< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fen Liseleri 2021 YKS

-
-
Tyt 75-105
Ayt 55-75
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kral bu nasıl aralık .d mesela okulda ilk 10da olanlardan örnek verirseniz daha net bir şablon oluşur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TYT 90-100
AYT 60-70
Genel olarak 1-2şer tane de 105+ 75+ eleman çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk 10 içerisinde 105 e 75 te var yaklaşık söylüyorum bu arada 80 tyt yapan arkadaşımda biraz acayip swyler oluyor
Yok mu şöyle Atatürk Anadolu'da, Ankara Fen'de arkadaşı olan? Her fen lisesli fen lisesi değil sonuçta, anadoludan beter fenler mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakiSilva -- 30 Haziran 2021; 0:3:58 > -
Ankara fen'de olan arkadaşım 94 tyt işaretlemiş kendisi sayısal ayt'de de 8 boşu varmış. Kendisi ilk 3k için hazırlanıyordu. İlkokul arkadaşım daha hala konuşuruz.
Kardeş biz o proje okulu çakma fenlerden değiliz merak etme, git trollüğünü başka yerde sıç.
quote:
Orijinalden alıntı: safaxclninkocasiKardeş biz o proje okulu çakma fenlerden değiliz merak etme, git trollüğünü başka yerde sıç.
Hocam, gereksiz bir şekilde alındınız. Ben sizin okulunuzu bilmiyorum, soruyu sorarken de iğneleme amaçlı sormadım. Söylediğim liseler Türkiye'nin en iyileri, diğer liselerden daha net sonuçlar verir. Yanlış anlaşıldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Agopunkazı
Ankara fen'de olan arkadaşım 94 tyt işaretlemiş kendisi sayısal ayt'de de 8 boşu varmış. Kendisi ilk 3k için hazırlanıyordu. İlkokul arkadaşım daha hala konuşuruz.Genel durum hakkında bir şey söyledi mi, hocam? Ankara Fen'de olup da 3k hedeflemek biraz düşük geldi bana.
-
17 girisliler icin iyi lise ayrimina gitmek gerektigini pek dusunmuyorum, hepsi asiri yakin puanla girdi cunku
Hocam sayısalda 3k kötü mü? Genel durum hakkında konuşmadık.
up
115 77.5 var en iyi. Geneli 90-100 tyt 65-75 ayt
up
55-65 arasında iyi öğrenciler
60-70 ayt tabi arada birkaç tane 75+ yapan var tyt 80-100+
-
65 üstüne çıkan sıyrılır hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
11 başında tytde tüm 12leri geçen bi çocuk vardı baya iyiydi okul birincisi 97 tyt 67 ayt yaptı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kral bu nasıl aralık .d mesela okulda ilk 10da olanlardan örnek verirseniz daha net bir şablon oluşur
|
Yok mu şöyle Atatürk Anadolu'da, Ankara Fen'de arkadaşı olan? Her fen lisesli fen lisesi değil sonuçta, anadoludan beter fenler mevcut. |
Benzer içerikler
- altuğ güneş kimdir
- siber güvenlik yorum
- gıda mühendisliği okunur mu
- hukuk okumak mantıklı mı
- altuğ güneş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X