Şimdi Ara

Fenerbahçe %100 Elenecek, İşte O Kadar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koyu Fenerbahçe Taraftarıyım Fakat İstanbuldaki Maça M.Topuz, M.Topal, Selçuk Şahin İlk 11'i İle Başlarsak %100 Eleneceğiz . Bunu Biliyorum Fakat :

SOW - KUYT

STOCH - ALEX - BARONİ - KRASİC

CANER - EGEMEN - YOBO - G.GÖNÜL

VOLKAN

Böyle Çıkarsak Tur Atlayan Taraf Büyük İhtimal Biz Oluruz ...

• totem denemesi vol.1907
  • Bu kadroyla en az 3 yeriz ama kac atarız orasını bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Koyu Fenerbahçe Taraftarıyım Fakat İstanbuldaki Maça M.Topuz, M.Topal, Selçuk Şahin İlk 11'i İle Başlarsak %100 Eleneceğiz . Bunu Biliyorum Fakat :

SOW - KUYT

VOLKAN

8 gol yersiniz bu kadroyla
  • Alex ve baroni ön libero diye tabir ettiğimiz yerde öylemi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Knock Out

Bu kadroyla en az 3 yeriz ama kac atarız orasını bilmem

Dostum M.Topuz, M.Topal Geriye Dönüyorda Ne Oluyor ? Taa Forvetten Sow Bile Dönüyor, Bu Kadar Rezillik Diz Boyu . Ben Sowu Forvetten Çok Orta Sahada Ve Defansta Gördüm ...
  • gol yermişiz. denediniz mi bu kadroyu. görevi vereceksin adama yapacak. bırakın bu ön yargıları. yeter artık her konuda yok 5 yeriz 10 yeriz. Madem biliyorsunuz o kadar çıkın siz yönetin. şimdi kimse çıkıp görünen köy cart curt demesin. köy möy görünmüyor tek görünen sizin önyargılarınız, kıramadığınız önyargılarınız!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murcgs94

quote:

Koyu Fenerbahçe Taraftarıyım Fakat İstanbuldaki Maça M.Topuz, M.Topal, Selçuk Şahin İlk 11'i İle Başlarsak %100 Eleneceğiz . Bunu Biliyorum Fakat :

SOW - KUYT

VOLKAN

8 gol yersiniz bu kadroyla

bu kadroyla (1-2 rötuşla) onde basarsak ve taraftarı da arkamıza alırsak 3-4 atar geceriz ama tabiki ruh kazanmasıyla alakalı bu takımın.
    yoksa bi chelsea degiller yani.

• bu kadro ile halı saha maçı olur ancak
    istanbuldaki maça sadece caner'i ekliyorum kadro'ya ama selçuk'mu topal'mı kulübe'ye çekilsin karar veremedim.
  • quote:

SOW - KUYT

VOLKAN

Yapmayın yahu.Şu kadro ile kendi evinde defans ve orta saha kevgire döner.Alex,Stoch,Krasic,Sow,kuyt hiç biri defans yapmayan,geriye doğru yardıma çok az gelen adamlar.Fener 3 atsa 5 yer rahat.Tek sorun orta saha fernandes ya da emre tarzı ileriye dönük ortasaha lazım başka türlü çıkış zor gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

gol yermişiz. denediniz mi bu kadroyu. görevi vereceksin adama yapacak. bırakın bu ön yargıları. yeter artık her konuda yok 5 yeriz 10 yeriz. Madem biliyorsunuz o kadar çıkın siz yönetin. şimdi kimse çıkıp görünen köy cart curt demesin. köy möy görünmüyor tek görünen sizin önyargılarınız, kıramadığınız önyargılarınız!!

Doğru Söylüyorsun Kardeşim Katılıyorum . Korkak Futbola Lanet Olsun . Bence Bu Gösterdiğim Kadro İş Yapar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick*

quote:

SOW - KUYT

VOLKAN

Yapmayın yahu.Şu kadro ile kendi evinde defans ve orta saha kevgire döner.Alex,Stoch,Krasic,Sow,kuyt hiç biri defans yapmayan,geriye doğru yardıma çok az gelen adamlar.Fener 3 atsa 5 yer rahat.Tek sorun orta saha fernandes ya da emre tarzı ileriye dönük ortasaha lazım başka türlü çıkış zor gibi..

Dostum Ben Bu Maçta Örneğin Sow'u Forvetten Çok Defans + Orta Sahada Gördüm, Görünende Buydu . Bunu Açıklar Mısın . Atesitler Bile Açıklayamaz Bu Lanet Tabloyu !!!

• orta saha + defans lazım bize. ya da iyi bir defans antrenörü.
  • Ahmet Çakar aklıma geldi bir an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tur atlayamayız fakat ilk yarı yapılan mücadele lig için umut oldu.. GS öyle açık ara fark yapamaz.
  • Alex'i ön liberoda gördüm gerisine bakmadım Alex 45 dakikada biter orta sahada oynarsa
  • ortada kuyu var yandan gec demezler direk ortaya dalarlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knock Out

Bu kadroyla en az 3 yeriz ama kac atarız orasını bilmem

Dostum M.Topuz, M.Topal Geriye Dönüyorda Ne Oluyor ? Taa Forvetten Sow Bile Dönüyor, Bu Kadar Rezillik Diz Boyu . Ben Sowu Forvetten Çok Orta Sahada Ve Defansta Gördüm ...

forvetten sow mu döndü ? Sow forvet değil sol kanat oynadı bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

Alex ve baroni ön libero diye tabir ettiğimiz yerde öylemi ?

zico muydu o?, biri ilk geldiğinde 4-4-2 yapıp alex i baroninin yanına çakmıştı, alex baya formdan düşmüştü. sorna eski sisteme dönmüştü mecburen.
  • yok yav zico varken baroni yoktu ki neyse daum du belkide hatırlayamadım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.