Bildirim
fem simetri mat 1 3 kitap iyi mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Piyasadaki en iyi kaynak o konulardaki al bombala -
Up up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mat1 için en iyi kaynaktır. -
Hocam bu kitabı kullandım gerçekten mükemmel elimde olsa silip bu ilk kitabı tekrar çözücem o derece iyi kitap bence.
Pişman olmazsın başla bitir. -
quote:
Orijinalden alıntı: KisstheCook
Mat1 için en iyi kaynaktır.
Hocam hep ayni tarzda sorular var(ilk kitap icin konusuyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: GoblinSatack
quote:
Aslında söylediğinize katılıyorum. Pek farklı soru yok. Hatta bazı yerlerde aynı sorular tekrardan sorulmuş. Matematik hocamız da beğenmediğini söylemişti, ezberletiyor demişti. Tabi herkesin görüşü farklıdır. Bana göre konuyu kavratması önemlidir. Bilgiyi veriyor, örnek soru sunuyor size + olarak örneklerle alakalı soru çözdürüyor. Böylece konuyu kavramış oluyorsunuz. Bu arada 11.sınıf olduğumu söylemeliyim ve simetri dışında bir kitaba da bakmadım. Çoğu kişi simetriyi öneriyor. ilk yorumumu ona göre yaptım.
-
teşekkürler beyler almıştım zaten fotoğrafı kendim çektim -
Yav kardeşim kitap konuyu bal gibi anlatıyor.kardeşim yapamadığın soru olursa bana sorabilirsin ben eksiksiz hepsini çözdüm ondan sonra fem konu özetli ye bibaşladım kitabın yarısını bitirdim.kısacası kitap gayet güzel
Ben 1,2,3 bitirdim.
Çarpanlara Ayırma (Yarısı)
Fonksiyonlar
İşlem (Yarısı)
Modüler Aritmetik (5 Soru)
Hız
Ortalama 3 konum eksik diyebilirim. 26/32 neti gördüm. Bu konularıda bitireyim hepsini çözeyim full soru çözeceğim. Hızı artırıp, dikkatten soru kaçırmamam lazım.
Antrenmanlarla kitaptan sonra buna başladım. Kitap eksiksiz her şeyi anlatıyor. Anlatım için teknofemle beraber git.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GoblinSatack
quote:
Aslında söylediğinize katılıyorum. Pek farklı soru yok. Hatta bazı yerlerde aynı sorular tekrardan sorulmuş. Matematik hocamız da beğenmediğini söylemişti, ezberletiyor demişti. Tabi herkesin görüşü farklıdır. Bana göre konuyu kavratması önemlidir. Bilgiyi veriyor, örnek soru sunuyor size + olarak örneklerle alakalı soru çözdürüyor. Böylece konuyu kavramış oluyorsunuz. Bu arada 11.sınıf olduğumu söylemeliyim ve simetri dışında bir kitaba da bakmadım. Çoğu kişi simetriyi öneriyor. ilk yorumumu ona göre yaptım.
Neeee? Ezberletiyor? Kitap? Hocana söyle alana insin biraz sahadan uzak kalmış,kitap ezberletmiyor TÜM SORU TİPLERİNİ ÖGRETİYOR.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X