Şimdi Ara

FEMA Kullanıcıları Sorun ve Memnuniyetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baktım forumda böyle bir başlık yok, Fema Kullanıcılarını bir araya toplayalım sorunlarımızı ortak dile getirelim ve memnuniyetlerimizi insanlarla paylaşalım istedim.
    Benim aracım Lada Vega enjeksiyonlu model, enjeksiyonlulara uygun Fema düz kit kullanıyorum.
    Benim şimdiye kadar bir şikayetim olmadı.
    sizlerde durum nedir açıklayın bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpkaya -- 3 Temmuz 2008; 1:00:24 >

• Kullandığım kitin olumlu tarafları;
    1. Yerli üretim (İstanbul yapımı)
    2. Fiyat olarak uygun
    3. Yakıt tüketiminden memnunum.

Zayıf yönleri;
    1. Henüz çok tanınmıyor
    2. Servis ağı çok yaygın değil sanırım
  • ben ikinci el aldığım araçta zaten fema kit takılıydı
    yani bozulmayacak diye bir şey yok ama da servis beni bu markadan soğuttu zaten forumda da belirtmiştim daha önce başıma gelenleri ve yaşadığım sıkıntılarımı burada paylaşmıştım
    yine de böyle bir topiq açmakla çok sevaba girdiniz diğer arkadaşlarında dilek,şikayet ve memnuniyetlerinide dinlemiş oluruz bolelikle herkese iyi günler dilerim
  • ARAÇ : toyota corolla 1.6 enj..

fema marka düz sistem takılı 15.000 km dir sorun yaşamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpkaya

Kullandığım kitin olumlu tarafları;
    2. Fiyat olarak uygun

Zayıf yönleri;
    1. Henüz çok tanınmıyor

Niye acaba
    Bir zamanlar egsozcular bile takıyodu , Her minibüste satılıyordu, Birde bulamayanlar benden yardım istiyordu (İrana satıldığı dönemler)
    Yanlış anlaşılmasın ben takdığım için değil, Mimsunar izmitli diye

Şimdi minübüslerde Mimgas var... Femamı yok abi artık satmıyoz diyorlar
    Valla onların yalancısıyım. Kaderleri voltranla aynı, Bir zamanlarda voltran yok satıyordu.
    Çek verenlere mal yok diyordu peşin verenleri mal manyağı yapıyordu...

Nezamanki geri dönüşler izdiham haline dönüştü ve 'birebir değiştiriyoruz derken' Tamir edip göndermeye başladılar regülatörleri, şamandıraları....
    Tarih oldular.

Niye Atiker iki yılda Türkiye markası olduda onlar Barut gibi yandı ve söndü. İran dan tüm malları geri döndü... Kuruyemiş zihniyetiyle LPG sektörüne girersen sonuç kaçınılmaz olur.

12 yıldır bir tane BRC anahtarı yada sensörü garantiden değiştirmedim...
    Gaflete düşüpte yerli takmaya başladığım yıllar günde 10 tane anahtar veya sensör veya şamandıra topu değiştirdim... Bir elemanımda şamandıra topu yüzünden yandı. Aksini iddia eden varsa çıkıp buradan yalanlasın.

Siz buradan münferit bakıyorsunuz olaylara, Ben günde 40-80 arası araçla muhatab olan biri olarak yazıyorum.
    Ve servisime gelen her markaya bakıyorum (fema,mimgas,voltran) hariç

@yaman53
    Geçende size kibarlığımdan yazamadım , Şimdi anladınızmı niye yazmadığımı
    Ama sizi yinede bekliyorum, Bana uğramazsanız dediğim gibi iki elim den boynunuz kurtulamaz :)
    Siz den önce ben size harikalar sahilinde yemek ısmarlıyacağım

Beni anlamadın ya ben ona yanıyorum la-fa-la-sol (Kayahan)

• cevap vermeden gecemiyecegim faruk bey brc egsoz culara satılmadımı zannediyorsunuz bu1(hayret bu kadar BİLGİSİZ olamazsınız)
    fema bir dönem kendi katagorisinde piyasadaki en kaliteli regülatörleri üretmediginimi ima ediyorsunuz buda 2( nalıncı keseri yanınızda halt etmiş pes dogrusu)

sanırım mimgas hiçtakmadınız taksa idiniz bu kadar kesin konuşmazdınız buda 3
    siz nasıl bir brc baş bayisi sinizki HİÇ BRC ANAHTARI VE SENSÖRÜ garantiden degiştirmedim yalanını söyleyebiliyorsunuz buda4
    (demekki anahtar ve sensörleriniz garanti dışı insanlara sürekli yenisini satıp insanların canını yakıyorsunuz)

siz dahi düne kadar bir başka meslekte idiniz gazın g sini bilmezken uzman oldunuz buda 5(yada insanlara kendinizi öyle lanse ediyorsunuz)

