Şimdi Ara

Fener Ada'ya böyle gidecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sarı lacivertliler, AEL Limassol’dan önce çok ağır şartlarla karşılaşacak.

Kıbrıs Rum Kesimi’nde Fenerbahçe’yi bekleyen en büyük tehlike Rum fanatikler. İlk maçta olay çıkarsa, 8 Kasım’da İstanbul’da yapılacak rövanş çok daha gergin geçecek.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden biri Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limassol olan Fenerbahçe’nin Ada’ya nasıl gideceği şimdiden merak konusu oldu.
    25 Ekim’de rakibiyle deplasmanda karşılaşacak olan sarı lacivertlilerle birlikte bir çok Kıbrıslı Türk de şimdiden Limassol maçına hazırlanıyor.
    Kıbrıs Rum Kesimi’ne ağır koşullar altında gidecek olan Fenerbahçe’yi bekleyen yol haritasına gelin birlikte bakalım...

VİZELER ÖNCE ALINACAK

F.Bahçe öncelikle Atina’ya gidecek. Sarı lacivertliler daha önceden alınmış vizelerle Kıbrıs Rum Kesimi’ne giriş yapacak. Güney Kıbrıs’a giden Türk takımları da bu yolu tercih etmişti.

LARNAKA’YA İNİLECEK

Rumların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Ercan Havaalanı’nı tanımaması nedeniyle FIFA ve UEFA kurallarına göre uluslararası yolculuk Rum Kesimi’ne Larnaka Havaalanı üzerinden yapılıyor.

THY İLE UÇULMAYACAK

Yurtdışına tüm seyahatlerini Türk Hava Yolları (THY) ile yapan Fenerbahçe bu kez özel uçakla yolculuk yapmak zorunda kalacak. Çünkü Türk Hava Yolları, tanınmayan Güney Kıbrıs’a inemiyor.

EL UZATAN DA VAR

Güney Kıbrıslılar, Türk olduğunuzu öğrendiklerinde şaşkınlık yaşıyorlar. Çoğu Türkçe biliyor ama sizinle diyaloğa girmiyor. Dost elini uzatan da ters davranan da var.

TÜRKLERE GEÇİŞ İZNİ YOK

KKTC’den, Rum kesimine geçiş serbest. Ancak Rum yönetimi, Türk vatandaşlarının geçişine izin vermiyor. Bu nedenle Türkiye’den gelecekler Yunanistan üzerinden geçmek zorunda.

SCHENGEN YETMİYOR

Kıbrıs Rum Kesimi, Schengen vizesine dahil değil. Ancak, herhangi bir AB ülkesi pasaportuna sahip olan kişi KKTC’den, Rum kesimine elini kolunu sallayarak geçebiliyor.

GÜVENLİK PROBLEMİ

Kura sonrası KKTC’de yetkilileri korkutan en önemli faktör, Limasol kentinde yapılacak maçın güvenliğinin nasıl sağlanacağı. Daha önce temsilcilerimizin başına gelenler hafızalardan silinmedi.

RUM FANATİKLER

Trabzon-Anorthosis (2005), Karşıyaka–Apoel basketbol maçı (2010) ve son olarak Galatarasay-Apollon Limasol (2011) kadın voleybol karşılaşmalarında Rum fanatikler olay çıkarmıştı.

KIBRIS TÜRKLERİ SABIRSIZ

KKTC’de sayıları onbinleri aşan Fenerbahçe taraftarı var. Onların Limassol maçına akın etmesi bekleniyor. İlk maçta olay çıkarsa, 8 Kasım’da İstanbul’daki rövanş çok daha gergin geçecek.

Kaynak:http://skorer.milliyet.com.tr/fener-ada-ya-boyle-gidecek/fenerbahce/detay/1590091/default.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan g.... Oklu Rum kesimine bak kimsiniz lan siz karşınızda t.c var bunlara izmiri salsak parçalar tüm turkiyeye gerek yok nufusunuz kaç yüzölçümünüz kaç yüzsüz herifler Fener'in bunlara varya orada en az 5 tane atmadı lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uludağ Üniversitesi
  • orda olay çıkarsa burda fenerlisi gslisi bjklisi herkes olay çıkartır .

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acaba Trabzonlular Rumları mı destekleyecek Türkleri mi.

Orijinalden alıntı: whitedamn

Acaba Trabzonlular Rumları mı destekleyecek Türkleri mi.

sence

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Bi arada Türkiye kimle maç yapsa o gün o ülkenin Osmanlıdan kurtuluş günü oluyordu

hatırlıyorum... bu arada feneri kolay kolay desteklemem ama bu rumları parçalasınlarr

• Keşke ilk maç Türkiye'de olsaydı.En azından Fenerbahçe'nin ceza alma ihtimali çok azalırdı.

Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
    İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
    M.K.Atatürk (1881-193∞)
  • Bu tip konularda herşey basının elinde, bütün gazeteler basın yayın organları sürekli bu tip olayların çıkma ihtimalinden bahsederlerse bir süre sonra bu bir beklenti halini alır..

Yabancı basın için de geçerli, taraftara ne kadar gaz verirseniz o kadar olay, o kadar haber çıkar..

Bu haberi burada okuyanlar, geçmişte olanları hatırlayanlar şimdiden ateşlenmeye başladı bile..

bide sanırım bu rum kesimindeki insanlar , yunanistandakilerden çok farklı galiba

Fuzuli
  • ayşeyi tatile salıveririz yeniden
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.