Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2068. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.453
Cevap
275
Favori
2.174.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20662067206820692070
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YaSaRCaNS


    Tokatı çekti

     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    al ulan hisset bunu ! şaaak




  • Koptu geliyor VAN PERSİE LAAAAAAN
  • Van Persie'yi Fenerbahçe atkısıyla görünce oh be dedim. Yıllarca gollerini keyifle izlediğimiz adam sonunda bizim ligimizde bizim takımımızda oynayacak. Allaha şükürler olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bazen13

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ters Adam

    Biz Portadan Fabianoyu aldik porto taraftari sevindi ve ilk hazirlik macinda bu adam guven vermedi, Portoda gitti Casillasi aldi.
    Boyle transferlerin oldugu bir sezonda Fabiano ve Casillasin portoya gitmis olmasi yakismadi.Sanmiyorumki Fabiano Volkani kessin hatta mert bile bu adamdan iyi olabilir.
    Bu sezon tam anlamiyla cok ust duzey bir kaleci almak icin sahane bir firsatti.Petr Cech,Casillas,Trapp kacanlardan bazilari.Osmanlisporun aldigi Artur dahi bu Fabianodan iyidir.

    Amma yaptınız yahu. Adam koskoca şampiyonlar liginde 6 gol yemesine karşın en az yiyen kalecilerinden keza liginde de öyle..

    Taraftarının sevinmesi turu kaybettirmesinden ötürü.. O maçta gol yemeseydi şu an hiç de öyle konuşulmazdı..

    Olabilir, her kaleci hata yapabilir, ama öyle kova filan demek tam anlamıyla saçmalığın daniskası..

    Keza, şu an aldığımız RVP, Casillas'ın hatasını gole çevirip, turu getirmişti dünya kupasında.!!!

    Ilk olarak kova falan demedim laf uydurma.
    Her kaleci elbette hata yapar evet fakat kalecinin kumaşı ne kadar saglamsa hata ihtimalide o kadar azdir.Ayrica hata olayi isin bambaska bir boyutu.
    Bazi pozisyonlar vardir her kaleci kurtarir bazi pozisyonlar vardir iste kaleciler arasi fark bu pozisyonlarda belli olur.
    Fabiano kesinlikle ust duzey bir kaleci degil hatta ortalama bir kaleci.Konsantre olmus bir Volkan hicbir sekilde Fabianoya forma falan vermez.Kaldiki Volkanda cok ahim sahim bir kalecide degil ligde belki 3.luge falan oynar.
    Demek istedigim RVP,Nani,Kjær,Diego vs vs gibi ust dizey oyuncularimiz varken boyle bir firsat sezonunda superstar yada superstar olmaya yakin bir kaleci getirilebilirdi.Porto Fabianodan kurtulmasaydi Casillasi muhtemelen almazdi.Yada ospinadan een vazgecilmeyio 1 hafta daha beklense Arsenal Cechi aldi Ospina Fenerbahcede en azindan as kaleci olurum diye gelirdi.Bence Ba ve Fabiano tam anlamiyla rotasyon oyuncusu.Rotasyon oyuncun elinde varken(Mert,Egemen) gidipte bu 2 sigira para vermenin geregi yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • adam eşi ve çocukları ile gelecek hayvan gibi şi yapmasalar bari.
  • Ha gayret beyler biraz daha zorlarsanız uçağın içinden canlı yayın yapacaksınız. Adamlar aşmış artık arkadaş. Normali yetmemiş birde 3d olarak takip ediyorlar.
  • Terraneo dayı Allah senden sayısız kez razı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat 50 dakika sonra burada.
  •  [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    BEYLEEEEEER
  • Gs Sözlük Part 2

    fenerbahçe'yi bir kez daha tebrik etmeme neden olan oyuncu. öncelikle hoşgeldi, suyun karşı yakasında da olsa büyük bir isim fenerbahçe formas giyecek. şimdi bir şeye açıklık getirmek lazım. bu adamı atacağı gol rakamıyla değerlendirmek saçma arkadaşlar. fener zaten caner ve gökhan ile rakip takımı ciddi boğan bir takım. rakipleri kale önüne ittiriyorlar. bu adamın en büyük esprisi dar alanda da birşeyler üretebilmesi. rakipler kapandığında asist yapacaktır, gol zaten atacak ve faul alacaktır. umarım buraya alışamaz ve başarısız olur ama arkası da sağlam olacak. yazın kar yağmasını bekliyorum gibime geliyor. bizim dursun-hamza-cüneyt iyi izlesin bu arkadaşı. bakalım türk yıldız burak yılmaz'dan farkı var mı? veya bir başka soru bu adamın performansıyla taraftarlar mı yoksa bu üçlü mü yan basıcak. biz basarsak sorun yok ta onlar yan basarsa ocak dışı olacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gençler çıplak foto verecek olan yakup twitter den silmiş kendini ama başka şekilde buldum

    http://favstar.fm/users/yakup_t_ yardırın.
  • Bu sene capraza alicaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler uçağı 3 boyutlu olarak takip ediyorum. Kaptan çok kesin manevra yapıyor, yaptıkça küfrediyorum. Uçağı düşürecek vasıfsız


