Şimdi Ara

FENER BURSASPOR MAÇINIDA ALIRSA ARTIK FENERİ HİÇ BİR TAKIM DURDURAMAZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Borussia Monchengladbach (yanlış yazmış olabilirim) maçında duran toptan gol atmasanız o pas oyununuz hiç bir işe yaramazdı ki o pası da yapamazdınız. Bakalım zaman gösterecek kimin haklı olduğunu.

Yav he he. Yok o gol olmasaydı,yok o taça çıkmasaydı,yok o korner kullanılmasaydı bahane bitmez sizde

Golü pas oyunuyla mı attın? Hayır eeee daha ne o dakikaya kadar oynadığın oyunla sonrası çok farklı. Yav he he demekten başka birşey bilmezsiniz zaten. Pas görmek istiyorsan süper kupa maçını izle top göremediniz.

O dakikaya oynadığımız oyun kötüymüş gibi konuşuyorsun ama takım yine iyi oynuyordu,beklenmedik bi gol yedik sonra hemen cevap verildi gole pas veya değil atıldı mı atıldı. Ayrıca süper kupa maçıyla hiç övünme bence, kaç tane eksiğimiz olmasına rağmen son dakikalarda haksız bi penaltıyla yenebildiniz maçı zar zor.

Golünüzün biri adamın sırtına çarpıp girmiş ötekinde el var dediğine bak. Hepsini geçtim penaltı haksız ha? Gözlük al sen kardeş, daha da birşey diyemem zaten bu mesajından sonra.

• Takım zaten havaya girdi, artık iç problem yok, takımın başarısını bir kişiye yüklemek yok, herkesin payı var başarıda..

Kenetlenme takım da belirginleşti 2 maçtır, Aziz Yıldırım çok eleştirilse de iyi bir hamle yaptı..

Yeni Malatya, Newcastle Unıted gibi yine bir dönüm maçı oldu, o da M'gladbach maçı oldu..

Takımı durduracak, motivesini bozacak tek şey Fenerbahçe taraftarı değil de, Fenerbahçe'nin başarısızlığını isteyen güya Fenerbahçe asıl da Alexbahçe taraftarları olacaktır.
  • Arkadaşlar süper kupayı tartışmaya gerek yok. Herşey gs'den yana olsada maç 1-1 devam ederken kuyt orta sahadan topu almış kalenin önünde tam vuracaktten düşürmüşlerdi. Onu hiç unutmam. Tam gollük bir pozisyondu. Hemen 30 saniye sonrasında kntro atakla gs maçı 2-1 yapmıştı. Özetine bakarsanız dediğimi anlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Takım zaten havaya girdi, artık iç problem yok, takımın başarısını bir kişiye yüklemek yok, herkesin payı var başarıda..

Kenetlenme takım da belirginleşti 2 maçtır, Aziz Yıldırım çok eleştirilse de iyi bir hamle yaptı..

Yeni Malatya, Newcastle Unıted gibi yine bir dönüm maçı oldu, o da M'gladbach maçı oldu..

Takımı durduracak, motivesini bozacak tek şey Fenerbahçe taraftarı değil de, Fenerbahçe'nin başarısızlığını isteyen güya Fenerbahçe asıl da Alexbahçe taraftarları olacaktır.

Aynen hocam. Takım havaya girdide son 2 maçta oynadığı oyunu bursa maçında oynamazsa diye korkuyorum. Yok iyi oynayıp kazanırsa artık sezon sonuna kadar kolay kolay yenilmeyeceğini düşünüyorum. Şu kadro türkiyede hangi takımda var allah aşkına.

kuyt desen geçen seneye kadar hollanda milli takımında ilk 11de başlıyordu.
    meireless desen portekiz milli takımının vazgeçilmezi.
    Caner mağlum.
    christian formunda
    sow'a top gelse acımadan çakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion Boy

Yemin ederim boyle konu açtimı elinize ne geçiyor anlamiyorum.her takım ıcin gecerli bu

SANANE ADAMIN ÖZGÜR HAKKI CANI İSTEMİŞ AÇMIŞ , HİÇ BİR TAKIMA LAF ETMEMİŞ ,HİÇ KİMSEYE LAF ETMEMİŞ NİYE GELİP ORTAMI GERMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ ?

