Şimdi Ara

fen kapsül bozuk sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://i.hizliresim.com/3Y7Zqj.jpg http://i.hizliresim.com/m13y2y.jpg karekodda ilk attığım sorunun çözümü yok yerine başka soru var.Alttaki sorudada cevap anahtarı A diyo lakin teknofem çözümlerinde adam D diyo nedir bunların doğru çözümleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kapow kullanıcısına yanıt
    Hocam vücut içinde olmasının genislikle alakası yok tek sebebi su kaybı adaptasyonu. Zaten deri solunumu ve dış solungaç hariç hepsi içerde.

Diğer soru bencede hatalı o2 son elektron alıcısı ve enerjisi en az hale gelerek alıyor elektronu

• LesAnders kullanıcısına yanıt
    2. Oksijenli soruda olay şöle hocam cevap anahtarı A diyo lakin okutunca orda çözen adam D diyo hangisi doğru

• kapow kullanıcısına yanıt
    Ben D olduğu gorusundeyim. Kendim cozerkende D yapmıştım

• Ben de açıklayayım :

Verilen moleküllerden elektron ilgisi en düşük olan oksijen olduğu için en düşük enerjili elektronlar da doğal olarak oksijen tarafından tutulur. O yüzden cevap oksijen.

Diğer soruda çevresel faktörler su kaybını artırır ( özellikle rüzgar ve güneş enerjisi ) o yüzden su kaybının azaltılmasını sağlar. Havanın serbest oksijeninin kullanılmasıyla alakasız bir durum 3. seçenekte, örneğin iki yaşamlılar(larva) ve balıklarda solungaçlar dışarıda olmasına rağmen yüzey geniştir bununla ilgili değil. Cevap yalnız 1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 12 Ocak 2016; 22:49:34 >
  • 2 nizede çok tşkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.