bu gün dahi italyan diye savunduguz markanın aslını ya bilmiyorsunuz yada ticrari kayıp oluşucagını düşünerek bu kılıcı havada öyle hızlı sallıyorsunuz ki bazı gercek sesler gizleniyor kılıcın ıslık sesinden buda7
    ( siz ne söyledigimi anlamışsınıdır)
    her firmanın inşleri ve çıkışları olur bu gün herşeyi ile TÜRKİYEDE üretim yapan bir firmayı ( voltran ) sizin eleştirmeyi hak edebilmeniz için sizin firmanın voltranın yapabildiginden dahaiyi bir şey yapması lazım bu memleket için gaz sektörümüz bunu daha görmedi ve kolay degildir voltranın başardıgı atiker dahil piyasadaki kit üreticiler ürününü ana kalemlerini dışarıdan alır ve bence VOLTRAN biraz olsun taktir edilmeli (hepte sözde italyan kılıcı sallanmaz DEGİLMİ.... SAYILARI ŞAŞIRDIM DAHA SAYMIYACAM)

Dönelim fema,ya irandan tek YETKİ BELGESİ almış bir firmadan bahsederken iki kere düşün derim adamlar
    toplamda 20,000 ürün verdiler irana ama irana 100,000 fema kit sokuldu bu ürünlerin %80 i sahte idi piyasadaki kendini bilmez işini bilmez aklı sadece senin elindeki bir lokma ekmegi nasıl çalarıma çalışan bir gurup üretici olayı bu duruma getird. (allah fema yöneticilerini sabır ,bu şerefsizligi yapıp ondan sonra kıskıs gülenleri allah ıslah etsin.......)

mimgaz senin küçümsedigin kadar degil adam tüccar ama akıllı bazı yarım akıllı üreticilerimiz gibi herşeyi ben bilirim kopyalarım iki delikte yanına ben korum olurda biter manşallah demedi önce kendine 5 katlı fabrika kurdu ve imalata bu konuda uzmanlaşmış iki makina mühendisi koydu ve bu mühendislerin insiyatifinde üretime başladı adam kuruyemiş tüçcarı olması ne anlam taşıyor sizin için ben bir anlam veremedim bence eleştirirken ( cünkü internette binlerce insanın karşısında eleştiriyorsun ) biraz itina göster aciz hane tafsiyem olur................

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Kullandığım kitin olumlu tarafları;
    2. Fiyat olarak uygun

Zayıf yönleri;
    1. Henüz çok tanınmıyor

Niye acaba
    Bir zamanlar egsozcular bile takıyodu , Her minibüste satılıyordu, Birde bulamayanlar benden yardım istiyordu (İrana satıldığı dönemler)

Valla onların yalancısıyım. Kaderleri voltranla aynı, Bir zamanlarda voltran yok satıyordu.

Nezamanki geri dönüşler izdiham haline dönüştü ve 'birebir değiştiriyoruz derken' Tamir edip göndermeye başladılar regülatörleri, şamandıraları....
    Tarih oldular.

Niye Atiker iki yılda Türkiye markası olduda onlar Barut gibi yandı ve söndü. İran dan tüm malları geri döndü... Kuruyemiş zihniyetiyle LPG sektörüne girersen sonuç kaçınılmaz olur.

Gaflete düşüpte yerli takmaya başladığım yıllar günde 10 tane anahtar veya sensör veya şamandıra topu değiştirdim... Bir elemanımda şamandıra topu yüzünden yandı. Aksini iddia eden varsa çıkıp buradan yalanlasın.

Siz buradan münferit bakıyorsunuz olaylara, Ben günde 40-80 arası araçla muhatab olan biri olarak yazıyorum.

@yaman53
    Ama sizi yinede bekliyorum, Bana uğramazsanız dediğim gibi iki elim den boynunuz kurtulamaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K -- 4 Temmuz 2008; 1:15:31 >

