaj attıklarını biliyoruz, çoluk çocuğu tehdit eden insanlar bunlar, gitmediler stada almadılar kombine filan bir de üstüne bu, sadece okul açıkın kapasitesi 11bin zaten,

bugün 55lira bir bilet, bana göre de pahalı ama psikolojik bilet fiyatı artık 50tl civarı, yapacak bir şey yok, dün alınıyordu bu bilet bugün para yok demek yalnızca bahane gibi duruyor,

sizin işiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,

ama yalan söyleyerek böyle küçük düşüyorsunuz ya en çok bu rezil ediyor sizi,

tadic on fire! &#128293;

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

evet Aziz Yıldırım yönetimine bir tepki. 5 yıldır ortasaha transferi yapamayan yönetime. FFP durumuna sokan yönetime tepki. Menfaatler uğruna tarihindeki en iyi 3 futbolcusundan birini karga tulumba yollayan yönetime bu tepki.

kimse buna bişey demez, ki bunu hemen hemen her fenerli destekler,

yalan yanlış bilgilerle adam bir algı yaratmaya çalışıyor, buna destek vermemi bekleyemezsin,

ha böyle bir tepki gösteriyorsa da taraftar bu sezon için kimse burda transfer nöbeti tutmasın, başarı ve şampiyonluk beklemesin, çünkü komik oluyor, böyle bir tepkinin sportif anlamda her sonucuna razıyız demektir tüm bunlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 21 Ocak 2017; 23:49:18 >

tadic on fire! &#128293;
  • Peranal adlı arkadaşı bloklamayı unutmuşum iyi oldu

nasıl mağdur edilmedi hocam? benim migrosta kombinem var bana okul açıktan kombine yeniletmediler cezalıymışım. TC kimlik numaramı girip baktılar. kaç bin kişi vardı cezalı olarak. ben yine farklı tribün ile yırtıp kombine alabildim, hiç kombine satmadıkları binlerce insan var.

Helal Olsun kasimpasaspora Bizimkiler gibi tavla oynamiyorlar Sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın dediğin Türkan Şoray gibi, 10 numara dediğin Talisca gibi olmalı. Bjk yine nasıl yaptıysa tam bizim ihtiyacımız olan oyuncuyu aldı, Talisca'nın golcülüğü ve şutörlüğü çok iyi. Bize de Alex gibi sutör, forvet gibi gol katkısı yapan 10 numara lazım

Ondan sonra ise Souza'nın yanında oynayacak pasör bir orta saha almalıyız, bu isin başka oluru yok

İstediği kadar yetenekli olsun ama şu takıma kaleciyle karşı karşıya bile düzgün şut atamayan 10 numara almasınlar, yetti artık

Son olarak da sırf almış olmak için oyuncu alınmasın, oturun hocayla konuşun, gerçekten fark yaratacağına inanmıyorsanız almayacaksınız, yoksa sezon sonunda bir de onu göndermek için uğraşırız ki şu mali durumda isteyeceğimiz son şey bu.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.