Şimdi Ara

'FENER KAZMALIGINDAN YENEMEDI BIZ DARMADUMAN EDERIZ'Diyen bjkliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka gibiler bunlar.Bizim takım full defansifti.Galatasaray'ı atağa çıkarmadık doğru düzgün.Galatasaray 3 atağa çıksın gol bulur ben bu kadar diyorum.Kesinlikle yenilecek Beşiktaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayaller

• Tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs beşiktaşa evinde gol atar mutlaka.

• Evet.
  • Tamam sakin ol, olabilir belli olmaz zaten
  • Atarsa ofsayt diye geçersiz sayılır olmayan şey mi sanki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BETER OL UEFA :)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sinan Gümüş ilk 11'de başlarsa GS farka gider. Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarları aşırı derecede sebepsiz yere umutlanmış.

Biz GS'ye karşı defansif futbol oynamamıza rağmen GS 2 defa net pozisyon buldu, hatta birinde Podolski golü attı.

BJK ofansif oynuyor, haliyle geride boşluk bırakacak. Zaten defansları Mersin İdman Yurdu defansı gibi mübarek. Kaleciyi hiç söylemeyeceğim bile, Tolga yerine kalas koysalar daha faydalı olabilir. Sneijder'i, Sinan'ı, Podolski'yi nasıl durduracak bu takım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs rakip sahaya geçemez. 3 farkla kazanır bjk

• Küçük takımlar defansif oynayıp gol atamiyor yemediği golle ovunuyor biz defansif oynanayiz 2 yersek 3 atarız bkz bjk FB maçı.

• nedense ilk Beşiktaş - gs maçında da bu kadar emin konuştunuz gs kaybetmez şöyle böyle diye sonra gs top yüzü göremedi sağolsun kaleci sayesinde 1 gol attılar. Sonra ne mi oldu gittler florya tesislerini bastılar yenildikleri için değil ezildikleri için.Dün Statda dakikalarca küfür edildi Beşiktaş'a karşı. gs ye karşı bizim oyuncular bu hırsla bu sezonun en iyi topunu oynamaya kalkarlarsa florya yı basmakla kalmazlar bu sefer!!!

Bana kalırsa sonucta derbi maçı herşey olabilir ama kalkıpta lider konumdaki sezonun en iyi futbolunu oynayan 3 maç sonra şampiyon olabilecek takıma karşı 3 atarız ezeriz demek ÇOOK büyük konuşmaktır adamı gün yüzüne çıkarmazlar haberiniz ola konuşun bakalım kaldı surda 3 gün.
  • Abı derbı bu derbı,3 sonuca da acık mac, nasıl bu kadar emın olabılıyorsunuz?

• Gs' nin Burak'lı kadrosu yarı sahayı geçemedi Olimpiyat'ta.

• Arenada şınayder

• Yanlız GS bizle oynadığı maça göre şuan daha iyi durumda , daha bir toparlandılar. İki tarafada gider bu maç, BJK için sanılanın aksine kolay maç olmaz diye düşünüyorum. GS'nin kazanması benim için süpriz olmaz,üstelik ilk 5 iddiası ayrı motivasyon kaynağı olacaktır. Birde GS en kötü zamanlarında bile BJK ye diş geçirmiştir, İlk yarıdaki maç istisna...
  • Besiktas kazanacak bu kadar net
    Belki konyada puan kaybederler oda zor
    Malesef sampiyonluk gitti artik tum maclarimizi kazansak bile besiktas sampiyon olur

• O kaleci ve defansla zaten GS gola atamazsa ayıp
  • :D beşiktaşlı özgüveni istiyorum. hatırlatırım kayserisporla oynamıyorsunuz bu hafta. ne kadar kötü durumda da olsa GS ile oynuyorsunuz. Kaldı ki siz Fenerbahçe gibi 40 tane pozisyon da bulamayacaksınız, 3 tane belki. değerlendirdiniz değerlendirdiniz, değerlendiremediniz selçuk ya da yasin yazar zaten 1 tane. çok kabarmayın siz, maçtan sonra dalga geçince forumu sel götürüyor
  • Beyler herkes ya BJK ya Gs diyor. Unutmayın beraberlik de olabilir

• sakatlıktan yeni gelen bitkin selçuk,sneijder rezil bir maç çıkaran donk, hiç bir tehdit olmayan emre çolak vardı size karşı yani 90 dakika ortasaha kontrolünüzdeydi ona rağmen gol bile bulamadınız gs'nin arenada ilk defa bukadar aciz oynadığını gördüm ben farka gitmeliydiniz. şimdi burda favori değilsiniz demeniz falan ağır saçma geliyor eğer sizin maçtaki gibi topa hakim olmayarak savunma yapmayı bilmediği halde savunma yapmaya çalışırsa gs çok rahat yeneriz biz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.