Şimdi Ara

Fem simetri Lys Mat-2 Zaman kaybi mi sizce beyler bi bakarsaniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler , Suan itibariyle fem simetri kitap 2 bitmek uzere lys mat -2 den yani ay sonuna fem simterilerin turev de dahil olmak uzere bitiririm gibi gelio fakat , sizce zaman kaybi mi ? Bu 2 kitap yerine 3 kitap yerine 3  soru bankasi bitirsem daha mantikli olur mu sizce hani lys konularim aham saham degil fakat , hani zaman kaybi mi sizce nediosunuz ? Bi trigonometri anlatmis 170 sayfa , testleri ve ornek sorular disinda 330 soru koymus adam trigoya . Napsam sizce ? Dip not : lys konularim cok mukkemmel iyi degil mat-2 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckerberg -- 9 Nisan 2013; 14:44:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

Beyler , Suan itibariyle fem simetri kitap 2 bitmek uzere lys mat -2 den yani ay sonuna fem simterilerin turev de dahil olmak uzere bitiririm gibi gelio fakat , sizce zaman kaybi mi ? Bu 2 kitap yerine 3 kitap yerine 3  soru bankasi bitirsem daha mantikli olur mu sizce hani lys konularim aham saham degil fakat , hani zaman kaybi mi sizce nediosunuz ? Bi trigonometri anlatmis 170 sayfa , testleri ve ornek sorular disinda 330 soru koymus adam trigoya . Napsam sizce ? Dip not : lys konularim cok mukkemmel iyi degil mat-2 de

onlarla zaman harcamak yerine güray küçük fasiküllerinden ilerlemen daha doğru olur bence hem tam anlamıyla kavramana yardımcı olur hem bol soru tipi görüyosun. fasikül çalışımı soru çözümü diye götürürsün işi bence daha yararlı olur

• 4 kitap dahil 1200 sayfa ediyor. Benimde 1. kitap bitti bitecek kaldı 3 kitap 10 günde bir kitap bitirirsem 1 ay sonra mat-2 de problemim kalmaz diye düşünüyorum. Bana sorarsan zaman kaybı değil ama kitaplarda aşırı ayrıntı var hem kolay hemde nitelikli sorular mevcut.

ben yine de vazgecmeyecegim ama seni bilemem.

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ama zorlayıcı soru yok denecek kadar az. Polinomlarda ve toplam çarpımda testler aşırı kolay mesela.

hocam sana hersey kolay zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 9 Nisan 2013; 16:07:20 >

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ama zorlayıcı soru yok denecek kadar az. Polinomlarda ve toplam çarpımda testler aşırı kolay mesela.

usta simetri çözmen baştan hata bence zaten. yumul kareköke odtüye
  • bence gayet iyi kitap

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • olabildigince hizli bitirmeye calisirsan zaman kaybi deil bence. ayrica dediginiz gibi trigonometri 178 sayfa 330 soru var. bircok soru bankasinda bile 300 u anca bulur. o da belki. yani bunlari bitirerek basli basina soru bankasi bitirmis sayilirsin bence.

Orijinalden alıntı: AboveHuman

quote:

Beyler , Suan itibariyle fem simetri kitap 2 bitmek uzere lys mat -2 den yani ay sonuna fem simterilerin turev de dahil olmak uzere bitiririm gibi gelio fakat , sizce zaman kaybi mi ? Bu 2 kitap yerine 3 kitap yerine 3  soru bankasi bitirsem daha mantikli olur mu sizce hani lys konularim aham saham degil fakat , hani zaman kaybi mi sizce nediosunuz ? Bi trigonometri anlatmis 170 sayfa , testleri ve ornek sorular disinda 330 soru koymus adam trigoya . Napsam sizce ? Dip not : lys konularim cok mukkemmel iyi degil mat-2 de

onlarla zaman harcamak yerine güray küçük fasiküllerinden ilerlemen daha doğru olur bence hem tam anlamıyla kavramana yardımcı olur hem bol soru tipi görüyosun. fasikül çalışımı soru çözümü diye götürürsün işi bence daha yararlı olur

Nereden bulurum hocam en yakın olarak NT var burada varmıdır acep ?

• bence zaman kaybı değil.güzel bir konu anlatımı var kıtabın.ordan çalışmak daha mantıklı.

ama arkadaşlar fasikül fasikül çalışmak daha mantıklı demişlersede onlarda oyle verim alıyorlar demekki.

keşke daha önceden başlasaydın çalışmalara lys mat için.

Orijinalden alıntı: AkşamNiyeGelmedinMübarek

quote:

Orijinalden alıntı: AboveHuman

quote:

Nereden bulurum hocam en yakın olarak NT var burada varmıdır acep ?

pm atıyorum hocam.

• 4.kitabının türev alma kuralları,limiti,integrali gerçekten güzel.Gerisi vasat.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.