Şimdi Ara

FEM ÖZEL Mİ YOKSA ÖZEL DERS Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bu yıl sınava hazırlanıyorum,daha önce üniversite okuyordum bölümümden dolayı bıraktım yaşım biraz fazla yeni mezun değilim..Fakat sınava hazırlık sürecinde matematik 1 ve 2 de çok eksiğim var..geometrimde aynı şekilde.Eşit ağırlık öğrencisiyim.Geçtiğim yıllarda Türkçe Sosyal Edebiyat derslerinde çok iyi netler çıkardım ama dediğim gibi sorunum matematik..Sizce fem özele gidip, normal dersane eğitimi ile birlikte haftada 4 saat özel ders imkanı var femözele gidersem.Aynı zamanda femset ve zaman denemesi gibi imkanlarda var.Bide sınıf ortamı çalışma azmi açısından.Eğer özel derse gidersem haftada sadece 2 gün ve 4 saat matematik ve geometri eğitimi alacağım.Kalan sözel dersleri evde çalışarak halletmem gerekecek.Bi karar vermem gerekiyor acil olarak.Lütfen yardımcı olun

• Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar çok önemli bir konu benim için lütfen tavsiyenizi bekliyorum..
  • Dershane mi özel ders mi diye sorarsan özel ders derim ama fem özelin kalitesini bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum tercih sizin. Ancak fem dershane olarak devam etmek için ısrarcı olsa da 1 eylül itibariyle hepsi kapatılacak. biraz daha bekleyin derim
  • Mat ve geodan ders alman bence daha faydalı olur . Yalnız muhakkak verilen ödevleri yaparsan verim alırsın yoksa bir anlamı kalmaz dersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar özel ders alacağım sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanDanBamBam

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar özel ders alacağım sanırım..

Sa hangi fem ozel ben ordayim da :))

• As. Ataşehiri düşünüyordum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence de doğru karar. Sen zaten diğerlerini halletmişsin onlarda deneme eksik giderme yap. Mattan özel dersle sadece mata odaklan uzun bir süre.
  • Mat2 ve mat1 harici tüm derslerin konularını çıkarıp eylüle kalmadan bitireceğim..Bu derslerde tek yapmam gereken soru çözümü olarak kalıcak yıl boyunca.Odak noktam mat1 mat2 geo olucak eylülden sonra özel ders alıp full konu ve soru çözümü yapıcam.Planım bu şuan
  • hedef neresiydi
  • Marmara hukuk,Kocaeli hukuk,En kötü senaryom Marmara İİBF diye düşünüyorum
  • hocam sen kendi bölümlerini Türkçe Sos iyi yap mattan 30 yapsan yeter sana. Emin ol önemli olan LYS başka bir şey değil. Ve şimdiden edebiyat çalış derim.
  • Sana şuan bu yazıları yazarken edebiyatı halletmeye çalışıyorum kardeşim :) Dediiklerine katılıyorum yetebilcek netleri söyledin tamda.Mat geo harici hepsini bitiricem kısa zamanda inşallah.Çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için de
  • Dostum pm attım, yardımcı olabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.