     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Tek korkum havaalaninda izdiham yasanmasi. Umarim saldirmazlar, adam ailesiyle gelecek sonucta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semiz-manço

    Gs Sözlük Part 1

    ben taraftarim ekonomi beni ilgilendirmez diyen adamlar günlerdir persie nin maaşını tartışıyor. adamlar muazzam iş başardı. kombine ve forma satisinda rekor kiracaklar muhtemelen. zaten feneriumun kârı ortada.üstüne bir de bu transferler.
    sen git gs store daki pazar mallarını eleştir madem ekonomi diyorsun. 4.yıldız satışından daha fazla kar edecek fener.bu bile rezilliktir.maalesef.

    nani için 3.75m euro yıllık ve 6m euro bonservis çok mu ?

    RVP için 4m euro yıllık bonuslarla 5.2 yıllık ve 6.5m euro bonservis çok mu ?

    biz o paraları çoktan çıkarttık gidenlerden elde edilen 21m eurro kasa da kaldı
    şuan da 25bin kombine satıldı 50milyon tl gelir var 40-42 kombine rahat satılacak ve buda 85-90m tl demek yani 30m euro demek oluyor ki bu da bonservislerin tamamı demek
    zaten sponsorları falan hiç saymıyorum diğer gelirleri hiç ama hiç saymıyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: edirneli86

    gençler çıplak foto verecek olan yakup twitter den silmiş kendini ama başka şekilde buldum

    http://favstar.fm/users/yakup_t_ yardırın.

    Bunuda silmiş bunlar lafının arkasında durmayanlar işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Galatasaraylı olarak çok mutluyum, böyle transferler ligimizi kaliteli hale getiriyor. Bu senenin en flaş transferlerini kuşkusuz Fenerbahçe yaptı, Nani ve Van persie başta olmak üzere oldukça iyi transferlerle çok mükemmel bir kadro oluşturuldu geçtiğimiz dönemki ligde gerçekten Fenerbahçe'yi izlerken gözüm ağrıyordu yavaş ve sürekli şişirme futbol oynuyorlardı. Şimdi çok daha dinamik ve en önemli eksiği olan kanatlarınıda tamamlamış durumda bu senenin en zevk veren takımı olacaktır inşallah düşüş yaşamazlar takıma uyum sürecini bir an önce atlatıp şampiyonlar ligindede Galatasaray'la beraber Türkiye'nin marka değerini yükseltmek için savaş verecektir iki kulüpte. Birşey daha söylemek istiyorum Galatasaray ve Fenerbahçe taraflarları burada ve öbür konuda sürekli atışmalar yapıyorlar tabiki şampiyon olmak birinci istek ancak iki takım birbirini tamamlıyor. Ne Fenerbahçe olmadan Galatasaray olurdu Nede Galatasaray olmadan Fenerbahçe. Biraz daha fanatikliğimizi bırakıp sadece maçları izleyelim bu kaliteli futbolcuları izleyelim. Fenerbahçede Nani ve Van Persie Galatasarayda'da Sneijder ve Podolski kim büyük oyuncu diye bakmaya gerek yok hepsi kaliteli çünkü form düşüklüğü atlatılırsa ligimiz için fazla kaliteliler hepsi, diğer alınacak transferler bu ligin kalitesi ve takımların dahada büyümesi için mükemmel olacaktır. Beşiktaşta Quaresma'yı alsa bu lig mükemmel olacak. Hayırlısıyla kazasız belasız şampiyonlar ligindede göreceğiz Fenerbahçe'yi ve umarım iki Türkiyeyi temsil edecek takımımızda alnının akıyla, kadrolarının kalitesiyle başarılı olacaklar buna içten inanıyorum. Transferlerlerde emeği geçen herkese buradan teşekkürlerimi sunuyorum özellikle Terraneo'ya bize böyle kaliteli bir takım izletecekleri için çünkü geçen sene yaş ortalaması ve oyun tarzı hiçte umduğum Fenerbahçe gibi değildi umarım bu transferlerle ve hocanın taktikleri ile şampiyonlar liginde ve ligde iyi bir futbol oynarsınız.




  • şu ekşideki hatun ne oldu yav. ondan da bişeyler bekliyoruz.
  •  [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Bu capsin amacı nedir? Vermek istediği mesajı hala çözemedim
  • 
Sayfa: önceki 20662067206820692070
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.