• Faruk bey sağolsun kendisi BRC bayisi olduğu için başlığa bile bakmaksızın gürlemiş yine. Daha önce üslupla ilgili kendiyle kısa bir dialoğu olan birisi olarak tekrar polemiğe girmek istemem. Ama en azından nezaket edip başlığı gözönünde bulundurmasını ve Brc reklamı yapmaktan vazgeçmesini beklerdim. Bu başlık altında diğer firma temsilcilerini ve onların reklam veya karalamalarını değil FEMA marka kullananların sorun ve memnunuiyetlerini dile getirmesini bekliyoruz. Enazından bu kadarına hakkımız var sanırım Sayın sevgili. Brc nin nekadar iyi veya kötü olduğu sizin nekadar iyi veya kötü olduğunuz bizi ilgilendirmiyor, lütfen en azından ticari ahlaka uygun davranalım karalama ve reklam kokan cümlelerden uzak duralım.
    Saygılar, Sarpkaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpkaya -- 4 Temmuz 2008; 18:53:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2008 mayıs ayında fema marka lpg beyin taktırdım.İvedikte anelsan da takıldı.arabam 92 R9 spring.
    Çekişi bayağı farketti.Yakıtını henüz test etme imkanım olmadı.Şu anda memnunum.Henüz bir sıkıntı yaşamadım.Piyasada brc veya lovato olarak satılan lpg kitlerinin birçoğunun fason olduğu gibi şeyler bende duydum birçok yerde.60 ytl idi fema...brc,lovato gibi markalar diğerleri 100-110 ytl civarı idi.
    Femanın karbüratörlü araçlar için performansı bence yeterli olur, ancak sıralı sistemde bence tartarini, prins gibi markaları tercih edin....
  • seat toledo 1.8 tek nokta sistem aracımın regülatörü fema çok memnunum eski beyinde 1 depo ile 400 km yaparken şimdi 550 km ş. içi yapıyorum depom 62 lt büyük depolardan , herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 5 Temmuz 2008; 11:34:34 >
  • Slm arkadaşlar

Yaşadıklarımı ve tecrübelerimi yazdım
    Bu arada '97 yılından beri LPG sektöründeyim :)
  • Sayın sevgili lütfen artık bu başlığı işgal etmeyin. Gidin BRC sorunu olan insanlarla ilgilenin.
  • quote:

Sayın sevgili lütfen artık bu başlığı işgal etmeyin. Gidin BRC sorunu olan insanlarla ilgilenin.

• arkadaşlar sorunlarınız yazın hep beraber çözüm üretelimbenim için markanın önemi yok lpg nin önemi lpg den sorun yaşayan insanların önemi var
  • İnternet kullanmayı bilen Fema servisi yada temsilcisi yokmu hiç ya onlarıda pistlerde görmek isteriz. En azından bilgilendirmede bulunurlar
  • Sayın faruksevgili,

Bu foruma henüz yeni üye oldum sayılır ve başlıkları incelerken bu konuya rastladım. Ben Mimsunar Otogaz firmasında Dış Ticaret Müdürü olarak çalışıyorum. Yazdıklarınıza sayın Biza gerekli cevapları vermiş fakat konunun üzerinden uzun bir zaman geçmiş olsa da, ben yine de firmamız adına cevap yazmak ihtiyacı hissettim. Belli ki sizin firmamız veya ortakları ile ilgili bir yerlerden bir kuyruk acınız var. Artık bunun ne olduğunu bilemiyorum. Firmamızın ortakları Fema'yı da kuran ve daha sonra devreden kişiler oldukları için Fema markasına da çamur atmışsınız. Başka bir markanın bayisi olabilirsiniz fakat bu durum size diğer markalara çamur atma hakkını vermez. 10 yıldır bu işin içinde olduğunuzu söylüyorsunuz; demek ki sizin zihniyetinizdeki birisine 10 yıldır tahammül ediyormuş Türkiye otogaz sektörü. Siz oturduğunuz yerden insanları kandırıp para kazanmaya, yabancılara para kazandırmaya devam edin, biz binlerce ürünümüzü yurt dışına satmaya ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Ben Mimsunar Otogaz firması
    quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

Niye acaba

Tarih oldular.

@yaman53

• arkadaşlar fema yetkili servisiyim her markada olduğu gibi femadada bazen sorun çıkabiklir bu sorun her markada oluyor.ama hakkını yememek lazım ben servis olarak taktığım fema lpg sisteminden karbratörlü sorun yaşamadım.ha arızalı çıkmadımı çıktı ama az her markada olcak kadar ama arızalı sistemi bugün dail birebir değiştirebiliyorum.ben hiçbir zaman arızalı fama cihazı söküp tamirli fema sistem takmadım ha doğru fema ilk kurulduğunda mimgas zında ortak olduğu bir firmaydı mimgas perakendeciyle birebir tanıştığı için malın pazarlaması servis ağı geniş yelpazeye sahipti lakin ortaklar aralarında anlaşamayıp ayrıldı ve mimgas kuruldu ama fema kullanıcıları bu cihazdan memnun olmayanı ben tanımadım yiğidi öldür ama hakkını ver derler.lütfen firmaları karalamayalım herkes emmeğini yer buna kimse ne kadar yiyeceğini karar veremez nasibi ne ise o olur.

teşekkürler.

• Hortlak
  • bende bugüne kadar fema marka beyinle gezmiştim ve kusura bakmayın ama brc takıldıktan sonra yeni araç almış gibi oldum sizce bukadar fark olması doğrumudur ?
  • Eski beyniniz belki arızalıymıştır.
  • hocam tamam beyin arızalıymış diyosunuz çok güzel satan arkadaş çalıştır çalıştı tamam :) sonrada yolda kalmaya devam :) allah aşkına ozaman bu markamız sevislerini denetlesin sanırım bir boşluk söz konusu ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.