Şimdi Ara

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.595
Cevap
28
Favori
190.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapılması gereken belli. caner ile sözleşme uzatacaksın. raul holmen baroni'den 2'sini yollayacaksın. sağlam bir ofansif orta saha alacaksın. kuyt'un form durumuna göre ontivero bruma tarzında yedek oturmaktan sorun çıkarmayacak potansiyelli bi sağ kanat alınabilir opsiyonel olarak. ya da stoch'u geri kazanmaya çalışırsın. güzel de bir türk ofansif oyuncu aldın mı tamamdır.
    volkan
    gökhan bruno egemen caner
    topal alper
    kuyt transfer sow
    emenike

van der vaart, ben arfa, kevin kampl, ganso, diego tarzı bir adam bu takıma şart. kuyt'a alternatif de sadio mane düşünülebilir.

mert topuz kadlec bekir hasan selçuk baroni erkan zengin webo salih emre
    de alternatifler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

yapılması gereken belli. caner ile sözleşme uzatacaksın. raul holmen baroni'den 2'sini yollayacaksın. sağlam bir ofansif orta saha alacaksın. kuyt'un form durumuna göre ontivero bruma tarzında yedek oturmaktan sorun çıkarmayacak potansiyelli bi sağ kanat alınabilir opsiyonel olarak. ya da stoch'u geri kazanmaya çalışırsın. güzel de bir türk ofansif oyuncu aldın mı tamamdır.
    volkan
    topal alper
    kuyt transfer sow
    emenike

van der vaart, ben arfa, kevin kampl, ganso, diego tarzı bir adam bu takıma şart. kuyt'a alternatif de sadio mane düşünülebilir.

de alternatifler olur.

Güzel konuşmuşsun artı sonsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevlüt mü eren mi ?

Nuri nin geleceğini sanmıyorum

aslında hem diego yu hem de kampl ı alacaksın . Kampl sağ kanatta oynayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Çok erken açılmış bir konu.

ayrıca konuyu açan Beşiktaş'lı eğer kötü transfer yaparsak ben kabul etmem
  • Taraftarı heycanlandıran, oha bu nasıl olur dedirten transfer istiyorum ki bu da imkansız bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Ara transfer döneminde transfer yapmayan tek takım olan Fenerbahçe için çok çarpıcı Fransa medyasından geldi.Fenerbahçe için yapılan haberlerde Van Der Vaart'ın bu sezon sonu transfer edileceği yer aldı.Takımı ligde kötü günler oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı için Hamburg tarafından gelen sözleşme yenileme tekliflerini redettiği iddia edildi.Günler geçiren takımından oyuncunun bu sezon sonu ayrılmak istediği iddia edildi.Oyuncunun transferinde bir sıkıntı olması dahilinde Kuyt'un onu ikna edeceği ama bunu gerek olmadığının çünkü oyuncunun da gönlünün olduğuna değinildi.

Sporx, Amk, Fotomaç, Hürriyet, Takvim, Sabah

[mage]http://i.hizliresim.com/KPO4y9.jpg[/simage]

abi adam salı günü 31 yaşına giriyor yeter artık 30+ adamları almayalım

• stoch + Marek HAMSİ :D ne iyi olur be =)
  • Hala kuyt'i gelecek sene icin kadroya yazanlar var

• 0je kullanıcısına yanıt
    Hamsik imkansızın imkansızı, bugün Napoli satmaya kalksa dünya devleri dizilir kapılarına
  • hamsik ha vay be hayal dünyanız çok geniş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

yapılması gereken belli. caner ile sözleşme uzatacaksın. raul holmen baroni'den 2'sini yollayacaksın. sağlam bir ofansif orta saha alacaksın. kuyt'un form durumuna göre ontivero bruma tarzında yedek oturmaktan sorun çıkarmayacak potansiyelli bi sağ kanat alınabilir opsiyonel olarak. ya da stoch'u geri kazanmaya çalışırsın. güzel de bir türk ofansif oyuncu aldın mı tamamdır.
    volkan
    topal alper
    kuyt transfer sow
    emenike

de alternatifler olur.

Güzel yazmışsınız da.Van der vaart,Ganso,Diego üçlüsü ve Ben Arfa,Kampl ikilisi birbirlerinden farklı tip orta saha.Ben kanatlarda oynayabilen Kampl,Ben Arfa gibi isimlerin alınmasını istiyorum.Orta sahada forma giyip Alex tarzı iki pasla oyun açacak adam değil(Diego içinde aynı durum geçerli)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Ara transfer döneminde transfer yapmayan tek takım olan Fenerbahçe için çok çarpıcı Fransa medyasından geldi.Fenerbahçe için yapılan haberlerde Van Der Vaart'ın bu sezon sonu transfer edileceği yer aldı.Takımı ligde kötü günler oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı için Hamburg tarafından gelen sözleşme yenileme tekliflerini redettiği iddia edildi.Günler geçiren takımından oyuncunun bu sezon sonu ayrılmak istediği iddia edildi.Oyuncunun transferinde bir sıkıntı olması dahilinde Kuyt'un onu ikna edeceği ama bunu gerek olmadığının çünkü oyuncunun da gönlünün olduğuna değinildi.

Sporx, Amk, Fotomaç, Hürriyet, Takvim, Sabah

[mage]http://i.hizliresim.com/KPO4y9.jpg[/simage]

abi adam salı günü 31 yaşına giriyor yeter artık 30+ adamları almayalım

+ 1907

30 yaş üstü birini alacaksan da hooijdonk gibi Alves gibi müthiş biri olacak onu da bulmak çok zor.

• Dusan tadic istiyorum la ben hala

20 maç 9 gol 11 asist
  • Sow da gitti.Kaldık forvetsiz.Bu hafta Emenike dönecek ama nasıl bir randıman alacağız o da belli değil.
  • Frankfurt-dortmund maçını izliyorum. 10 numara böyle olur.Pas var hız var şut var.Mikiteryan ismi yazılmıyor :D Müthiş böyle oyuncu alacaksın işte.Müthiş
  • Bir gudubetlik var 3 tane forvet arka arkasına sakatlandı. Şu kara Şubatı atlatırsak şampiyon oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Frankfurt-dortmund maçını izliyorum. 10 numara böyle olur.Pas var hız var şut var.Mikiteryan ismi yazılmıyor :D Müthiş böyle oyuncu alacaksın işte.Müthiş

Dortmund'u geçen sene izlerdim, bu adamlar geldi izlemiyorum artık. Bence iyi olduğu kadar bencil olabilen bir oyuncu. Ama dediğim gibi izlemiyorum uzun zamandır, takıma alışmıştır açılmıştır, doğrudur.
  • Atletico maçını izledim.Diego müthişti,ara pasları harika.Baroniden daha hareketli sezon sonu sözleşmesi bitiyor.Bedavaya müthiş olur :) 4 sene önceki emreye benzetiyorum.
  • Yerli olarakta erkan zengin mutlaka alınmalı bence :) oynat heryerde adam oynar abi :)
  • ya giderler baroni gibi iki tane daha adam alırlar burayada yazıyorum kimseyi bağlayamazlar yine brezilyadan 2 tane bonus getirtirler...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.