Şimdi Ara

Fen dersleri için kaynak önerisi lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sayısalım ve fen dersleri için aldığımda pişman olmayacağım kaynaklar istiyorum. Mezunum. Öncelik olarak AYT kaynağı önerirseniz mutlu olurum. Dershaneye gitmiyorum. Çözümleri de güzel ve öğretici olursa memnun olurum. Palme çözmek pek istemiyorum. Her dersten beğendiklerinizi yazar mısınız? Çok kitap alamayabilirim maddi açıdan bu nedenle sağlam tercihler yapmak istiyorum. Orta, zor seviye olabilir. Fizik biraz daha kolay olsa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben evvelsi gün şu kitapları aldım

Fizik:Nihat bilgin tyt-ayt soru bankası kolay değildir ama gayet güzel bir kitap

Kimya:aydın ayt soru bankası(çok güzel yayın keşke geçen sene çözseymişim)

Biyoloji: mf kazanım tyt-ayt soru bankası aldım . Ama bu kitabı çözebilmem için biraz ileri seviye olman lazım. Palme de kesin çözülmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 2 Eylül 2019; 17:23:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam fizik için geçen seneden elimde nihat var ama çözmemiştim. Fizik biraz zayıf benim AYT 7D 1Y geldi, doğru düzgün bakmadığımdan. Nihat'tan korkuyorum biraz shfjskfkd
    Kimya için ben de Aydın alacağım, iyi oldu.
    Biyolojiye gelince 12'de Palmeleri çözdüm seri bir şekilde aslında pek içime sinmedi ama MF kazanım alırım diye düşünüyorum. Biyolojim iyidir diğerlerine göre. AYT Matematik için bir kaynak aldınız mı?

• Benim de fizik iyi değil. 10d 3y geldi. Eğer o kadar iyi hissetmiyorsanız yayındenizi fizikten sonra nihat bilgin çözebilirsiniz. Ayt mat kitabı olarak bugün yarın karekök çözmeye başlıcam. Her dersten 1 kaynak+full deneme yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 2 Eylül 2019; 17:51:8 >
  • Aynen hocam ben de böyle düşünüyorum, çok sağ olun.

• Hocam çap fasikülleri + sarmal + yayın denizi + nihat bilgin bu sıradan kendine seç bence incelep hepsi güzel fizik için

Kimya bence aydın al

Biyoloji için fen bilimleri veya paraf alabilirsin fen bilimleri daha uyguna gelir tyt ayt birleşik olduğu için

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Sag olun hocam. Cap fasikülleri bayağı övülüyor hiç kullanmadım. Inceleyecegim ve yayin denizi nihat bilgin'den daha mı kolay hocam? Full yorum diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reis çap ile işlemleri oturt bilgi sarmal yd ve nihat bilginji bi tık altı onunla hem yorum hem işlemsel çöz alış sonra yd veya nb geçersin yd zor nb gibi aynı

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bakalım inceleyeyim sağ olasın.

• bir arkadasa yazmistim aynisini atiyom
    fizik için nihat bilgin tyt ayt soru bankası güzel kitap. onun dışında fizikte meb kitaplarını öneriyorum özellikle 12.sınıf meb kitabını oku ve arkadaki soruıları çöz. sırf onları okuyarak bile aytde 3 soru rahat yaparsın. başka soru bankası bilgim yok ihtiyacın olursa forumdaki konulara bakarsan bolca öneri bulabilirsin. deneme olarak yine nihat bilginin 30lu denemesi fena değil. fizikte eksik olduğun konular için çap fasikülü alabilirsin. tüm seti almanı önermem.
    kimya için organik fasikülü istersen çap yayınlarının fasikülü gayet iyidir. onun dışında palme tyt ayt soru bankaları yeterli ve güzel diye düşünüyorum. kimyada deneme olarak kesinlikle aydın yayınlarının denemesini öneririm.
    biyolojide palme tyt ayt soru bankaları külttür bir nevi. güzel kitaplardır. Onlar dışında fen bilimleri tyt-ayt soru bankası güzel pembe kapaklı olan. biraz zor soruları da vardı. biyolojide deneme olarak karekökün 30lu denemesini çözebilirsin. orta seviye bir deneme. ama bolca konudan soru var.

• hyde1 H kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam, tavsiyeler icin cok ama cok sag olun. Dikkate alacagim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.