Şimdi Ara

FEM GDS1 Hedef Puanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim hedef en azından 460 puan. Sonuçta işlediğimiz konular. Sizin yorumlarınız neler? Zor mu olur kolay mı? Kaç puan istiyorsunuz bakalım?

• dostum biliyorsundur belki GDSdeki sorularla femsetin falan alakası yok GDSde zor sorular oluyor eğer yaz tatilinde güzel soru bankalarından o konuları daha önce çözmüşsen yaparsın diye düşünüyorum
  • En az bi 100 net yapmak lazım
  • sınavstres kullanıcısına yanıt
    Hedef belirleyince benden bir şey eksilmiyor ki Ne kadar zor olursa olsun konuyu bildikten sonra yapılmayacak soru olmadığını düşünenlerdenim. Düşük puan alırsam da konuya yeterince hakim olamadığım içindir. Eksiğimi görmüş olurum
  • o degilde bu pazar sizdede ygs var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

Hedef belirleyince benden bir şey eksilmiyor ki Ne kadar zor olursa olsun konuyu bildikten sonra yapılmayacak soru olmadığını düşünenlerdenim. Düşük puan alırsam da konuya yeterince hakim olamadığım içindir. Eksiğimi görmüş olurum

Canım o kadar kolay olmuyor sen sadece integral çalış bakalım yada türev Lys de sordukları 13-14 soru ama piyasada sadece o konu hakkında bende 3 kalın kitap var demek istediğim sadece 1 konu için bu kadar soru çeşidi varken konuyu bileyim yaparım olmuyor.Veya öSYM bi ters köşe yapıyor bildiğin sorularda çok uğraşıyordun konusunu en iyi bildiğin sorulara zaman kalmıyor.Bir dost tavsiyesi

• fatih.1454 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ama hep demek istemiştim

yapma yawwwwww :d

Hakim olduğun bir konuya hakim olmadığın bir konu karıştırılmadığı sürece her türlü soruyu yapabilirsin. Ama lütfen kalın yaptığım yeri tekrar tekrar oku. Analitik düşünme yeteneği olan herkes için geçerli bu söylediğim. Analitik düşünemeyenler de bir zahmet sayısalcı olmayıversin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    4 yıl önce açıldı
    Fen bilimleri ygs 10
    8 yıl önce açıldı
    TÖDER 2.YGS DENEMESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

Kusura bakma ama hep demek istemiştim

yapma yawwwwww :d

Hakim olduğun bir konuya hakim olmadığın bir konu karıştırılmadığı sürece her türlü soruyu yapabilirsin. Ama lütfen kalın yaptığım yeri tekrar tekrar oku. Analitik düşünme yeteneği olan herkes için geçerli bu söylediğim. Analitik düşünemeyenler de bir zahmet sayısalcı olmayıversin.

Canım sen çok yanlış anlamışsın sen bu gün çok çalıştın herhalde bi hava al gel istersen benim yazdığımı tekrar oku...
    Misal veriyorum bu yıl sınava girdin mi bilmiyorum ama 3 Biyoloji sorusu biyoloji sorusu değildi sen konuya istediğin kadar hakim ol o soruları yapabilmek için analitik düşünmek değil muhteşem derecede yorum yapabilmek gerekir.Yukarıda bilgiyi veriyor zaten analitik düşünecek bir yeri kalmıyor
    Ve bir başka misal itersen SEN YGS MATEMATİKTE İSTEDİĞİN KADAR PROBLEMLERE HAKİM OL.ÇÖZÜLMEDİK SORU BIRAKMA .AMA O SORU HAVUZUNDAN ÇEKİLECEK BİR TANE YENİ ÜRETİLMİŞ SORU TİPİ SENİN AYAĞINI KAYDIRMAYA YETER.

• Bir biz gds olmayacağız sanırım,bize ygs yapıcaklar yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih.1454 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. bu sene çoğu arkadaşım resmen köpek gibi türev integral çalıştı ama sırf o uğraştırıcı mat 1 soruları yüzünden türev integrale bakamadı bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.