Şimdi Ara

fem simetri mat 1 3 kitap iyi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık beyler kullanan veya bilgisi olan var mı?

1. Kitap ss si
     fem simetri mat 1 3 kitap  iyi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piyasadaki en iyi kaynak o konulardaki al bombala
  • Up up

• Mat1 için en iyi kaynaktır.
  • Hocam bu kitabı kullandım gerçekten mükemmel elimde olsa silip bu ilk kitabı tekrar çözücem o derece iyi kitap bence.

Pişman olmazsın başla bitir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KisstheCook

Mat1 için en iyi kaynaktır.

Hocam hep ayni tarzda sorular var(ilk kitap icin konusuyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

Aslında söylediğinize katılıyorum. Pek farklı soru yok. Hatta bazı yerlerde aynı sorular tekrardan sorulmuş. Matematik hocamız da beğenmediğini söylemişti, ezberletiyor demişti. Tabi herkesin görüşü farklıdır. Bana göre konuyu kavratması önemlidir. Bilgiyi veriyor, örnek soru sunuyor size + olarak örneklerle alakalı soru çözdürüyor. Böylece konuyu kavramış oluyorsunuz. Bu arada 11.sınıf olduğumu söylemeliyim ve simetri dışında bir kitaba da bakmadım. Çoğu kişi simetriyi öneriyor. ilk yorumumu ona göre yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mat 1 mi Zor Mat 2 mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler beyler almıştım zaten fotoğrafı kendim çektim
  • Yav kardeşim kitap konuyu bal gibi anlatıyor.kardeşim yapamadığın soru olursa bana sorabilirsin ben eksiksiz hepsini çözdüm ondan sonra fem konu özetli ye bibaşladım kitabın yarısını bitirdim.kısacası kitap gayet güzel

• Ben 1,2,3 bitirdim.

Çarpanlara Ayırma (Yarısı)
    Fonksiyonlar
    İşlem (Yarısı)
    Modüler Aritmetik (5 Soru)
    Hız

Ortalama 3 konum eksik diyebilirim. 26/32 neti gördüm. Bu konularıda bitireyim hepsini çözeyim full soru çözeceğim. Hızı artırıp, dikkatten soru kaçırmamam lazım.

Antrenmanlarla kitaptan sonra buna başladım. Kitap eksiksiz her şeyi anlatıyor. Anlatım için teknofemle beraber git.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

Aslında söylediğinize katılıyorum. Pek farklı soru yok. Hatta bazı yerlerde aynı sorular tekrardan sorulmuş. Matematik hocamız da beğenmediğini söylemişti, ezberletiyor demişti. Tabi herkesin görüşü farklıdır. Bana göre konuyu kavratması önemlidir. Bilgiyi veriyor, örnek soru sunuyor size + olarak örneklerle alakalı soru çözdürüyor. Böylece konuyu kavramış oluyorsunuz. Bu arada 11.sınıf olduğumu söylemeliyim ve simetri dışında bir kitaba da bakmadım. Çoğu kişi simetriyi öneriyor. ilk yorumumu ona göre yaptım.

Neeee? Ezberletiyor? Kitap? Hocana söyle alana insin biraz sahadan uzak kalmış,kitap ezberletmiyor TÜM SORU TİPLERİNİ ÖGRETİYOR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.