Şimdi Ara

Fem Simetri mi yoksa Karekök MPS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematik de en iyisi hangisidir? hedefim ygs 30+ lys 40+ yapmak.İyice pekiştirmek istiyorum. en iyisi hangisidir?

• mps çok kolay simetride çok kolay 30 + istiyorsan karekök esen celal aydın çöz bence
  • CreePinq kullanıcısına yanıt
    hocam soru bankası istemiyorum biraz temelimde zayıflıklar var.Temelimi sağlama alıp pekiştirdikten sonra karekök gibi yayınlara yönelmeyi düşünüyorum
  • seneyemi hazırlanıyorsun ?
  • Ygs denemelerinde +25 yapıyorsan simetri +30a yükseltir bence mpsyi kullanmadım belki daha iyi olabilir bir bilene sormak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisinide kullanmış biri olarak ikisinide tavsiye ederim
    fakat fem simetri de karmaşık sayıları ve bazı konuları çok hızlı geçmiş
    evet hocam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji Palme mi Okyanus mu?
    9 yıl önce açıldı
    İNTEGRAL Mİ ZOR TÜREV Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben denemelerde 30 net olarak bahsetmiyorum gerçek sınava iki kez girmiş biri olarak öyle iş olsun çalışmasıyla 8net adam gibi çalışmayla ise 16net yaptım 2.sene anlatacağım geometriyede ağırlık verin sadece matematik çalışmayın ben fen bölümünden kurtardım yoksa batardım her sene matta zorluyorlar ya zaman olarak fln işte anla tecrübe var burda istersen orta denemedde 40 yap yine bi işe yaramaz sınav anında ilk defa görebileceğiniz tarzda kümeler soruları problemler fln fln fln işte kalıpları farklı olan zaman gibi lerden yaparsanız 30 yapabilirsiniz gerçeğinde
  • rmurats R kullanıcısına yanıt
    hocam mat-2 için kesinlikle mps kullanıcam çok büyük övgüler almış.Lakin mat-1 de kararsız kaldım.Dediğim gibi hedefim 30+.En az 30 hatta.Konuları hangisinden daha iyi pekiştirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer**

hocam mat-2 için kesinlikle mps kullanıcam çok büyük övgüler almış.Lakin mat-1 de kararsız kaldım.Dediğim gibi hedefim 30+.En az 30 hatta.Konuları hangisinden daha iyi pekiştirebilirim?

karekökün mps mat 1.kitap ve mps mat 2. kitaplçok iyi.kesinlikle öneririm
    hocam bana da aksine bu sınavdaki matematik biraz kolay geldiler.Ama çözemedim.Sınav esnasında zor geldi eve geldiğimde soruları forumda vs gördüğümde kafamı duvarlara vurdum
  • bende diyorum sınav anı işte iş işten geçiyor eve gelince ama fen sizi yanıltmaz onu söylemek istedim
    fenin başımızın üstüne yeri var
  • mat-2 için çok büyük övgüler almış olabilir ama alırsan bil ki hata edersin.Farkına varmıyorsun ama soruları ezberleyerek öğreniyorsun mps nin ilk eksisi bu.bir eksisi daha var o da konular arasındaki bağ.mesela toplam çarpımla karmaşık sayıları birleştirip bir soru sorarlar sana.Böyle soruları yapman için konuyu kavraman gerek MPS den çalışırsan konuyu ezberlersin o yüzden ben simetri diyorum..simetri+bilfen s.b+karekök s.b+birey c hedef:+45
  • Nice Bike kullanıcısına yanıt
    peki ygs için nasıl yapayım?Konu anlatım olarak nejdet kirpi kullanıyorum ama hiç bir eksik kalmadan pekiştirmek istiyorum
  • Lys icin birsey diyemem ama ygs ici simetriler + karekok mps 2 yi bitir baska birseye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3nokta kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürlerr
  • UP
  • lucifer** kullanıcısına yanıt
    Aslında hocalara veya kitaplara çok takılmamak gerekiyor iyi derece yapanların konularına baktıysan kitap önerilerinde genelde simetri kullandım derler sana tavsiyem sayfa düzeni olsun anlatış tarzı olsun beğendiğin bir kitabı al veya beğendiğin bir hocayı dinle.Zaten çoğu kitap sana gerekli formülleri verir önemli olan sana verdiği çözümlü soruları.Unutma amaç konuyu kavramak.
  • Karekök mps daha güzel çünkü bütün soru tiplerini barındırıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.