Şimdi Ara

Femden kitap alıcam diploma mı istiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaaşlar öncelikle hepinize iyi günler. Geçen salı feme kaydoldum ama kitaplarımı almamıştım.Dün almaya gittiğim zaman ise diplomanızın fotokopisini ve kimlik fotokopisini getirin dedi. Ben de bu sizi ilgilendirmiyor, dershaneye kaydoldum kitaplarımı alıp gidicem dedim. Getirmek zordundasın bende vermem dedi.Bende almadan geldim. Nedir bu açıklayabilir misiniz?

Not: mezunum

• ben diploma fotokopisi vermeden simetri setini aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raraawis

ben diploma fotokopisi vermeden simetri setini aldım

Hocam diplomam onları yakından uzaktan hiç bir şekilde alakadar etmiyor ki neden istiyorlar acaba
  • Liseden mezun olduğunun kesin kanıtı gerekiyordur belki, geçen sene okuldan imzalı öğrenci belgesi istemişlerdi mesela. Müfettişler istiyor demişlerdi, diplomayı da istiyor olabilirler

• bütün dershaneler MEB altında çalışan bir özel sektör olduğundan.. dolayısıyla MEB e bağlı, millieğtim bakanlığı müfettiş gönderip öğrenci denetimi yapıyomuş 2013de
    de kişi başı 4 vesikalık kimlk fotokopsi diploma flan istemişlerdi.. öğrenciler savsaklıyor getrmiyor du oyüzden istedimi getir kitabı al gibi bişey yapmışlardır ELLAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: raraawis

Liseden mezun olduğunun kesin kanıtı gerekiyordur belki, geçen sene okuldan imzalı öğrenci belgesi istemişlerdi mesela. Müfettişler istiyor demişlerdi, diplomayı da istiyor olabilirler

Geçen sene 12.sınıfta da femdeydim. Kaydmı görüyorlar.
  • Çıkar vur masaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baran021 B kullanıcısına yanıt
    Fislenirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.