hangi okul yüzdeliği kaç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fen Liseleri 2021 YKS (2. sayfa)

-
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En değerli konu boş kalmış updullah
-
hocam bu 2021 ler fen lisesi karıştırma hiç teogda 20k ya yakın birinci çıkmış zaten :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 23 Temmuz 2021; 18:32:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam %1 lik bir dilimli fen lisesinden bu sene mezun oldum sınav ve okulun durumu hakkında şunu söyleyebilirim okul genelde her sene 20k ya 40 kişiyi sokar ben bu okulun denemelerinde genel olarak ilk 20 de oluyordum son haftada tyt denemelerim 100+ ayt ise en son çözdüğüm denemeyi net hatırlıyorum 71 di ama bu tyt ayt de beklediğim netleri sorarsanız tyt den 97 ayt den 62 bekliyorum ve sorduğum iyi kişiler de özellikle ayt de hep 60-65 arası ama tyt de elbet herkeste bir net düşüşü olmuş ama 15-20 net düşürenler de var 3-4 net düşürenler de var okuldan bir sevdiğim fizik hocamla konuşmuşluğum var o da ayt de çoğu kişi en az 6-7 soru boş bıtakmış dedi falan filan onun dışında pek bir bilgim yok sıralamalar nasıl gelir gerçekten çok şüpheli ama herkes bu kadar kötü yaptıysa kim iyi yaptı anasını bu dağınık ve saçma yazım için kusura bakmayın yazma yeteneğim yok .d
-
Hocam aslında süper bir iş çıkartmışsınız. Zaten en iyi tahmin yolu şöyle olmalıdır: uzun yıllardır belirli bir istikrarda öğrenciyi belirli sıralamalara sokabilen bir okul baz alınır. Mesela siz dediniz ilk 20k'ya 40 kişi sokar diye biz olayı garantiye almak için %25 gibi bir emniyet supabı bırakalım ve 30 kişinin bu sene ilk 20k ya gireceğini varsayalım. Okuldaki ilk 30 kişiyi listelediğinizde 25-30 arası arkadaşların netleri en kötü ihtimalle 20k'nın netleri olacaktır. Aldığı maaşın birazcık hakkını verecek bir rehber hocası bir excel ile şunu yapabilir. Ama yapmıyorlar işte o kadar yatıyorlar ki bunu bile yapamıyorlar.
-
tabii ki yapabilir ama kim netini söyler ya da rehber hoca çıkıp da işte şöyle olacak sen 1k sen 5k sen 10k diyecek hali yok bir de bizim okulun doğal kontenjanı 90 idi ama sadece bizim 2003 lüler için 120 kişi aldılar normalde 3 sınıf okul ama sadece bizim 4 sınıf bizden sonrakilerde gene 90 a döndüler daha geniş bir aralık olabilir o nedenle
-
Zorla tercih yaptırmaları da cabası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X