Yani kizmaca yok tahminim bu benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • ben de katılıyorum. bursa galibiyeti önemli. takımda gözle görülür bir çıkış var. daha da iyi olması için futbolcuların sonuç görmesi lazım ve son 2 maçtır görüyorlar bursa maçı ile bu oyunu standarda dönüştürecekler.

• Ya adam az da olsa haklı takımın böyle bir gaza ihtiyacı var.Asıl anlamadığım galatasaraylı arkadaşlarımız neden sinirlenmiş bu kadar.Yok her takım böyle oynatır mı falan fişman rahat olun korkunun ecele faydası yok

Orijinalden alıntı: ultralisan

fener 2 maç aldı diye taraftar ne çabuk gaza gelmiş daha 15 gün önce aziz yıldırıma söven adamlar şimdi ligin en iyi top oynayan takımıyız bizi kimse tutamaz havalarına girmiş kısaca yav he he

Sanane!

Zülfünü Bağaldım Sazın Teline
    Zehir Kattım Sevda Türkülerime
    Aşkımı Sığdırdı Ümitlerime
    Umut Fakirin ekmegi Ye Memet

Bir Bedene Aşk Ateşi Dolmazsa
    Sevda Yolu Bir menzile Varmazsa
    Yaşanırm Hayat Umut Olmazsa
    Umut Fakirin Ekmegi Ye Memet

Yüregimi Koydum Sevda Yoluna
    Muyluluğun Varamadım Sonuna
    Ő mrümü Harcadım Umut Yoluna

Sahillerde Gezdim Kumsalda Yattım
    Remil Attım Niyet Tuttum Fal Baktım
    Her İşimi Umutlara Bıraktım
    Umut Fakirin Ekemgi Ye Memet

Fahri Dert Bülbülü Ő terde Ő ter
    Bir Güzel Hayali Gözümde Tüter
    Umutlar biterse Hayat ta Biter
    Umut Fakirin Ekmegi Ye MEMET

Fahri Isik

quote:

fener 2 maç aldı diye taraftar ne çabuk gaza gelmiş daha 15 gün önce aziz yıldırıma söven adamlar şimdi ligin en iyi top oynayan takımıyız bizi kimse tutamaz havalarına girmiş kısaca yav he he

Sanane!

rüyadan uyansanız iyi olacak aykutla fener şampiyon olamaz

Orijinalden alıntı: kayacaptain

Zülfünü Bağaldım Sazın Teline
    Zehir Kattım Sevda Türkülerime
    Aşkımı Sığdırdı Ümitlerime
    Umut Fakirin ekmegi Ye Memet

Bir Bedene Aşk Ateşi Dolmazsa
    Sevda Yolu Bir menzile Varmazsa
    Yaşanırm Hayat Umut Olmazsa

Yüregimi Koydum Sevda Yoluna
    Muyluluğun Varamadım Sonuna
    Ő mrümü Harcadım Umut Yoluna

Sahillerde Gezdim Kumsalda Yattım
    Remil Attım Niyet Tuttum Fal Baktım
    Her İşimi Umutlara Bıraktım
    Umut Fakirin Ekemgi Ye Memet

Fahri Dert Bülbülü Ő terde Ő ter
    Bir Güzel Hayali Gözümde Tüter
    Umutlar biterse Hayat ta Biter
    Umut Fakirin Ekmegi Ye MEMET

Fahri Isik

KUPA var yecen mi

• quote:

quote:

quote:

Sanane!

rüyadan uyansanız iyi olacak aykutla fener şampiyon olamaz

Yineliyorum, sanane?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.